2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
سلام به همه امروز خیلی بهترم دیشب همسرم خیلی آرومم کرد خیلی کمکم کرد تا جریان و بهتر بتونم بپذیرم هر ...

خداروشکر.  هرکاری که فکر میکنی به ارامشت کمک میکنه همون کار رو انجام بده. خدا پشت و پناهت باشه عزیزم. 

سلام من نتونستم امضا بزارم پایینش پیدا نکردم چجوریه💓💓💓💓💓💓💓💓💓

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاء الله ک تشکیل میشن بسپاربخدای مهربون تر از مادر😘

سپردم بخدا دعام کنین لطفا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام من نتونستم امضا بزارم پایینش پیدا نکردم چجوریه💓💓💓💓💓💓💓💓💓

عزيزم برو قسمت ني ني سايت من بعد برو قسمت ويرايش پروفايل بعد امضا اونجا كه نوشتي پايينش ذخيره تغييرات رو بزن 

خداااااااايا شكرت🙏🏻
سلام مامانا.از همه ی اونایی که بهم لطف داشتن تبریک گفتن و دعا کردن اما نتونستم پیامشونو جواب بدم ممن ...

اوه... من یه جوری کش میام که عضلاتم میره رو‌ ویبره . نگران نباش... واقعا نمیشه جلوشو گرفت

ممنون دوستم انشالله عصر نوبت جشن و شادی شماست💖💖💖💖

تا ببينم خدا چي ميخواد من اينسري رو فقط سپردم دست خودش و خيلي راحت و بدون استرس گذروندم ديگه حالا چي بشه نمي دونم❤️💜🧡💜🧡💜🧡

خداااااااايا شكرت🙏🏻
مامان سمی سیکلتو کی شروع میکنی؟ 

نه هنوز عزیزم 

همه آزمایشها رو دادم و همسرم هم داده 

ظاهرا همه چیز اکی هست دکتر مردان که آزمایش همسرم رو گفت خیلی خوب و عالی هست ، خودم هم حدودا اکی هستم فقط به خاطر یک کیست سینه باید از جراح عمومی تاییدیه بگیرم 

احتمالا بعد تعطیلات عید شروع کنیم که با توجه به پریود من میشه اردیبهشت

سلام مامانا.از همه ی اونایی که بهم لطف داشتن تبریک گفتن و دعا کردن اما نتونستم پیامشونو جواب بدم ممن ...

من خیلی کش و قوس میام، مخصوصا لحظه ای که صبح بیدار میشم، چشمامو باز میکنم، حواسم نیست کلی کش میام بعد یادم میفته خودمو جمع میکنم😂 ولی نی نیم حالش خوبه

سلام به همگی خبر اینکه من هم با داشتن سه تخمک یه دونه جنین گرید خوب برام تشکیل شده و قراره اسکیمویی ...

سلام عزیزم به یاری خدا با همین ی دونه مامانی 😍😍

بعد عید میری برای لاپرا یا باز پانکچر میشی؟

خدا جونم شکرت...