2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
سلام به همگی خبر اینکه من هم با داشتن سه تخمک یه دونه جنین گرید خوب برام تشکیل شده و قراره اسکیمویی ...

عزیزم انشالله همون یکدونه جنین میشه ♥️همدم مامان و بابا🤲🤲

پروژسترون حتما داری از چند روز قبل انتقالت شروع میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی خبر اینکه من هم با داشتن سه تخمک یه دونه جنین گرید خوب برام تشکیل شده و قراره اسکیمویی ...

عزیزم ان شاء الله همین جنینت میشه چراغ خونت،درمورد پروژسترون هم بله برای انتقال فریزم پروژسترون رو داری ،نگهشون دارکه بااین سیرسعودی قیمتا معلوم نیست بعدا قیمتشون چقدر میشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
شما کی بی بی زدی؟ آزمایشت چندم انتقال رفتی؟ جنینات چندروزه بودن؟ علایم بارداریت توی دوره انتقال چی ب ...

من قبل از اینکه به سیکل برسم، خدا برام معجزه کرد طبیعی باردار شدم😊 ان شاالله شما هم به زودی طعم مادر شدن رو بچشی

عزيزم برو قسمت ني ني سايت من بعد برو قسمت ويرايش پروفايل بعد امضا اونجا كه نوشتي پايينش ذخيره تغييرا ...

ممنونم عزیزم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

عزیزم انشاالله این یدونه جنینت برکتش خیلی خیلی زیاده و به زودی مامان میشه

بچه ها به دکترم گفتم روز 9انتقالم یه کوچولو لک و خون ابه دارم بهم استرادیولم داد غیر پروژسترون احمق چرا از اول نداده بود؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر

سلام دوستام ميشه كمكم كنيد. من تو سيكل انتقالم ديروز ١٣ سيكلم بود و ضخامت آندومترم ١٠ بود ولي سه خطي نبود. گفت اگر تا شنبه سه خطي نشه انتقال كنسل. كسي بوده مثل من باشه و واسش انتقال داده باشن؟ ضخامتاتون چند بود؟ خيلي نگرانم ممنون ميشم كمكم كنيد. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

ديگه داروهام رو قطع مي كنم حداقل هورمون الكي وارد بدنم نشه😔

چقدر دلم مي خواست با جوابِ مثبت شوهر و دخترمو خوشحال كنم صبح يواشكي رفتم آزمايش دادم كه شوهرمو سوپرايز كنم ولي خودم سوپرايز شدم دلم خيلي پره خداااااااااااايا چراااااااااااا😔

خداااااااايا شكرت🙏🏻

سلام بچه ها خوبین؟ من امروز برای امیرجنتی وقت گرفته بودم همسرم بره ولی کلا ساعت 9 تا 10 بیشتر نبوده و رفته. بهش نرسید و رفت پیش دکتر آباد پور. بعد به خطر کمبود تستسترونش بهش آمپول داده.فکر کنم از اینا که ورزشکارا میزنن تو شکم یا بازو...

بعد من تو نت سرچ میکنم خیلییییی همه میگن عوارض داره. نمی دونم واقعا باید چیکار کنیم. شما تجربه ای دارید؟

ديگه داروهام رو قطع مي كنم حداقل هورمون الكي وارد بدنم نشه😔 چقدر دلم مي خواست با جوابِ مثبت شوهر و ...

عزیزم واقعا متاسفم 😔 برات بهترین هارو از درگاه خدا ارزومندم 🙏🏻ان شالله به مراد دلت برسی🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