2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم چرا نسبت به کیفیت جنینا همچین حسی داری؟؟؟؟ 

آخه سه تا جنین انتقال دادم و هیچکدوم نگرفت،احساس میکنم جنینا بیکیفیتن،تو اون برگه فریزی که بهمون میدن کیفیت جنین رو هم مینویسن؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
آخه سه تا جنین انتقال دادم و هیچکدوم نگرفت،احساس میکنم جنینا بیکیفیتن،تو اون برگه فریزی که بهمون مید ...

عزیزم بستگی به مرکزت داره که بنویسن با نه..... 

اما خون نگرفتن دلیل به بی کیفیتی جنین نیست..... 

من دو انتقال اولم منفی شد.... 

کیفیت جنینامم بد نبودن گرید و آ و آب اگه اشتباه نکنم ولی نگرفتن..... 

بعدا معلوم شد که مشکل ایمنی و انعقادی داشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بستگی به مرکزت داره که بنویسن با نه.....  اما خون نگرفتن دلیل به بی کیفیتی جنین نیست.... ...

من نزدیک هشت تا آزمایش ازم گرفتن ولی انقد احمق بودم نپرسیدم چه ازمایشایی ازم گرفتن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
خدارو شکر کن که معلوم شد....  چون مشکل انعقادی فقط به نگرفتن بارداری منتهی نمیشه....  کن ...

بله خدا رو شکر

و من این معلوم شدن مشکلم رو مدیون شما و این تاپیک هستم. از صمیم قلب ازتون ممنونم. از اینجا یاد گرفتم که این ازمایش ها ضرورین و شما همیشه تاکید داشتید که بدیم اینا رو. من حتی قبل انتقال از دکترم خواستم برام بنویسه اما گفت نه نیاز نیست. دیگه بعد انتقال اول که دید حالم چقد خرابه بدون چون و چرا معرفیم کرد به ایمونولوژ. حالا اون زیر بار نمی رفت

اگه اصرار من نبود اونم به خاطر چیزایی که لز اینجا یاد گرفتم خدا می دونه چند بار دیگه باید منفی میشدم و داغون تا برام از بنویسن

برای همین واقعا ازت ممنونم و همیشه دعاگوت😘😘❤️❤️

آنا جون سوال دارم ازتون من روز نه وده انتقالم اگه بینی داشتم که با مرکز تماس گرفتم گفتم یه شیاف دیگه بگذارم هروز والانکه روز دوازدهم اناقالمه خیلی کم و کمرنگ شده حالا ازتون سوال دارم که اگه اگه بینی من برای پریود بوده باشه امکان داره با شیاف کم بشه یا نه با شیاف زودتر پریود میشم ؟یا اگه لکه بینی من برای لانه گزینی باشه با شیاف کم میشه؟

بله خدا رو شکر و من این معلوم شدن مشکلم رو مدیون شما و این تاپیک هستم. از صمیم قلب ازتون ممنونم. از ...

فدات بشم..... 

انشالله به زودی خبرای خوبتو می‌شنویم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون سوال دارم ازتون من روز نه وده انتقالم اگه بینی داشتم که با مرکز تماس گرفتم گفتم یه شیاف دیگه ...

عزیزم هر چیزی ممکنه ولی فرض رو بر این بگیر که برا لانه گزینی بوده و انشالله بتای تپلی منتظرته..... 

بچه ها من یه سوال در مورد قرص ب۱۲ و ب۶ دارم

من ب۶ رو همون روز بعد دکتر گرفتم از داروخانه ولی ب۱۲ رو کلی داروخانه سر زدم نداشتن. تماس گرفتم مرکز گفت اگه گیرت نیومد هغته ای یه امپولش رو بزن

بعد همسرم فرداش برام گرفت ولی دزش خیلی عجیبه!

ب۶  ۴۰ میلی گرم هست که روزی یکی می خورم بعد روی بسته ب۱۲ نوشته ۲۵۰۰ میکرو گرم که میشه ۲.۵ میلی گرم. به نظرتون خیلی کم نیست روزی یکیش؟ روشم نوشته قرص بازشونده در دهان با طعم البالو!!! اصلا شک کردم این قرص خاصیت درمانی داشته باشه

از دستیار دکتر پرسیدم گفت یه دز بیشتر نداره همون درسته اما با شک گفت

سما ها اطلاعی دارید  ب۱۲ دز معمولش چقد روزانه باید مصرف شه؟

تازه من تو نت خوندم امپولش اثرش بیشتره چون انزیم های معده نمی تونه تجزیه اش کنه

والا من از همین بازارهای معمولی خریدم.....  از اينا بود....  https://www.google.com/sea ...

مرسی گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
والا من از همین بازارهای معمولی خریدم.....  از اينا بود....  https://www.google.com/sea ...

ممنونتم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها من یه سوال در مورد قرص ب۱۲ و ب۶ دارم من ب۶ رو همون روز بعد دکتر گرفتم از داروخانه ولی ب۱۲ رو ...

عزیزم من ب12 هفتگی آمپولشو زدم یعنی دکترم اینطوری تجویز کرده بود.... 

@مریم،_مادر...     بیا گلم آنا عکسشو فرستاد

زین جان خاک تو سرم من اینو تو چهارشنبه بازار دیدم فکر کردم بدرد نمیخوره........اما وقتی انا گفت رفتم بخرم تموم شده بود🙁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام خانم ا من تو سیکل انتقالم دوبار تا به حال به روز انتقال رسیدم و کنسل شده قرار بود روز چهارشنبه انتقال بدم ولی بخاطر نازک بودن اندومتر و برعکس جواب دادن رحمم نسبت به پروژسترون گفتن اینباد دیرتر پروژسترون استفاده کن 

شنبه شد انتقالم

چون نزدیک عیده 

خیلی استرس دارم

عایا کسی بوده مثل من بازم جواب گرفته

چون پروژسترون روی من معکوسه

میترسم برم انتقال رحمم بچه ها رو نپزیره ؟