2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

سلام اناجونم خوبی؟ 

من چهارشنبه هفته قبل انتقال داشتم یادتونه؟؟؟🙌🙌🙌

باور میکنی اگه بهت بگم بالای ۲۰-۳۰کیلومتر پیاده روی داشتم بخاطر شرایط کاریم 🥺

از به طرف هم هرشب تا ساعت ۱۰شب بیرونم و کلاس و صبح از ساعت ۷ میرنم بیرون که برم سرکار🙈

به نظر ت اصلا میشه امیدی برای مامان شدن من داشت تو این ماه؟؟؟ دو تا نی نی سه روزه برام گذاشتن هر روز هم پروژسترون و انوکسپارین و استرادیول میخورم، امروز هم شدید حال پری دارم 😭😭😭😭

بچه ها تو رو خدا جواب بدید شما تحرک دارید بعد از انتقال؟ یعنی سرکار میرید؟؟؟؟

عزیزم بله اتفاقا درستش اینه لااقل تو خونه دور دور بزنی.... 

خیلیا سر کارم رفتن و +م شدن.... 

فقط باید همه کاراتون با ریتم ملایم تری انجام بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخخ نامردا من اخه روز دوم ترشح قهوه ای داشتم دیدم همه بی بی میزنن لک میبینن گفتم منم همراهشون بشم ...

خوب نباید جوگیر بشی..... 

وگرنه ماهیتابه آنا در خدمت گذاری حاضره ها..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام از دیروز که پانکچر  کردم و اومدم خونه مدام درد دارم . دیشب مرگو جلو چشام دیدم درد شدید با ...

عزیزم من دقیق نمیدونم نمک خوبه یا بدون نمک ولی میدونم تعدل سدیم پتاسیم که به هم میریزه حالا یا کم کردنش یا زیاد کردن نمک کمک میکنه اما درستش کدومه دقیق نمیدونم.... 

یه بار لاله جون کامل توضیح داده بود.... 

شرمنده یادم نمونده..... 

فکر کنم اگه بدنت آب بیاره یه مدلش خوبه قبل آب آوردن یه مدلش..... 

بله خداروشکر امیدوارم تا فردا هم بمونن واسم.....مشکل اینجاست که در صورت تعداد کافی جنین به خودم قرار ...

آتریسا جون خیلی خوشحالم برات.....

بخدا من همش نگران بودم یکی داشته باشی...

الان دارم ذوق میکنم و شکر خدا

انشاله همین بچه ها دورت و شلوغ کنن و به فکرایی که میکردی میخندی.....

بقول انا جون دوتاش بسته چهارتا هم خوبه اما خب همیشه باید دستمال ببندی سرت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انا جون من چهارشنبه انتقال داشتم روز ۵-۶میشم امروز یدفعه به عالم ترشحات کرم داشتم مثل خونریزی که آد ...

کار خوبی کردی سر کار رفتی.... 

ذهنت مشغول میشه گذر زمانو کمتر حس میکنی.... 

فقط خودتو خیلی خسته نکن.... 

اگه پست میز نشینی هر از گاهی به یه بهونه پاشو دوری بزن.... 

آبم زیاد بخور..... 

بچه ها شما من رو وسوسه كرديد😓 فردا يواشكي بي بي بزارم چه كنم از دستتون😰هم ميترسم هم هيجان دارم . آ ...

عزیزم گردن دوست ناباب ننداز..... 

خودت زمینه شو داری..... 

خانما کسی نمیدونست شرایط قبل انجام آزمایش ایمنی انعقادی چیه ؟؟؟ من روزی سه تا متفورمین میخورم اشکال ...

عزیزم روز خاصی که نداره.... 

فقط آسپرین و پرد و این چیزا که برا درمان مشکلات ایمنی انعقادی تجویز میشه رو نباید اخیرا داشته باشی.... 

ممنون آنا جون.❤ زنگ زدم مطب کیشانی هم گفت میخای دیرتر برو استرس نداشته باشی.منم یه چهارروزی عقب اند ...

نه بابا چه مشکلی داره..... 

مهم اینه زودتر نری بعد یازدهم هر موقع بری میشه..... 

سلام مامانایه مهربون❤❤❤❤❤ من امروز سه تا نی نی خوشگل انتقال دادم😍 محتاجم به دعاتون جنین شناس گفت ...

عزیزم انشالله همینا میشن مونسهای مامان باباشون..... 

استرس نداشتم ولی اون موقع آنا جان 🤐😀😀

عزیزم بعضا فکر می‌کنیم استرس نداریم اما تو ضمیر ناخودآگاهمون هست..... 

بچه ها بازوی چپم از ظهر تا حالا انگار گرفته .وقتی میخوام دستمو بالا و پایین ببرم درد میگیره.فکرکنم د ...

عزیزم چرا نتونی بذاری.... 

این جواب الان به دردت نمیخوره برا بعد گفتم هر جایی دوست داری کیسه آب گرم بذار فقط رو شکم و کمرت نذار..... 

سلام مامان گلی های عزیز خوبین  زیر شکمم امروز تیر میکشه نمیدونم علتش چیه  دراز کشیدم ولی ...

کتاب بخون عزیزم..... 

به بچه هاتم کاریت نباشه از الان مثل پلیس بالا سرشون کشیک نده... 

چرا مبارکه؟ 😐 😅😅

خوب اینم علامتتتتتتتت.... 

آتریسا جون خیلی خوشحالم برات..... بخدا من همش نگران بودم یکی داشته باشی... الان دارم ذوق میکنم و ش ...

قربونت مامان مریم گل💐🌻🌼🌺ببخش گل مریم تو بساطم نبود تقدیم کنم😎..

عزیزم چقدر خوشحالم از دوستی با شما عزیزان که به یادم هستید...الان دیگه به کل همه چی یادم رفت...خب پس رو سفید شدم با ۴ تا دسته گل الهی که بمونن واسم قول میدم مامان خوبی باشم واسشون..دیگه حالا باید فک کنم ببینم دو تا نی نی کم نباشه یه وقت...شایدم هوس کردم ۶ تایی بشیم یه روزی قول نمیدم که گول نخورم😉😉..امان از دست شما و آنا جون...ایام به کام تان😍😘😍😘😍

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..