2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مامان خانم شما یزد مونده بودی و انقد برا ویتامین دی خوردن استرس گرفته بودی🤨😂😂 به شوهرت میگفتی بره ...

اره عزیزم خیر سرم اینجا بودم ولی واقعا با اونایی که برگشته بودن شهرشون هیچ فرقی نداشتم چون دسترسی نداشتم به دکتر.برای اینجور سوالا دکتر جواب نمیده معمولا.جالب تر اینکه هرکی مثبت شد دیگه دکتر نمیبینتش چون میگه من تخصصم نازایی هست😕😑

ممنون خانمی‌التماس دعا

من دعاگوی تک تکتون هستم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شما كجا انجام داديد عزيزم؟

یزد عزیزم.بیمارستان مادر.دکتر افلاطونیان

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اوایل ۵ میخوردم بعدش شد ۱ من یک شیطنتی کردم شنیده بودم برای تشکیل قلب خوبه ۵ خوردم. بعد سونوی ق ...

جدی خوبه برای تشکیل قلب؟

خاکستری جان خیلی برات خوشحال شدم عزیزم یه جورایی اشکم در اومد ببخشید من به گروه کم سر میزنم خبرا دی ...

ممنونم عزیزدلم.ان شاالله من به زودی برای شماها اشک شادی بریزممممم

سلام دوستام ميشه كمكم كنيد. من تو سيكل انتقالم ديروز ١٣ سيكلم بود و ضخامت آندومترم ١٠ بود ولي سه خطي ...

عزیزم تا جایی که میدونم سه خطی بودن از خود ضخامت مهمتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین؟ من امروز برای امیرجنتی وقت گرفته بودم همسرم بره ولی کلا ساعت 9 تا 10 بیشتر نبوده ...

عزیزم من تجربشو ندارم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بادکش شکم انجام دادم ی روز درمیون خودت انجام بدی قشنگ تاثیرشو میبینی مثلا رحمم خشک بود ولی با ...

چقدر مفید بود ممنون منم شروع میکنم برای بعد عید ای وی افم.💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
حواسم نبود امضاتو ندیدم پس حله..... 

اره عزیزم بالاخره یابیدم ممنون مهربون😗😗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آخه اونروز به ما گفتن حتی اگه منفی بودین خودتون سرخود داروهاتون رو قطع نکنید خطرناکه (شاید منظورش ای ...

سري قبلي هم روز١٤ كه رفتم آز و منفي شد داروها رو ديگه استفاده نكردم و چندروز بعدش پريود شدم و بهشون اطلاع هم ندادم چندوقت بعدش هم خودشون زنگ زدن نتيجه رو خواستن

خداااااااايا شكرت🙏🏻
عزیزای دلم من امروز رفتم ازمایشمو تکرار کردم بتا سه هزار و خورده ای بود.دکتر گفت عالیه.ولی خودم ته د ...

آخیش ....

خدا رو شکر عزیزم

انشالله تا اخر بارداری فقط و فقط اتفاقهای شیرین رو تجربه کنی دوستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ای جان😍😍😍خداروشکر عزیزم خدا نگه دار خودت و نی نی باشه

ممنون فداتشم.ان شاالله بعدش نوبت شماس😍

سلام من امروز ده انتقالم بود بی بی گذاشتم منفی شد خیلی ناراحتم کمر درد خیلی شدیدم گرفتم فقط ی جنین گ ...

عزیزم روز۱۰ زوده برای بی بی وقتی بی بی میزارین و منفی میشه استرس میگیرین و ممکن جنین اسیب ببینه اصلا بی بی نزار چون بع۱یا روز ۱۲هم گذاشتن منفی بوده بعدش ازمایششون مثبت بوده و بچه هاشونم به دنیا اومده خدارو شکر.با فکر مثبت نتیجه هم انشالللله توکل به خدا مثبت💜💜💜💜

آخیش .... خدا رو شکر عزیزم انشالله تا اخر بارداری فقط و فقط اتفاقهای شیرین رو تجربه کنی دوستم

ممنونم مهربونم.امیدوارم تبکر بارداریتو به زودی ببینم

منم عقده ی تیکر داشتم سریعا زدم🙈😄

عزیزای دلم من امروز رفتم ازمایشمو تکرار کردم بتا سه هزار و خورده ای بود.دکتر گفت عالیه.ولی خودم ته د ...

خدارو صدهزار مرتبه شكر ان شالله كه صداي قلبش هم ميشنوي و بسلامتي نه ماه رو به پايان ميرسوني و بدنياش مياري . عزيزم شما كجا انجام دادي و پيش كدوم دكتر؟

خداااااااايا شكرت🙏🏻
اره عزیزم خیر سرم اینجا بودم ولی واقعا با اونایی که برگشته بودن شهرشون هیچ فرقی نداشتم چون دسترسی ند ...

فدای سرت عزیزم خوب کردی تا الان موندی، آره منم شنیدم دکتر بعدش جوابگو نیست مهم اینه تو شهرتون زیرنظر یه دکتر خوب باشین ان شاالله ۹ ماه و بسلامتی و پر از خاطرات خوش بگذرونی مراقب خودت باش😘

الحمدالله❤