2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
بیب بیب. بیب بیب اوهوراااااااااااااا فرذا نوبت جشن توئه 😘😍🌸❤️❤️❤️

این هفته و هفته ی بعد اینجا کلا جشن داریم.چون کلی ننه داریم😍😍😍بعد من مهرافرین و بعدشم گندمک خیالش راحت میشه و بعدیا رو ترتیبشونو نمیدونم و خودت. ان شاالله که تاپیک افتاده رو دور مثبت😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببین خدا چقدر دوستت داشته دختر. دوست من ماه های اخر بارداری فکر کنم هفت مسمومیت بارداری گرفت ولی متا ...

ممنونم از دلگرمیت عزیزم🌹🌹فقط اینجاست که بقیه درک میکنن ما به چه سختی باردار شدیم و الان امثال من چه حالی داریم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره به خدا من که همش شکل علامت تعجبم.....  وای بهم نخوندین یه چیزی بهتون بگم.....  من خی ...

آخ گفتی آنا جون یکی از مشکلات بزرگ من هم همینه

متاسفانه خیلی ها اعتقاد دارن جای خشک پا بزارن نجس یا کثیف نیست 

من با وسایل و کیف و ساک که بیرون رو زمین گذاشتن هم مشکل دارم باید بزارنش رو پارچه ایی که دم در گذاشتم 😂

و یا اگر با لباس بیرون روی تخت خواب بشینن یا بدتر دراز بکشن👊

خدا دختر شیرین و باهوش و خوشگل و مامانی ت رو حفظ کنه انشالله

همینطور گل پسر قشنگت تون رو

الهی آمین

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم خیلی برات تاراحت شدم 😞منم از دوازده هفتگی درگیر فشارم تا الان که بیست و پنج هفتمه ،الانم دکتر ...

عزیزم اگه دکترت با توجه به بارداریت برات تجویز کرده حتما مصرف کن، ضرر فشار بیشتر و غیر قابل جبرانه

فشار من زیر۱۳ نمیومد، روزای آخر که تا۱۷ و ۱۸ هم رسیده بود

عزیزم غذاهای نفاخ نخور.برای رفع یبوست روغن زیتون و اب فراوون و انجیر و آلو رو میدونم اما برای نفخ نه ...

خیلی اذیت کننده شده،کل شکمم درد گرفته،یه بار قبلا اینجوری نفخ داشتم ولی احساس میکنم الان شدیدتره،کاش بره،واقعا داره حالم رو بد میکنه،نگرانی بیشتر آزارم میده میترسم مشکلی باشه

سلامممم دوستم نبودنت رو احساس میکردم چون همیشه بودی یا لایک میکردی به دلم جور درنیومد با خودم میگفتم ...

🌹🌹🌹🌹فدای دل مهربونت

بله گلم ولی دچار مسمومیت شدید بارداری شدم، جنین هم iugr شدید شده بود و‌ پنجشنبه تو۲۶ هفتگی ختم باردا ...

عزیزم از اتفاقی که برات افتاده خیلی خیلی ناراحت شدم

اما خدا رو شکر که سالمی.

نمیخوام ناراحتتون کنم اما واقعا مسمومیت در بارداری به شدت خطرناکه 

یکی از اقوامِ دوستان ما تو هشت ماهگی متاسفانه فوت کرد بچه هم نموند چون کسی خونه نبود به همین راحتی...

زندگیش تموم شد و شوهر و مادر و خانواده ش هم به خاک سیاه نشستن.

میخوام بگم دور از جونت و همه دوستای گلم

واقعا این اتفاق های به ظاهر ناخوشایندو دردناک مثل( بتا منفی ،تشکیل نشدن قلب ، سقط )خیلی خیلی قابل قبول تره تا دور از جون (مرگ)

پس خدا هم تو رو هم شوهرت رو هم خانواده ت رو خیلی دوست داره ، با اینکه ختم بارداری تلخ تموم شد اما خدا رو شکر سالم هستی و انشالله با برسی های بهتر یه دوقلو میاری و همه خاطرات دردناک واست محو و ناچیز میشه عزیزم

عزیزم از اتفاقی که برات افتاده خیلی خیلی ناراحت شدم اما خدا رو شکر که سالمی. نمیخوام ناراحتتون کنم ...

ممنونم عزیزم

خودم‌هم خودم رو دلخوش میکنم به حکمت خدا

یعنی شکمت گنده نشده؟؟؟؟  هنوز لگد نمیزنه؟؟؟؟  وا چه تنبله وروجکت الان باید لااقل روزی 10 ...

واییییییییی عاشقتم مردم از خنده عالی بود🤣🤣🤣🤣.البته نا گفته نماند منم همینجوری بودم همش میخوندم چه علایمی بچه ها دارن و همش دقت میکردم چرا من ندارم😁😁😁😁😁تا جاییم درد میگرفت میگفتم واییی علایم بارداریه آخرشم هیچی بتا صفر🤐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
واقعا این آزمایشو باید روز ۳ پری داد؟ من دو بار دادم ۱ بار دکتر رزاقی و ۱ بارم بیمارستان شریعتی بهم ...

نه عزیزم زمان نداره.

اما آزمایش FSH و lh رو باید دوم یا سوم پریود بدی.

دوستمون شاید این ازمایش ها رو هم داشته واسه همین دکتر بهش تأکید کرده دوم یا سوم برو.

یعنی شکمت گنده نشده؟؟؟؟  هنوز لگد نمیزنه؟؟؟؟  وا چه تنبله وروجکت الان باید لااقل روزی 10 ...

😂😂😂

خدايا تو رو قسمت ميدم به بانوي دوعالم ، كه همه ي منتظراي ني ني😍 تا آخر سال ديگه بچه هاشون صحيح و سا ...

واای که من شدم  عین مامان بزرگم 😂😂😂تا پیام یکیو میخونم که دعا کرده دستامو میبرم بالا و هی میگم الهی آمین الهی آمین😂😂شوهرم امروز میگفت چرا مثل پیرزنا دعا میکنی!!،😂😂😂

سلام بچه ها یه سواللل بیبی چک زوده زودش چند روز بعد انتقال جواب میده؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر