2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
نه آنا جون پریود نشدم گفتم که قرصمو قطع نکردم که پریود نشم ولی لکه بینی دارم و تخمدان راستم تیر میکش ...

لکه بینی به من گفته بودن حین خوردن ویزان طبیعیه.... 

البته من شانس آوردم نداشتم.... 

ویزان داشتی با ال دی معمولی؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@elhamiiiiiiiii    

کجایی عزیزم.بیا خبر خوبه رو بده دیگه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بر همه مامانا🙌🙌🙌 شاهکاری جدید از بنده📛📛📛📛 دیروز  رفتم پاساژ گردی تو راه تصادف هم ...

خخخخخخخخخ..... 

دمت گرم..... 

میدونی چیه؟؟؟؟؟ 

قراره از این به بعد مثال بزنیم و بگیم یکی از دوستامون اورستم فتح کرد و +م شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انتقال اولم بود سیکلم یعنی چی چطور بود روز ۱۶ پری انتقال دادم

بستگی به داروهای قبل سیکلت داره..... 

ال دی داشتی؟ 

مهار کنن ت چی بوده؟؟؟ 

سینافکت داشتی؟ 

ستروتاید داشتی؟؟ 

یا مشابهات دیگشو.... 

ببین مردا همه شون همینن.شوهرمن نمیذاره بر اردیبهشت وقت انتقال بگیرم میگه بذار تیرماه.میگه به جسمت فر ...

بازم جای شکر داره مادر شدن از دیدش کار بزرگیه..... 

بعضیا برعکسن، دیدم میگن حالا چیه مگه یه بچه میخوایی بیاری اینهمه زاییدن عین خیالشون نبوده..... 

قدرشو بدون که به رسالتی که داری بها میده..... 

دوستان چند روز بعد قطع شیاف پریودی  میاد؟؟؟؟؟

بستگی داره.... 

3 الی 10 روز نهایت دو هفته..... 

بازم جای شکر داره مادر شدن از دیدش کار بزرگیه.....  بعضیا برعکسن، دیدم میگن حالا چیه مگه یه بچ ...

سلام عزیزم.میشه لیست کامل آزمایشات ایمنی انعقادی رو برام بنویسید؟! بچه های سایت گفتن شما دارید

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
بستگی به داروهای قبل سیکلت داره.....  ال دی داشتی؟  مهار کنن ت چی بوده؟؟؟  سینافکت ...

هنوز هیچی شروع نکردم. بعد از عید باید برم که سیکلم رو شروع کنه... مگه قبل از شروع سیکل هم باید دارو بخوریم؟ به من گفت فقط فولیک اسید و کیو تن بخور!!!

اگر کسی کلینیک خوب تو اهواز سراغ داره ممنون میشم خبرم کنه.کلینیک یا دکتر باتجربه ای که بقیه از کارش ...

عزیز دلم ماهایی که تو این تاپیک هستیم کم و بیش همه مثل همیم همه عاشق بچه و همه منتظر همه از منفی شدن دلمون میشکنه و اشکمون میریزه یوقتایی محکم و قوی یا علی میگیم و پا میشیم یوقت دلمون میگیره و کم میارییم. اما راهی جز ادامه نداریم تازه شما عزیزم یه برتری نسبت به بعضی از ما داری که اونم سنته خیلی جوونی و از خیلی لحاظ شرایطت نسبت به بعضی از ماها بهتره اصلا نگران نباش روزای سخت همیشه میگذره. من خودم اهواز و تجربه رفتن به کلینیک جهاد رو دارم خیلی ها اونجا جواب گرفتن اما من از نحوه کارشون اصلا راضی نبودم و الان برای ادامه درمان دارم میرم پیش دکتر ن ق ا ب و میخوام مرکز مهزیار کارمو دنبال کنم. اگه در این مورد کمکی ازم بربیاد خوشحال میدم برات انجام بدم 

روز چندم؟؟؟؟؟؟؟🤨🤨🤨 نمیدونم والله ببین چهارشنبه دو هفته قبل انتقال داشتم تازگیا باید از بدم اها ...

خوش به حالت چقدر بیخیالی دختر جون ان شاءالله با ی بتای توپ سورپرایز بشی و باور کنی مامانی

خدا جونم شکرت...
سلام دوستان من امروز روز ۲۲ میکرو هستم رفتم مرکز حضوری گفتن الان سونو خارج رحمی و نشون نمیده و...اوم ...

یعنی چی سونو خارج رحمی رو تشخیص نمیده پس باید چیکار کرد؟

خدا جونم شکرت...