2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046702 بازدید | 684539 پست
آینوووش من عاشق اون گربه پلنگ ببرت هستم😘😘😂😂😂😂 می دیش من😂😂😂😂😂😂

عزیییییییییییییییزم💗💗💗💗💗💗

منم عاشق پروفایل گوگولی ت هستم ...اون بند نافه بالاسرش باحاله😉😉😉

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
عزیزم این تاپیک مخصوص ما منتظراست .....همه مثل همیم درکت می کنم عزیزم اما نگران هیچی نباش خدا خودش ب ...

ممنونم از لطفتون.من متاسفانه مقداری خودم رو فقط از این نظر مقایسه میکنم با همه.اخه هیچکس اطراف من اینطوری‌ نیس.ذوب میشم وقتی خبر حاملگی کسی رو میشنوم.حسادت میکنم  ولی هیچوقت راضی نیستم گرفتاز دوا درمون بشن.فقط گله دارم از خدا که چرا بازم  منو از بین همه فامیل انتخاب کرذه؟یعنی من لیاقت آرامش  و خپشحالی ندارم؟چرا ذست میذاره رو نقطه ضعفام؟امروز مامانم سرزنشمون کرد که هنوز جوونید.بهش گفتم خوشبحالت که دختری داری اینطوری بهش محبت کنی.حتی به اونم غبطه میخورم.هیچکس از حال ما خبر نداره

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از لطفتون.من متاسفانه مقداری خودم رو فقط از این نظر مقایسه میکنم با همه.اخه هیچکس اطراف من ای ...

منم چنین حالی رو دارم دقیقا گاهی وقتا به مامانم میگم شما مارو چطوری حامله شدید🤔🤔🤔🤔🤔 این پروسه چطور گذشت و از دوران بارداری مامانم می پرسم حتی از مادرشوهرم اما مطمئنم روزی ماهم این طعم شیرین مادر شدن رو می چشیم...بعد همه این غصه ها وتلخی ها و سختی ها به چشمت نمیاد...اما زخم زبون ها و نیش ها میان جلو چشمات😐😐😐اونم به خدا میسپاری

عزیییییییییییییییزم💗💗💗💗💗💗 منم عاشق پروفایل گوگولی ت هستم ...اون بند نافه بالاسرش باحاله😉😉😉

واقعا نمیدونم چراببرگربه پلنگ ت ر دوست دارم.باهاش. یه حس قرابت دارم.دوست دارم بغلش کنم😂😂😂😂نمیدونم خندش مثل خنده های خودمه یاچهره شیطون خودم ر داره....یا رنگ شادشه برق نگاهشه😂😂😂😂😂😂😂خلاصه عاشقشم😂😂😂😂😂

وقت پیری و معرکه گیری که میگن همینه هااااا😅😅😅😅

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
واقعا نمیدونم چراببرگربه پلنگ ت ر دوست دارم.باهاش. یه حس قرابت دارم.دوست دارم بغلش کنم😂😂😂😂نمیدون ...

یعنی عاااااااااااششششششششششقتم سهیلا 😘😘😘😘😘

خیلی باحالی خوش به حالت اینقدر ماشالله سرحالی و خوش به حال جوجه هایی که مامانشون تو هستی 😄

منم یا اون برنامه میو میو عوض میشه میفتم یادته🙃🙃🙃

عزیییییییییییییییزم💗💗💗💗💗💗 منم عاشق پروفایل گوگولی ت هستم ...اون بند نافه بالاسرش باحاله😉😉😉

اون عکس پسرمه😘😍😂😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
منم چنین حالی رو دارم دقیقا گاهی وقتا به مامانم میگم شما مارو چطوری حامله شدید🤔🤔🤔🤔🤔 این پروسه چ ...

