2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
اینم جواب آزمایشم بچه ها

خيلي مباركه چشمتون روشن چشم همه ي بچه هاي تاپيك روشن كه وقتي يه بتاي تپل ميبينيم همه بينهايت خوشحال ميشيم،، التماس دعا،، ممكنه توضيح بدين سيكلتون چه طور بود و انتقال چندمتون بود؟

...

سلام دوستان من انتقال دادم شیاف پروژسترون ک میذارم نمیدونم چرا همش میریزه رو لباس زیرم چیکارکنم نگرانم پروژسترون نره توبدنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کِی میخوردی؟یهو دوزشو عوض کنیم اتفاقی نمی افته که؟از وقتی‌فهمیدی مثبتی تا تشکیل قلب خوردی؟!اصلا چ ...

من از یک هفته قبل انتقال خوردم تا یک هفته بعد تشکیل قلب....  بعدش دیگه ۱ خوردم. قطعا الان که بارداری تغییر دوز کار خوبی نیست. با نظر دکترت پیش برو...ولی خب ماها که چند ساله داریم اسید فولیک میخوریم فک میکنم همون ۱ کفایت میکنه. اما شاید گاهی دکترا برای محکم کاری و با فرض اینکه بیمار از قبل مدتها اسید فولیک مصرف نکرده ۵ میدن

خیابون رازی  نیره خادم فاطمه عادلخواه عالیه ترابی زاده و خیلی دکترای خوب اینجان  نتیجه گ ...

آها یادم اومد.کنار بیمارستان سینا...آره عزیزم من نوین نتیجه گرفتم

ببین شرایط خودت چطوره . اگه مشکل خاصی وجود نداره میتونی شروع کنی

خیابون رازی  نیره خادم فاطمه عادلخواه عالیه ترابی زاده و خیلی دکترای خوب اینجان  نتیجه گ ...

البته به مرکز زنگ بزن. ببین چندم سیکل باید سونو بشی. بهشون بگو  و یه حساب سر انگشتی بکن ببین تو تعطیلات نمیفتی؟ اگر میفتی تو تعطیلات از مرکز بپرس ببین چی میگن

اینم جواب آزمایشم بچه ها

به به چه بتای تپلی عزیزم مبارکت ..خداحفظش کنه برات

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
کامل بود مثل ماهای قبلش؟

بله فقط با این.تفاوت ک لخته زیاد بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
البته به مرکز زنگ بزن. ببین چندم سیکل باید سونو بشی. بهشون بگو  و یه حساب سر انگشتی بکن ببین تو ...

باشه عزیزم متاسفانه دیروز آخر وقت بود فقط یکبار قیمت گرفتم دیگم جواب ندادن مشکل شما چی بود

اینم جواب آزمایشم بچه ها

مبارکت باشه عزیزم❤

نامدار باشه ان شاءالله🍀

جوجه دار شدنت هزاران بار مبارک🐣😚😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان های عزززززیزم❤ یه سوال🙈

شما شب میخواین این پهلو اون پهلو شین ، میشینین اینکارو میکنین؟؟؟

من خودم انجام نمیدم.گاهیم اصلا متوجه نمیشم پهلو به پهلو شدم🙈

خوب خوابم دیگه ،از آدم خواب چه توقعی دارین😁😁😁😁  فقط هراز گاهی طاق باز میخابم در حد پنج دقیقه. بابا لگنم سابیده شد از بس ب پهلو بودم😕

بعد همین روزا در مورد میزان فعالیت و کارهاتون برام میگین... بیرون رفتنو اینا....

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