2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
آناجون دکتر مریم توکلی بهم گفت تو به سرم آی وی آی جی احتیاج نداری ایمونولوژ رشت هم که دکتر لاله جون ...

میتونی بری باهاش صحبت کنی شاید این دفعه که باز منفی شدی لااقل یه بار قبل انتقال سرم تجویز کنه..... 

نمیگم اصرار کنی باهاش مشورت کن ببین درسته امتحان کنی این دفعه سرم رو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله از های انعقادیم مشکل داشت. هم فاکتور mfthr هم پای وان ب۶ و ب۱۲ و اسید فولیک و اسپرین برام تجویز ...

عزیزم من دقیق دزش یادم نیست چون مال خیلی وقت پیشه اما مبهم یادم میاد یکی از دوستامون که اخیرا داشت دز ب6 براش همین 40 بود و ب12 هفتگی آمپولشو فکر کنم 1000 بود.... 

حالا اومد ازش بپرس..... 

«مامان آینده هستم» اومدی جواب سوال دوستامونو بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ۵روزه انتقال دادم ولی هیچ علامتی ندارم دوستان اگرم دارم واسه شیاف پروژسترونه تادیروز یکم درد ...

دختر چه خبرته از الان دنبال علایمی؟؟؟؟؟ 

یه سوال دیگه اگه لانه گزینی صورت نگیره یا نطفه ها بیوفتن متوجه میشیم خودمون؟

نه عزیزم متوجه نمیشی..... 

به چیزای خوب خوب فکر کن اینا چیه بهش فکر میکنی؟؟؟؟؟ 

سلام دوستان من اخرای اسفند انتقال دارم میگن ویتامین ای واسه لانه گزینی خوبه..منم میخوام استفاده کنم. ...

سر خود استفاده نکن.... 

عزیزان کسی اگر دکتر خوب یا کلینیک خوب تو اهواز می‌شناسه که نتیجه گرفته باشن معرفی کنه ممنون میشم&nbs ...

دکتر ن ق ا ب رو خیلی دوستان تعریفشو میکنن..... 

😢😢😢😢😢 کسی از حال دلمون خبر نداره  چقدر خوبه که شماها هستین  نمیدونم اگه تو گوگل آزو ...

واقعا نعمت بزرگیه که همدیگرو داریم..... 

چون فقط ما هستیم که همدیگرو واقعا می‌فهمیم..... 

هر روز یدونه ۱۰۰۰ یا ماهی یدونه ۵۰ هزار. اگر هم ویتامین دی شما پاییینه هم تا یکماه هفته ای یدونه ۵۰ ...

عزیزم دوستمون ویتامین E رو پرسیده..... 

معمولا دز 400 تجویز میشه من یه روز درمیون 400 داشتم ولی اونم به تجویز دکتر..... 

دختر چه خبرته از الان دنبال علایمی؟؟؟؟؟ 

اخه همش ناامیدم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
آره عزیزم یادمه سری اول که مثبت شدم دقیقا یه وجب بغل نافم تیر میکشید  اغلب دوستانی که مثبت شدن ...

وای خیلی نگرانم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
نه عزیزم متوجه نمیشی.....  به چیزای خوب خوب فکر کن اینا چیه بهش فکر میکنی؟؟؟؟؟

کاش ادم میفهمید امیدوار نمیشد

خيلي مباركه عزيزم🌹 منظورم اين بود كه بعد از پانكچر چند ماه صبر كردين و بعدش استراديول داشتين فقط؟ ك ...

من هایپر شدم و س ماه استراحت بودم و برای انتقالم فقط استرادیول روزی دوتا و آمپول پروژسترون دو روز آخر قبل انتقال زدم همین

سلام دوستان من اخرای اسفند انتقال دارم میگن ویتامین ای واسه لانه گزینی خوبه..منم میخوام استفاده کنم. ...

ببخشید عزیزم تو پست قبلی که گذاشتم  من فکر کردم ویتامین دی رو پرسیدید