منم می‌شنوم با اینکه من فقط دو ساله ازدواج کردم و یک ساله اقدام کردم.نه اینکه طعنه بزنن چون کسی از اصل ماجرا خبر نداره ولی میگن دیگه وقتشه!دیگه بسه! کی میخوای دست به کار شی؟! خودم ناراحتم بدتر حالمو خراب میکنن.همیشه هم همین آدم های که واست طاقچه بالا میذارن هرچی از خدا بخوان خداوند براشون اجابت می‌کنه.نمیدونم چرا همیشه هرچی سنگه پیش پای لنگه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
اون عکس پسرمه😘😍😂😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝

ای جاااانم......پسرت هم مثل خودت شیطونه😋😋😋😋

یه دوقلو پیدا کن بزار خیلی جالبه .میخوام عوض کنم یه دوقلو خوشگل بزارم😍

یعنی عاااااااااااششششششششششقتم سهیلا 😘😘😘😘😘 خیلی باحالی خوش به حالت اینقدر ماشالله سرحالی و خوش ...

کودک درون دارم.چندسال مدیریه قسمت تحصیلات تکمیلی بودم.خیلی سختم بود ژست مدیران ر بگیرم .یعنی وقتی تنها بودم تو اتاق مدیریت م کلی می خندیدم به حال و روز مصنوعی خودم.ولی روزگاربهمون سخت گرفت...گیسمون زود سفید شد

منم می‌شنوم با اینکه من فقط دو ساله ازدواج کردم و یک ساله اقدام کردم.نه اینکه طعنه بزنن چون کسی از ا ...

دختر چیزی نیست که...!!!! پاشو برو خودتو جمع و جور کن به فکر عیدت باش ....برو حالشو ببر از جووونیت استفاده کن ...بچه هم میاد می بینی بعد دو دستی میزنی تو سرت چرا اینقدر غصه خوردم و گریه کردم😂😂😂😂😂

پاشو دختر جان برو به شوهرت برس اون زن سرحال و قدرتمند میخواد باید بهش روحیه بدی....

منم می‌شنوم با اینکه من فقط دو ساله ازدواج کردم و یک ساله اقدام کردم.نه اینکه طعنه بزنن چون کسی از ا ...

من حتمابرات دعامیکنم اصلاانتظارت طولانی نشه

کودک درون دارم.چندسال مدیریه قسمت تحصیلات تکمیلی بودم.خیلی سختم بود ژست مدیران ر بگیرم .یعنی وقتی تن ...

اصل دلته سهیلا جووون ....ظاهر که درست میشه عزیزم الان راه هست واسه جووون شدن.من که باید عمل کنم 😂😂😂

یه مدت رو خودم کار کردم.گفتم خدا عدالت داره.قوانین برا همه یکسان آفریده شده.این نیست که خدا منو‌دوس نداشته باشه فلانی رو دوس داشته باشه.کار کردم رو خودم .انرژی مثبت به خودم دادم گفتم خودم از ته قلب امیدوار نبودم که نشده

این دفه حتما میشه و خدا بهم نظر می‌کنه.حتما جواب زحمتامون رو میگیرم.این که خدا به ما کمک کنه بچه دار شیم واسش کاری نداره.ولی نمی‌دونم با وجود این حجم فراوان ناراحتی و ذل شکستگی چطوری ارحم الراحمین دلش میاد اشک مارو ببینه واسه بدیهی ترین حق زندگیمون که  تولید نسله؟! من که یک بنده حقیر خدا هستم هم دلم نمیاد اشک ترامپ هم ببینم چه برسه مسلمان و آدم معتقد....

نه عزیزم نگران نباش درست میشه سرم هم هست تو داروخونه ها باید بگردی...من چون بیمه نیستم آزاد باید بدم ...

راستی

من نگفتم که مابایدبترکونیم که😂😂😂😂😂

گفتم آناجان باید برامون بترکونه😂😂😂😂😂

تواین گرونی ،مابایدهوای خودمون ر داشته باشیم.

خدایا به فضل و کرم توامیدواریم،