2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
راستی  من نگفتم که مابایدبترکونیم که😂😂😂😂😂 گفتم آناجان باید برامون بترکونه😂😂😂😂😂 توا ...

عهههههه راست میگی....صاحب تاپیک باید واسمون جشن بگیره😌😌😌😌

ان شالله هر چه زودتر این جا جشن و سرور وشادی برپاخواهد شد👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
دختر چیزی نیست که...!!!! پاشو برو خودتو جمع و جور کن به فکر عیدت باش ....برو حالشو ببر از جووونیت اس ...

با خودم عهد بستم گفتم اگر مثبت بود امسالم از همیشه سرحال تر و بهتر باشم .خودم بشیتم دونه دونه ظرفای هفت سینم رو درست کنم .خودم بشینم سر سفره قرآن بخونم و شکرانه کمک خدارو به جا بیارم

ولی الان دیگه دوس ندارم هیچکس رو ببینم انقد داغونم.من بخدا مشکلات بزرگترین داشتم اما اینطوری کم نیاوردم.توقع نداشتم خدا اجازه بده دل خودم و شوهرم تو اوج جوونی بشکنه و دوتا جوون متولد ۷۰ انقد احساس پیری کنیم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با خودم عهد بستم گفتم اگر مثبت بود امسالم از همیشه سرحال تر و بهتر باشم .خودم بشیتم دونه دونه ظرفای ...

عزیزم این راهیه که کمر همت باید ببندی باید دلتو محکم کنی و هر دفعه امیدوارتر ازقبل و با اراده بیشتر بری.

ان شالله که دفعه بعدی جواب آزمایشت مثبت بشه و مطمئنم میشه.

اگرخدایی نکرده نشد هر دفعه باید اینقدر گلایه و شکایت و غرغر کنی که چی🤔🤔🤔🤔غیر از اعصاب خوردکنی و ناامیدی واسه خودتو وشوهرت هیچی نداره.

ایمان تو محکم کن وساحل دلتو به خدا بسپار خودش بهترین قایق برات میفرسته

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
یه مدت رو خودم کار کردم.گفتم خدا عدالت داره.قوانین برا همه یکسان آفریده شده.این نیست که خدا منو‌دوس ...

ببین من سه تا انتقال منفی داشتم.تازه آزمایشهای تکمیلی ر دادم ومتوجه دلیل منفی شدنم شدم.

جنین هام تموم شده بودن و از نو پانکچر شدم.همیشه وقتی میخوندم که یکی دوبار پانکچر کرده،پیش خودم میگفتم: طفلک معصوم اون دیگه چه بدبختی یه....

اما خودم الآن دومین پانکچر رهم کردم خیلی برام سخت بود هم ازنظرروحی هم جسمی.....ولی واقعا سپردم بخدا وباامید پیش رفتم.گفتم خدایامن اعلام آمادگی درمحضرت میکنم که آمادگی پرورش وتربیت یکی از بندگانت ر در دامانم دارم،امابه لطف و مرحمت خودت محتاجم توهمه این مسیر.......حالا یاخدایه بنده ش ر بهمون امانت می ده یا......

ولی شماهم برین آزمایش های تکمیلی ایمنی وانعقادی و کاریوتایپ ر بدین.شایدمشکلتون رو شد وبا جنین های بعدی مامان بابا شدین.الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم این راهیه که کمر همت باید ببندی باید دلتو محکم کنی و هر دفعه امیدوارتر ازقبل و با اراده بیشتر ...

خیلی خوبه که شما انقد قوی و محکمید.آفرین

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام به همه.من ۲۷سالمه.بعد از ۵-۶ماه اقدام به بارداری و نتیجه نگرفتن رفتیم دکتر.طبق آزمایشات دکتر گف ...

سلام عزيز دلم ، همه ما اين روزها رو گذرونديم خانمي ، حالا شما جووني سنت كمه هنوز خيلي فرصت داري.  ميدونم خيلي سخته ها كاملا دركت ميكنم چون خودم ٦ سال اين روزها رو گذروندم ، روزهاي بغض و ناراحتي ، حالا من تازه ٣٠ سالگي ازدواج كردم و از همون اول هم بچه ميخواستيم اصلا حتي يك درصد هم فكر نميكردم توي اين راهها بيفتم ولي خوب قسمت ما هم اينطوري شد ولي اون روزها گذشت و الان فقط يك خاطره محو ازش مونده.  مطمئنم براي شما و همه دوستان منتظر عزيزم هم ميگذره و روزهاي شيرين شما هم ميرسه به زودي .

ببین من سه تا انتقال منفی داشتم.تازه آزمایشهای تکمیلی ر دادم ومتوجه دلیل منفی شدنم شدم. جنین هام تم ...

