2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
گفتی ترحم... وقتی ایندفعه تو دور همی فامیل همسرم بقیه متوجه میشدن که حامله ام. هر کی شنید به جای ای ...

آمین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من یه جا خوندم اگه شکم نداری ۴۵ بزن. من هپارینرو ۹۰ زدم درد زیادی داشت انگار تو عضله رفت... از اون ب ...

من اصلابه درجه نگاه نمی کنم.زیادقرطی نیستم😂😂😂😂😂😂😂😂😂باهردرجه ای میزنم که فقط زده باشم ها😣😣😣😣😣😣😣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂من ده تا دارم انوکسان

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون از این ماهیتابه ها که توش تخم مرغِ تو سر من هم بزن  راضیم والا😉😂 خدایی کتک زدنت هم ...

خخخخخخخخخخ..... 

گفتم اول تخم مرغشو بخورن دلشون ضعف نره..... 

خخخخخخخ..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اصلابه درجه نگاه نمی کنم.زیادقرطی نیستم😂😂😂😂😂😂😂😂😂باهردرجه ای میزنم که فقط زده باشم ها😣😣 ...

بچه ها من همسرم برام میزنه و اوایل تزریقات . خودم بخوام نگاه کنم واقعا نمیذارم . در توانم نیست نمیتونم 😢

بچه ها من همسرم برام میزنه و اوایل تزریقات . خودم بخوام نگاه کنم واقعا نمیذارم . در توانم نیست نمیتو ...

من عضلانی ها رهم خودم میزنم 😂😂😂😂😂😂😂😂خداانقدرقسمتم کرده که مجبور شدم خودم ازپس کارخودم بربیام...فقط سرم زدن ر رو خودم امتحان نکردم😂😂😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
الهی بمیرم واسه خودمون 😭😭 خدایا به حرمت این روز دل همه منتظرا رو شاد کن و ما رو از دست این همه بل ...

قاصدک جون منم یه دوره زدم خودش اماده تزریق بود نوکش هم خیلی کلفت نبود ولی نمیدونم مال چه شرکتی بود

تورک آناجون ببین آزمایش های ایمنی انعقادیم کامله ؟؟

اینا که ایمنی یعنی سی دی مارکراتن.... 

خودم احساس میکنم یه چیزی کمه  دکتر گفت آزمایشگاه نیلو انجام بدم میخوام ببینم چیزی کم نباشه

به نظر که کاملن..... 

یه آدم بیمار داره سعی می‌کنه آرامشموبهم بزنه که متاسفانه موفقم شد،خداکنه بتونم خودمو زندگیمو مدیریت ...

عزیزم انشالله که این بحران رو با سربلندی و پایان شیرین میگذرونی..... 

الان این و بگم دوستان اینجا کله ام و میکن 😐😐 امروز بی بی چکم خیلی خیلی کمرنگ بود فکر کنم بتان دیگه ...

ببین عزیزم خواهر من آی یو. آی کرده بود سه قلو هم بوده بی بی چکش خیلی کمرنگ بود بقدری که بار اول که زد. شک داشت بره ازمایش بده

با اصرار ما روز. هفده  هجده رفت ازمایش داد

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ببین عزیزم خواهر من آی یو. آی کرده بود سه قلو هم بوده بی بی چکش خیلی کمرنگ بود بقدری که بار اول که ز ...

خوشکل پس خاله سه قلو هستی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلامممممم ب همه دوستان گلم روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘 دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف ...

واي بهار جوني ، مباركت باشه خانمي . قدمش پر از خير و روزي باشه ان شا الله براتون و قسمت تمام دوستان گلم بشه ان شا الله . 

اسم خانم گلي چي هست حالا خانمي . 😍😍❤️❤️❤️