2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
آنا جون سلام . من ماه قبل ال دی داشتم و روز دوم سونو شدم و داروهام رو شروع کردم اکوئین از روزی یکی ش ...

عزیزم یعنی به پانکچر نرسیدی؟ 

من ماه دیگه قراره ال دی نص ف کنم و ماه بعدش هم از روز ۳ شروع آمپول ها

سرم برای چی میزنن؟؟ فکر کنم مدل سیکل من مثل شماست

بله چشم حتما همین کارو میکنم . مرسی دوست عزیزم از راهنماییت 😘 این بیماری از چی به وجود میاد شما ن ...

عزیزم بر اثر عفونت های قدیمی در رحم هست.

البته دلیل دیگه هم داره این که وقتی پریود میشی خون کامل خارج نمیشه مقداریش بر میگرده و چون آلوده هست رحم و لوله ها رو عفونی میکنه.

بهرجهت چیز بی خودیِ خدایی😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دوستمون مامان شده، زایمانم کرده یه دخمل مامانی داره.... 

ای جاااان خوش به سعادتش😍

حالا اگه حضور ذهن داشته باشه ، بدم نمیاد بدونم داروهاش چی بوده که با ذخیره کم خدا رو شکر خوب جواب گرفته.

مرسی آنا جونم😍😘

راستش سوال یه دوسته آنا جون.ظاهرا دی اف آی شوهرش ۳۵ بوده.قبلا دو سقط داشته یکی پوچ بوده یکی هم پنج م ...

عزیزم والا همسر منم دی اف آیش 32 بود.... 

فقط مناسب طبعش خورد و چون طبعش گرم بود تو خوردن گرمی زیاده روی نکرد.... 

خنکیم زیاد خورد.... 

میوه و سالاد تازه و فصل زیاد خورد.... 

مکملاشو طبق تجویز خورد.... 

الکارنتین دکتر شربتشو تجویز کرد که دزش بالا بود..... 

کمپرس یخ رو انجام می‌داد..... 

لباس خنک و گشاد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  من هيچ علايمي نداشتم فقط پاهام همش يخ بود  يك هفته قبل از آزمايش سينه هام گز گز مي ...

اهان ممنون خداحفظشون کنه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
😭😭😭😭😭برای من تو عکس رنگی فقط ی التهاب گزارش شد شیش ماه بعدش با سونویی که برای اندو ازم گرفتن گف ...

اولا که انتقال میدی و یه بتای تپل رو تجربه میکنی و بعدش هم یه دوره عالی در بارداری رو میگذرونی دوست نگرانم😉

ولی این رو در نظر بگیر که هیدروسالپنکس از ایدز هم فراتره انقدر با سرعت لوله رو عفونی میکنه که خدا میدونه

دکترم میگفت لوله سالم دیگه رو هم میتونه عفونی کنه واسه همین اگر فقط یه لوله درگیر باشه باید خیلی سریع بِبری بندازیش دور تا اونیکی رو هم درگیر نکرده.

بهرجهت شما راه درست رو انتخاب کردی وانشالله به بهترین شکل تو سال جدید نتیجه میگیری عزیز دل😍

سلام آنا جووووووونم  خوبی عزیزم؟

نی نی دنیا اومد بسلامتی؟؟  خیلی وقته به یادتم ولی نتونستم بیام سر بزنم..

لیلا ایتالیایی و لی لا و ثمین چی شدن؟مامان شدن؟نی نی بهار دنیا اومد؟ همیشه به یادتونم   

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خواهش میکنم عزیزم، راستش داروها رو زیاد یادم نیست، یکیش پیورگان بود یکی دیگشم نمیدونم ال داشت آخرش ا ...

الهی شکر که نتیجه گرفتی دوستم. 

رویال رو یادتِ چه مارکی خوردی؟

فقط رویال خالی بود یا با ویتامین و یا چیز دیگه ایی مخلوط بود؟

ممکن گونال بوده با پیورگان 

بهرجهت از سیکل اینجوری اصلا سر در نمیارم 

باید به دکترم بگم اگر برام مناسبِ حتما امتحان کنم چون فکر کنم یه چند باری پانکچر بشم

البته اگه مثل شما شانس بیارم ۴تا بلاست بسازم کارم راحتر میشه

ممنون که پاسخ دادی🙏

ممنون که توضیح دادی عزیزم  خیالم راحتتر شد  اینکه میگن ممکنه باعث لاغری بشه چی  من ...

فدات.

نه بابا من هم یک کیلو لاغر شدم

البته ورزش میکردم و میکنم معلوم نبود لاغری برای کدومِ

با ذخیره ۳۵ صدم امکان بارداری طبیعی هست؟ یکی از دوستان ذخیرش ۳۵ صدم هست و دکترش براش لتروزل و هاش ام ...

عزیزم تا وقتی که حتی یه دونه تخمک و اسپرم آزاد و رها و سالم باشه و لوله ها سالم باشن احتمال بارداری طبیعی هست.... 

بستگی داره با این ذخیره چه قدر زمان داشته باشی..... 

مثلا یکی از دوستامون با ذخیره فکر کنم 0/01 یا 0/03 طبیعی باردار شد..... 

یعنی هر چیزی ممکنه اما آیا رمان برا منتظر معجزه بودن هست یا نه نمیدونم..... 

بکی ممکنه معجزه با اولین اقدام شامل حالش بشه یکی سالها طول بکشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خانوما . من بعد يازده ماه اقدام باردار شدم . خودم و همسرم مشكلى نداشتيم البته مورفو اسپرم همسرم ٥ بود كه دكتر گفت نرماله . دوروز بعد موعد بتام ٦٣ بود ٤٨ ساعت بعد شد ٩٠ پنج روز بعدش لكه روشن ديدم كه فكر كردم چيزى نيست و فردا صبحش رو دستمال دستشويى يكم خون قرمز ديدم ترسيدم و رفتم سونو واژينال خانومه تا سونو كرد گفت دفع كردى پاشو . گفتم ممكنه خارج از رحم باشه گفت نه من چيزى نميبينم . رفتم آر بتا دادم كه شده بود ٣٥ . خواهش ميكنم هر كى اطلاعى داره دريغ نكنه . ممكنه بارداريم خارج از رحم باشه ؟ اين نوع سقط چه سقطيه ؟ چقدر بايد صبر كنم براى اقدام ؟ البته از خونريزى سقطم ٥ روز ميگذره و امروز خيلى كم شده و به عالمن لخته دفع كردم . به دليل مورفولوژى همسرم لوده يعنى ؟

مرررسی انا جون  ممنون از توضیحاتت من امروز همه آزمایشها رو به دکترم نشون دادم فقط قرص اسید فو ...

عزیزم خوب من نمیتونم بگم حتما باید ب6 و 12 و فولیک 5 داشته باشی اما من شخصا روحیم اینطور بود وقتی دلم قرص نمیشد میرفتم از فوق تخصص مشاوره می گرفتم..... 

اگه تهرانی برو بیمارستان تریتا با را  حله تو کلی یه ویزیتی شو..... 

دکتر خوب و دقیقیه و هم فوق تخصص آنکولوژی یا هماتولوژی هست هم تو زمینه ناباروری کار کرده..... 

قبلا ابن سینا بود الان ظاهرا تریتا کار میکنه..... 

فکر کنم فردا هم باشن زنگ بزن وقت بگیر..... 

اینطوری خیالت راحتتره..... 

اگه دیدی دارویی تجویز میکنه بگو مکتوب نظرشو بنویسه به عنوان مشاوره....