2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زین جان خاک تو سرم من اینو تو چهارشنبه بازار دیدم فکر کردم بدرد نمیخوره........اما وقتی انا گفت رفتم ...

منم فکر کنم از همچین بازاری واسم خریدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سللممممممم عزیزای دلم منو واقعا با بزرگواریتون ببخشید نیم ساعتی میشه خونه رسیذم جوابم دیر اماده شد و ...

الهام جون متاسف شدم دوستم،خودتو نباز و با دکترت مشورت کن ببین چه بررسیهایی نیازه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید بعد از بارداری با آی وی اف برا من بازم قرص استرادیول نوشته من الان هفته هفت هستم روزی سه تا میخورم برا همه این طوریه؟برا جنین ضرر نداره؟

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
سلام ببخشید بعد از بارداری با آی وی اف برا من بازم قرص استرادیول نوشته من الان هفته هفت هستم روزی سه ...

عزیزم من تا هفته 14 داشتم.... 

بستگی به شرایط داره بعضیا زودتر قطع کردن بعضیا دیرتر.... 

نگران نباش..... 

مبارکت باشه عزیزم..... 

گوارای وجودت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زین جان خاک تو سرم من اینو تو چهارشنبه بازار دیدم فکر کردم بدرد نمیخوره........اما وقتی انا گفت رفتم ...

من الان تازه از کالافروشی گرفتم ۲۵ تمن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم شما چطور استفاده کردین ؟

هیچی دو تا داشتم همیشه به کمرم می بستم یکیو میشستم اون یکیو می‌بستم.... 

من رحمم سرد بود وقتی به سه ماهگی رسیدم حس کردم دیگه گرمم میشه بازش کردم.... 

هیچی دو تا داشتم همیشه به کمرم می بستم یکیو میشستم اون یکیو می‌بستم....  من رحمم سرد بود وقتی ...

یعنی تو بارداری هم میبستی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام ثمین جونم مطمئن باش اون روز خیلی نزدیکه  عزیزم همینکه دوبار باردار شدی پس مطمئن باش بازم ...

سلام عشقم دیدی اینبار منفی شدم باز؟من نمیفهمم مشکل من کجاست .هم ب6داشتم هم ب12 هم پردنیزولون هم آسپرین اصلا من موندم چرا اینجوری میشه اصلا دوست نداشتم باز انتقال بدم این دفعه رو روی گردنم پا گذاشتن مجبورم کردن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدایا ببخش غلط کردم اون کوفتی رو‌ زدم

اگر توی سیکل انتقال نیستی مفنامیک اسید قطع میکنه خونریزی رو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم مثبت شد خداروشکر، 1187

مبارکت باشه خواهر.الهی همیشه شاد باشی

سلام عشقم دیدی اینبار منفی شدم باز؟من نمیفهمم مشکل من کجاست .هم ب6داشتم هم ب12 هم پردنیزولون هم آسپر ...

آره متاسفانه یادمه 

ما از حکمت خدا خبر نداریم بعضی اوقات انقدر فکر میکنم ولی بازم به نتیجه ای نمیرسم 

تو دور و اطرافم کسایی رو میبینم که ۱۰ تا بچه دارن هر ۱۰ تا بچه بعد از ازدواج بلافاصله بچه دار شدند 

یکیم مثل ما .ما خانوادمون کم جمعیته خواهرم و خانوادم خیلی دوست دارن من بچه دار شم یه کم خونمون شلوغ پلوغ بشه 

که اونم اینطوری ، تو نامزدیم میگفتم بعد عروسیمون بلافاصله نی نی میارم که بعد ۴ سال فهمیدم شوهرم آزو اسپرمه 😐

ولی یه چیزیم خیلی برام واضحه من خیلی عجولم خیلی مواقع یه چیزیو بزور از خدا خواستم بعد یه مدت تو بهترین شرایط مکانی و زمانی منو به خواستم رسوند مطمئم این سری هم همونطور میشه شما هم مطمئن باش 

مطمئن باش که قراره سوپرایز بشی ❤❤❤❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
منم می‌شنوم با اینکه من فقط دو ساله ازدواج کردم و یک ساله اقدام کردم.نه اینکه طعنه بزنن چون کسی از ا ...

خواهری چه خبرته خودت باید به خودت امید بدی حرف بقیه کشکه اصلا بهشون اهمیت نده تونباید الان حرفی از خستگی بزنی دختر.خسته من باید باشم که بعد 11سال و 9ماه زندگی هنوزم بی بچه موندم خسته من باید باشم که بعد از 5بار آی یو آی و 15بار آی وی اف هنوز خونم سوت و کوره.بجای ناله کردن برو دنبال علت منفی هات.بلند شو خواهر.با نشستن و گریه و زاری هیچوقت به نتیجه نمیرسی.باید ببینی علت چیه.جنین داری قبل انتقال بعدیت تموم آزمایشهای تکمیلی رو انجام بده .منم 7ساعت توی ماشین مینشستم تا برسم به مرکز.منم خیلی تلاش کردم ولی نشد .امیدوارم اینبار بشه .حتما مصلحت من چیز دیگری بود توکل کن برخدا.صبور باش فکر میکنی فرق بین من و شما چیه خواهر؟کی گفته من صبورتر و پر تحمل تر از شما هستم من فقط دوست ندارم شکست رو قبول کنم من میجنگم با قسمتم .

یعنی تو بارداری هم میبستی ؟

تا ماه سوم آره.... 

حتی یادمه برا غربالگری که رفتم به کمرم بود از اون روز دیگه بازش کردم چون دیگه گرمم میشد....