2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
سلام بر همه مامانا🙌🙌🙌 شاهکاری جدید از بنده📛📛📛📛 دیروز  رفتم پاساژ گردی تو راه تصادف هم ...

ایول ،ایول،ایول به شما.      

الآن خودت داری تایپ میکنی یا روح عزیز ومتعالی ت؟؟؟؟

داری رکورد گینس ر میشکنی    

حالا چیزیت که نشد؟خوبی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
🔊🔊🔊🔊 🕪🕪🕪🕪 🔔🔔🔔🔔 🕭🕭🕭🕭 دوستان من امروز میخواستم برم دکتر...اما همسر گرام میگن اگر ا ...

ببین مردا همه شون همینن.شوهرمن نمیذاره بر اردیبهشت وقت انتقال بگیرم میگه بذار تیرماه.میگه به جسمت فرصت بده،بذار تقویت شه....میگه بارداری سخته،تو بدنت نمیکشه نه ماه ر تحمل کنی       (یه جورمیگه انگار چند بار حاملگی داشته وبه سلامت هم فارغ شده        خلاصه شوهرم همچین تجربیاتی داره )میگم سن ام میگذره.....اما نمیدونم باهاش چیکارکنم.امامن کار خودم رمیکنم.

ولی خپ بعد عیدهم خوبه برانتقال

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتقال اولم بود سیکلم یعنی چی چطور بود روز ۱۶ پری انتقال دادم

خيلي مباركه عزيزم🌹 منظورم اين بود كه بعد از پانكچر چند ماه صبر كردين و بعدش استراديول داشتين فقط؟ كلا چه داروهايي براي انتقال داشتين؟

...

دوستان چند روز بعد قطع شیاف پریودی  میاد؟؟؟؟؟

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم میکرو به ازمایش ربط نداره اونا که زود حاضر میشه شرایط خودتون باید خوب باشه. بعد هم کو تا مرداد ...

اخه واسه جشن عقدش پریودم عقب افتاده بود تا صبح نخوابیم که صبح زود پریود شدم و با اینکه کلی هزینه ی لباس و ارایشگاه کرده بودم همش خوابم میومد !! اگه تکلیف روشن باشه باز خوبه من میترسم اونم مرداد انتقال بده .😂

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .... خدایا شکرت
عزيزم اگر سيكلت براي شروع داروها شروع بشه ديگه خيلي زياد طول بكشه ٢ الي ٣ ماه هست كه تخمك كشي انجام ...

مرسی عزیزم 

عزیزم این آزها اعتبارش 6 ماه بیشتر نیست یعنی اگه تا مرداد انتقال نداده باشی باید تکرارشون کنی....&nb ...

عکس رنگی هم دارم خیلی ممنون عزیزم  

فدات انشالله ب لطف خدا

گلم شما چقدر تو یزد خرج کردی چند بار رفت امد داشتی من شاید دکترم رو عوض کنم میش راهنماییم کنی ممنون

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

شماهم از تهران رفتین پیشش؟

الهی!

چون حاضری چه جویم،

و چون ناظری چه گویم؟

الهی! می‌بینی و می‌دانی و برآوردن می‌توانی...

الهی! از من دعایی و از تو نگاهی‎ ...