2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم سلام بهت تبریک میگم مامان شدن و شما علائمی نداشتی من روز پنج و شش درد پریودی دارم پاهامم به شد ...

عزیزم به این چیزا فکر نکن و از مادر شدنت لذت ببر انشالله به زودی سندشم دستت میرسه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ان شاءالله شماهم آزمایشات مثبت میشه . ولی گلم اشتباه ریپلای کردی من مثبت نشدم که بخوام درباره ...

عزیزم به فال نیک بگیر..... 

انشالله به زودی قراره مامان بشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم یکیش رو به صلاحدید دکتر ریداکت کردن چون خواهرم سابقه دو تا سقط و یک بارداری زودرس داشت ...

خدارو شکر عزیزم..... 

خدا براتون حفظشون کنه..... 

پس انشالله حسابی سرتون شلوغ میشه..... 

سلااااااااااااااااااااااام صبح بخیرررررررر به همتون  این هم از آخرین روز انتقال فردا روزه سرنو ...

آمین عزیزم..... 

و الهم صلی علی محمد و آل محمد.... 

انشاله تو هم با بتای تپل میای عزیزم....... و دوستان امروز هم باران .....با بتای بالا امیما اله ...

آمینننننننن عزیزم..... 

باید یه فکری برا تاپیکمون بکنیم و براش مهد کودک بسازیم با این بارون رحمت نی نی..... 

خدایا بیشترش کن ما مهد کودکمونو بزرگتر می‌سازیم..... 

آتریسا جون بدووووووو بیا دیدمت..... 

دوست دارم خبرای خوش ازت بشنوم عزیزممممم..... 

خدایا آتریسا ما رو خودت حفظش کن و شادی وصف ناپذیری بهش ببخش..... 

سلام دوستان
من دیروز پانکچر شدم اما متاسفانه🔴🔴 ۶ تا تخمک داشتم(چون این آخرین شانسم قبل عمل بود) که البته✔✔ تعداد فولیکول بیشتر بوده اما ظاهرا دکتر گفتن که پوچ بودن..

🔴🔴آخه چطور ممکنه چون بقیه فولیکول های کوچکی نبودن اکثرا ۱۶ ۱۷ بودن دو روز قبل پانکچر..... نکنه زودتر آزاد شدن؟؟ و میگن پوچ بوده آمپول آزاد سازی تخمک هاش سی جی ایرانی بود نمیدونم نکنه اثر نداشته؟؟
✔✔به هر حال امروز هم گفتن از ۶ تا فعلا ۴ تا رشد کرده باز فردا باید تماس بگیرم تا قطعی بگن
باز هم بخت با من یار نبود و نقطه سر خط شدم با هزار جور چالش و تصمیم دوباره

🌼🌼با این حساب شانس انتقال به خودم رو از دست میدم چون نمیخوام ریسک کنم و باید به ساروگیت انتقال داده بشه اما امیدوارم این شانس رو داشته باشم حداقل..

با اینکه مدیریت این مسئله خیلی خیلی سخت میشه با شرایط من که اینجا نیستم برای مدتی

@تورک_آنا    

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بله عزیزم سه شنبه انتقال دادم ۱۳اسفندم باید ازمایش بدم

به سلامتی عزیزم..... 

هدیه روز مادر با 6 روز تاخیر..... 

راه دور این چیزارم داره خوبببببب.... 

@aatrisa5128   جون پانکچر شدی ؟

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی...بله دیروز پانکچر شدم و ۶ تا تخمک بود اما امروز گفتن فعلا ۴ تا رشد کرده فردا قطعی میگن نتیجه رو.....من تلاش کردم اما واقعااا از این همه تلاش بیهوده سر در نمیارم.مشکل تخمک نداشتم که دیگه این هم شده یه دردسر...نمیدونم کدوم قضیه رو روش زوم کنم رحم تخمک از همه مهمتر سلامتیم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
😂😂😂😂😂😂 الهام به جای خندیدن بببین تو سر در میاری😂😂😂 زده ۴۷/۵ mIU/mI

عزیزم اینارو ول کن..... 

من 6 هفته و 2،3 روزم بود بتام بالای صدهزار بود آزمایشگاه به همسرم گفته بود خانومت حالش خوبه؟؟؟؟؟ 

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی...بله دیروز پانکچر شدم و ۶ تا تخمک بود اما امروز گفتن فعلا ۴ تا رشد ...

عزیزم خدارو شکررررر..... 

انشالله هر چهارتا جنین عالی میشن.... 

یه بار دو تا رو انتقال میدی و یه دو قلو قسمتت میشه بعدشم چند سال بعد اگه هنوز هوس مامان شدن داشتی میری دوتای دیگم انتقال میدی و میشین نیم جین..... 

بیشتر از اينا دیگه من برات صلاح نمیبینم من تو بزرگ کردن دو تاش موندم 4 تا دیگه واقعا سخته رضایت بده به همین چهار تا از من گفتن..... 

عزیزم خدارو شکررررر.....  انشالله هر چهارتا جنین عالی میشن....  یه بار دو تا رو انتقال م ...

ای خداااااا از دست مامان دوبله😎😎😎باور میکنید آنا جون من اصلا فکر نمیکردم با همچین جوابی روبرو بشم....فکر میکردم دیگه نمیشه خودم این شناس رو داشته باشم....

💗🌺🌻🌼قربونتون که همیشه لفظ کلام تون خیر و شادی میاره واسمون....

بله پس هنوز مامان آتریسا یه شانس دیگه داره عجب قماری شده این زندگی من...با دعای شما دوستان گل و همیشه همراه...من فردا خوش خبرم واستون عزیزان....

آخیش خیالم راحت شد مرسی واقعااا یک دنیاااا ممنون از انرژی مثبت بی اندازه مامان دو تا گل زیباااا😍😘😘😘😘😘

عزیزم چهارتا هم که کم نیست. چرا ناراحتی؟

بله خداروشکر امیدوارم تا فردا هم بمونن واسم.....مشکل اینجاست که در صورت تعداد کافی جنین به خودم قراره انتقال بدن وگرنه که ساروگیت...با این حساب فکر کنم دکتر اصلا صلاح ندونن چون ۵ بار منفی شدم و ریسک داره...باز هم اون اکیه اما اجازه عمل وسیع درصورت تشکیل تعداد جنین کافی هست که اگه در حین عمل مشکلی پیش اومد خیالشون رااحت باشه که جنین کافی وجود داره