2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
اینم دومین منفی 😔دلم از درد میترکه نمیدونم گناهم چیه باید اینطوری جواب بدم 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آنا جان ندونستی لیست آزمایشات رو؟

عزیز دلم روال کار من اینه پستها و دونه دونه میخونم..... 

پس وقتی جوابتو ندادم بدون هنوز به پستت نرسیدم..... 

لیستم برات فرستادم عزیزم اگه فریز نداری هر پنج تارو انجام بدین خیالتون راحتتره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا از هر بنده اش یه امتحانی میگیره، خدا عادل و تو عدالتش هیچ شکی نیست، پس اگه به خدا ایمان داریم مط ...

حرفات به دل میشینه 😍آره خیلیا مشکلات بزرگتری دارن.ذر این شکی نیست.بازهم امید به خدا

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من بابت تمام نعمت های خدا همیشه شکرگذارشم.همیشه نعمت هاممو می‌شمارم.خدا خودش بهتر می‌دونه .ولی اینجا ...

باید خوشحال باشیم و بخندیم، مطمئن باش خدا تو فکر مونه، و تک تک این لحظات رو میبینه، چون خدا میبینه غمی نیست، خدا دلسوز ترین نسبت به بنده اش، هیچ کسی اندازه خدا تو فکرمون نیست و دلسوزمون نیست، 

‎انتظار یعنی هر ماه روزای سیکلت رو تو تقویمت بنویسی... ‎انتظار یعنی هر ماه بشینی روزای تخمک گذاریت ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
روز 14  بتا هم 4915

به به مبارکه پس انشاالله مهد کودک تو راهه به سلامتی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان  ماماناي جديد مامان شدنتون مبارك  من سه روز تاخير دارم و البته سه روزه لكه ب ...

عزیزم نمیشه قطعی گفت ولی منم حجم خونریزی کمتر بود حالا از انعقادی بود یا چیز دیگه نمیدونم اما الان حسابی جبران میکنم.... 

همون سه روز اول سه بسته پد رو استفاده میکنم.... 

چون مهمان دارم امسال خیلی زود شروع کردم به کار کردن، ولی کم کم کار کردم که خیلی هم خسته نشم به همین خاطز خیلی طول کشید، دست مهمونام درد نکنه که اومدنشون بهم انگیزه داد زود خونه تکونی کنم😂😂😂😂😂

انا خانم چرا جواب من رو نمیدید؟به راهنماییتون نیاز دارم واقعا که چند باره سوال میکنم.😔😔😔😔

عزیزم دقت کنی پستی حول و حوش این پستت جواب دادم پست یه روز قبله..... 

من به ترتیب میخونم.... 

از همه ی دوستان عزیزم ممنونم ببخشید که جواب محبتهاتون رو تک تک نمیدم اینجا به زور اینترنتم وصل میشه انشالله دوستانی که منتظرند به زودی زود دامنشون سبز بشه و  انشالله که همه ی دوستانی که باردارن به راحتی و بدون استرس بارشون رو زمین بزارن و به سلامتی بچه هاشون رو بغل بگیرن 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
میتونم بپرسم چرا جواب منو نمیدین؟ خواهش میکنم.منم یه زن دلشکسته و منتظرم

مطمئنم تا الان علتشو متوجه شدی چون همه تون برا من یکی هستین..... 

من حتی خیلی وقتا اسمارو نمیخونم برا همین فرقی نمیکنه پست کی رو جواب میدم....