2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684564 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ثمین مهربون و قوی.خوبی عزیزدلم؟دلتنگت بودیم.لاله سرخ عزیز که اصلا خیلی وقته نتونسته بیاد بخاطر ...

سلام خواهری تیکرت واقعیه ؟الهی شکر مامان شدی؟خیلی خوشحال شدم بخدا مبارکت باشه خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وااای ثمین جون خداروشکر ک بهتری عزیزم..خوشحالم ک قراره دوباره سیکل رو شروع کنی..همیشه تو دعاهام جا د ...

فدات خواهریه عزیزم .خودت خوبی؟من همچنان صبورم ولی متاسفم برا خودم که کمی تا قسمتی ابری ناامید.فقط به اصرار دکتر و شوهرم میخوام ادامه بدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خب برای کیا خوبه؟ 

برا کسایی که مشکوک به آندومتریوز یا هر مشکل دیگه ای هستن که تشخیص و درمانش با لاپرا ممکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ثمين جون ، خدا رو شكر كه حالت بهتره عزيزم ، ان شا الله كه بعد از عيد حتما مامان ميشي خانمي . خي ...

سلام مامان سبحان جونی.اینجوری که من میبینم پسر گلی توراهی داری که تیکرت آبی شده آره؟چقدر از همه جا بی خبرم .انشالله صحیح و سالم دردونت بیاد بغلت خواهری.پرنسست خوبه؟الهی شکر مامان بهار هم پرنسسشو صحیح و سالم بغل گرفت

فدات خواهریه عزیزم .خودت خوبی؟من همچنان صبورم ولی متاسفم برا خودم که کمی تا قسمتی ابری ناامید.فقط به ...

عزیزم.مطمئن باش جواب این صبوریتو حتما میگیری..خدابزرگه..وخداروشکر کن ک شوهرت همراهته و مصمم ب ادامه دادن هست..این خودش نعمت بزرگیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه عزيزم سه خطي نشد و سيكل انتقال و كنسل كرد 

حتما خیری بوده.... 

انشالله به زودی بهترین نتیجه منتطرته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدایا چقدر بده این داروهای خوب تو ایران پیدا نمیشه😢😢😢 من خریده بودم، الان چند تا دونه ازش مونده، ...

مرسی مهربونم خدا نی نی خوشگلت رو حفظ کنه😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام خواهری تیکرت واقعیه ؟الهی شکر مامان شدی؟خیلی خوشحال شدم بخدا مبارکت باشه خواهری

آره عزیزم مامان شده شکر خدا.... 

@samin11    

سلام عزیزم

خیلی خوشحالم دوباره میبینمت 

ما از تو امید و انگیزه میگیریم دوستی جان

انشالله که سال جدید همون سالی باشه که آرزوش رو داشتی😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیز دلم شک نداشتم ثمین ما قوی‌تر از این حرف و به زودی دوباره قوی‌تر از قبل شروع میکنه..... 

مرسی از لطفت خواهری.دیگه چه میشه کرد .امیدوارم انتظارم به سر بیاد

مرسی از لطفت خواهری.دیگه چه میشه کرد .امیدوارم انتظارم به سر بیاد

انشالله امسال دیگه حتما مامانی.... 

دوستای گلم من برم لالا تا پسرم بیدار نشده... دوستتون دارم و براتون بهترینارو آرزو میکنم....