آخه من می‌خوام ادامه روند درمانم رو ببرم اهواز.نمیدپنم الان باید کجا برم که این لیست کامل آزمایشات ایمنی انعقادی رو برام بنویسه 

سلام عزيز دلم ، همه ما اين روزها رو گذرونديم خانمي ، حالا شما جووني سنت كمه هنوز خيلي فرصت داري. &nb ...

ممنونم از همدردیتون. میدونم من خیلی کم تحمل شدم ولی واقعا دست خودم نیست.تلاش میکنم بیخیال شم و دیگه واسم مهم نباشه.میرم دنبال ادامه درمان با فکر به اینکه مثلا مشکل کلیه دارم اومدم دکتر.چون واقعا دیگه تحمل اینهمه استرس و دلهره رو ندارم.

اگر کسی کلینیک خوب تو اهواز سراغ داره ممنون میشم خبرم کنه.کلینیک یا دکتر باتجربه ای که بقیه از کارش جواب گرفته باشن.ممنونم

آخه من می‌خوام ادامه روند درمانم رو ببرم اهواز.نمیدپنم الان باید کجا برم که این لیست کامل آز ...

آناجان بیان تاپیک،لیست کامل ر دارن براتون میذارن.

من ازرولیست آنا نوشتم بردم دادم یه دکتر معمولی زنان برام وارد دفترچه بیمه م کرد وخودم رفتم آزمایش دادم .و الا دکترا تا درست حسابی بدبختت نکنن که نمی نویسم برآدم....

به دکتره این بهونه ر آوردم که دکتر ناباروری راه دور میرم ،این آزمایش ر توگروه مریض هاش برام گذاشته گفته باجواب آین هابرم پیشش وزحمت وارد کردن آزمایشها ر به دفترچه م ر به یکی از همکارا بدم.خلاصه هندونه زیربغل دکتر معمولی زنان دادم اونم برام نوشت...البته آنقدر دلش به حالم سوخته بود که یه عالم اضافه ترهم نوشت...😂😂😂😂😂😂سونوی سینه.....سونه شکم وکلیه وکبد.....عکس رنگی رحم و....😂😂😂😂😂داشت عکس از دندونام مینوشت که پاشدم در رفتم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خط آخرشوخی بود😁😁😍😍😍😍

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنونم از همدردیتون. میدونم من خیلی کم تحمل شدم ولی واقعا دست خودم نیست.تلاش میکنم بیخیال شم و دیگه ...

همه ما وقتی منفی شدیم دقیقا همین حال و روز شما رداشتیم.....فکرنکن کم تحمل شدی یاضعیف هستی....همه ماباهربارمنفی شدنمون درخویش شکستیم.ا تفاقاشماوماهایی که تواین راه افتادیم ازهمه کسانی که راحت باردارمیشن بدون دنگ وفنگ،،،،،قویتر وباصلابت تریم....

بنظرمن اگر تهران هستین بیاین پیش دکترطرازی یادکترعارفی.....

ممنونم از همدردیتون. میدونم من خیلی کم تحمل شدم ولی واقعا دست خودم نیست.تلاش میکنم بیخیال شم و دیگه ...

عزيزم واقعا استرس خودش مانعي هست براي بارداري.  من بچه اولم رو كه يك سالش هست با آي وي اف توي رويان باردار شدم ولي الان كه دوباره باردارم طبيعي باردار شدم خيلي خيلي راحت چون ديگه استرس نداشتم ، مدير تاپيك هم همينطور شده ، شما هم استرس نداشته باش و به خودت برس و ورزش كن حتما به زودي خبر باردار شدنت رو بهمون ميدي .

آناجان بیان تاپیک،لیست کامل ر دارن براتون میذارن. من ازرولیست آنا نوشتم بردم دادم یه دکتر معمولی زن ...

منم رویان تهران میرفتم.توقع داشتم واسه بار دوم آزمایشات رو واسم بنویسن که ننوشتن .باید قبل از شروع درمان بدن رو بررسی کنند نه بعد از اینهمه هزینه کردن.بایذ اول همه چیز رو بررسی کنن

عزيزم واقعا استرس خودش مانعي هست براي بارداري.  من بچه اولم رو كه يك سالش هست با آي وي اف توي ر ...

مشکل شما چی بود؟ مگه میشه آدم با اسپرم ضعیف طبیعی باردار شه

مشکل شما چی بود؟ مگه میشه آدم با اسپرم ضعیف طبیعی باردار شه

چون از داشتن یکیش خیالتون راحت بوده.این خودش خیلی تاثیر داره.