2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
ذخیرم پارسال ۱.۲۴ بود تخمدونام خیلی بد قلقن آندومتریوز ندارم اف اس اچم ۸ خیلی وقتا ضخامت آندومترم پا ...

عزیزم استرس به شدت تو رشد تخمک تاثیر داره

شما مکمل استفاده میکنی؟

از  دکترت بخواه تهاجمی نره جلو با لتروزول و گونال دوز پایین امتحان کن

ذخیرت خراب نیست که به اهدایی فکر کنی

ورزش و تغذیه سااااالم و مکمل دوای دردت هست

پودر اینوفولیک ، امگا۳ ، مولتی ویتامین ، ابووست(که گیر نمیاد)، کیوتن 

میوه و سبزی زیااااد بخور و تحرک داشته باش

لوبیا سبز و آناناس و گوجه و پای مرغ ، اب قلم 

اینا تو ضخامت آندومتر تاثیر میذاره حتما با شرط احتیاط میل کن.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
چجوری آندومتریوز را تشخیص میدن من کلا سه یا ۴ تخمک تو هر سیکل دارم ک یا دو یا ۳ تای اونا جنین میشه ا ...

عزیزم اصلا بد نیست اوضاع تون

مکمل ۲ یا ۳ ماه زمان نیاز داره تا تاثیرش رو بذاره

فقط پودر اینفولیک و dhea تو یک ماه تاثیرش معلوم میشه بقیه دو ، سه ماه بعد.

ابووست رو جدیدا خریدی؟ از کجا

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم شک نداشتم ثمین ما قوی‌تر از این حرف و به زودی دوباره قوی‌تر از قبل شروع میکنه..... 

مرسی از لطفت خواهری.دیگه چه میشه کرد .امیدوارم انتظارم به سر بیاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
همه خوبن شکر.....  رز سفید که خیلی وقته نیومده....  لاله جون مشغول گل پسرشه....  ه ...

الهی شکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم تبریک میگم لکه بینی داشتی دردات چه جوری بود من درد پریودی دارم تادیروز پهلوم خیلی درد میکرد ال ...

من نه لک بینی نداشتم پا دردم نداشتم ولی بهت توصیه میکنم استراحت کنی خطرناکه من امروز یکم فعالیتم زیاد بود افتادم به لک بینی برام دعا کن بچم چیزیش نشه

سلام خواهری تیکرت واقعیه ؟الهی شکر مامان شدی؟خیلی خوشحال شدم بخدا مبارکت باشه خواهری

سلام مهربونترینم.بله عزیزم سه شنبه ی هفته ی قبل یعنی روز مادر ازمایشم مثبت شد به لطف خدا و بهترین هدیه ی عمرمو گرفتم.برای تک تکتون خیلی دعا کردم و دلم روشنه که سال جدید همتون نی نیهاتون توی دلتونه😘😘💚💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری جان یعنی کل 15 روز بعد انتقالت یزد موندی🤔

بله گلم😅گفتم که ترسوام

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
هیچییییییش نمیشه گلم مطمئن مطمئن باش، حرفهاش هانا یادت نیست میگفت بعد انتقال زنها با دوچرخه برمیگردن ...

حق با شماست گلم.اصلا عادت کردم مشکلات و ترس و سوالامو اینجا مطرح کنم که شماها بهم دلداری بدین و باعث شین استرس ازم دور شه.خیلی خوبین همتون.برای همتون مامان شدن و رسیدن به خواسته هاتونو ارزومندم💚

خاکستری جونم این همه استرس آخه واسه چی؟؟؟؟؟😑😕 بیام کتکت بزنم❤😍 اون جوجه ی قووووی ، محکم چسبیده ...

پبامتو چندبار خوندم عزیزم

ممنونم گلم.خیلی خیلی ارامش دادین بهم

اره واقعا عمدی نرفتم.دعا کنین نی نی‌م قوی بمونه و همه ی مامانا به سلامتی بچه هاشونو بغل بگیرن.همه ی منتظرا هم سال جدید مامان بشن💚

سلام به روی ماهت پررو چیه!!!! تو صبورترینی.... مقاوم ترین.... به جرات میگم مامان ترین مامان دنیا خ ...

ممنونم خواهری خیلی ممنون از اینهمه لطفت.امیدوارم دردونتو صحیح و سالم بغل بگیری .بخدا منم به فکر همتون بودم فقط اصلا دوست نداشتم با حرفای ناامید کنندم ناراحتتون کنم  ترجیح دادم نیام

سلام من من ٦ بار پانکچر شدم هر بارم دوتا جنین بیشتر تشکیل نشد این بار آخری امروز ک ۱۲ انتقال بود بی ...

خواهری امیدوار باش درست 6بار پانکچر شدی میدونم سختت بوده ولی منو ببین 15بار انتقال جنین دادم برا بار 16 دارم خودمو آماده میکنم صبور باش ی روزی ماهم ننه خواهیم شد مطمئن باش

عزیزم.مطمئن باش جواب این صبوریتو حتما میگیری..خدابزرگه..وخداروشکر کن ک شوهرت همراهته و مصمم ب ادامه ...

تنها خوشبختیه دنیا وجود شوهرمه و بس.خداروشکر