2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
@samin11     سلام عزیزم خیلی خوشحالم دوباره میبینمت  ما از تو امید و انگیزه میگیر ...

سلام خواهر خوبی؟فدای محبت تک تکتون.اومدم با ی انرژیه جدید.امیدوارم سال 98 برا هممون بهترین باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهربونترینم.بله عزیزم سه شنبه ی هفته ی قبل یعنی روز مادر ازمایشم مثبت شد به لطف خدا و بهترین هد ...

الهی شکر.خداشاهده خیلی خوشحال شدم تیکرتو دیدم .چه روز خوبی خدا هدیشو بهت داد.الهی همیشه دلت شاد باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بله گلم😅گفتم که ترسوام

عه یزد انتقال دادی؟من 6تا جنین فریزم باقی مونده ولی شوهرم گیر داده بریم یزد

پبامتو چندبار خوندم عزیزم ممنونم گلم.خیلی خیلی ارامش دادین بهم اره واقعا عمدی نرفتم.دعا کنین نی نی ...

بتات چند بود عزیزم؟

حتما همینطوره عزیزم. بازگشتت مبارک😊😊ما باید با هم باشیم تا قوی تر و پر انرژی تر ادامه بدیم. 

مرسی عزیزم .خوبی آزی جون؟خودت در چه حالی؟>

به به ثمین خانم 

سلام عزیزم

خداروشکر که حالت خوبه 😍😍

عزیزم بعد عید ان شاء الله باهم انتقال میدیم جگرگوشه های یخ زده رو و چندماه بعد بغلشون میگیریم.یادمون باشه یه دونه بزنیم تو باس ن مبارک پوشک شده شون که انقدر منتظرمون گذاشتن..اخه ادم مادرشو منتظر میزاره 😒😒😒

چهارشنبه اگه خدا بخاد میرم زیارت امام رضا(ع)..حتما برات دعا میکنم اگه لایق باشم❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام مامان سبحان جونی.اینجوری که من میبینم پسر گلی توراهی داری که تیکرت آبی شده آره؟چقدر از همه جا ب ...

بله عزيزم خدا رو شكر من يك پسر توي راه دارم ، ان شا الله قسمت خودت و همه دوستان عزيزم بشه . پرنسسم هم خوبه خدا رو شكر و حسابي براي خودش خانمي شده و خيلي هم شيطونه . 😍😍😍 ان شا الله شما هم دوباره اميدوار بشي و جواب اميدت رو بگيري عزيزم .

سلام خواهر خوبی؟فدای محبت تک تکتون.اومدم با ی انرژیه جدید.امیدوارم سال 98 برا هممون بهترین باشه

منم خوبم خدا رو شکر

فعلا با کلی دارو زحمت کشیدم یه دونه گوله برفی فریز کردم😂

الهی آمین عزیز دلم😍😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

اره عشقم یزد انتقال دادم.بنظرم کار دکتراشون خوبه.حداقل برای من که دستش خیلی خوب بود.و یه چیز دیگه اینکه همیشه توی مطب دکتر افلاطونیان خانمایی رو میبینم که میگن ما مشکلاتی داشتیم که بقیه دکترا ناامیدمون کرده بودن یا گفته بودن اصلا نمیشه.برام جالبه خیلیا نتیجه میگیرن پیشش.بازم فکراتو بکن گلم اما تجربه ی دکترش خیلی بالاست بنظرم و ارامش خوبی میده به بیماراش.من بار اول که ازمایش دادم بتام ۱۲۵۹ بود گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

دوستان سلام من دوباره سوال دارم !!!

از اون موقعی که این ازمایش های سل و حصبه و ایدز و ازمایش های اسپرمو میگیرن میانگین چقد بعدش کاشت انجام میشه ؟؟؟؟؟؟ مرداد ماه عروسی خیلی مهم داریم و من نمیدونم که به خاطر کاشت میتونم شرکت کنم یا نه چون اگه تا اون موقع کاشت انجام بشه نمیتونم برم .😕

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .... خدایا شکرت
دوستان سلام من دوباره سوال دارم !!! از اون موقعی که این ازمایش های سل و حصبه و ایدز و ازمایش های اس ...

عزيزم اگر سيكلت براي شروع داروها شروع بشه ديگه خيلي زياد طول بكشه ٢ الي ٣ ماه هست كه تخمك كشي انجام بشه اين زمان خيلي طولاني هست كه نوشتم در صورتي كه سيكلت بلند باشه و يك ماه قبلش هم ال دي داشته باشي ميشه ٣ ماه وگرنه اگر سيكلت كوتاه باشه كه خيلي كمتر زمان ميبره ولي خوب بعد از تخمك كشي هم اگر هايپر نشي همون چند روز بعد انتقال جنين انجام ميشه ولي در صورت هايپر شدن ميره براي ٢ الي ٣ ماه بعد .

سلام خانوما 

من روزی سه تا گلوکوفاژ میخورم ولی دکتر طرازی گفتن روزی دوتا کافیه 

از امروز روزی دوتا میخورم میگم مشکلی که نداااره ؟؟؟ 

واقعا روزی سه تا خیلی زیاده 🙄

خداجونم شکرت       
عزیزم هیدروسالپنکس خفیف و قوی نداره وقتی لوله عفونی باشه به درد نمیخوره ممکن از اینکه خبر تلخ بهت ...

واقعا !!!پس دکترم گفت خیلی خفیفه من اصفهانم رفتم مرکز نازایی وپیش دکتر شرافت میرم تازه لاپرا کردم  ولی لوله هام و نه بستن .اینکه میگی نمیدونم چیه عزیزم .۲۵ سالمه  ۲ ساله اقدامم