2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
واقعااااااااااااا خر است من كه با تمام اطمينان گفتم نميزنم امروز شوهرم اغفالم كرد و الان يكمي نااميد ...

ناامید نبااااش هنوز ۴روز تا آز اول و شش روز تا از دوم وقت هستتت

این زمان زیادیه برای بالارفتن بتا♥️♥️😍

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
بذار برات بگم چه داستانی شد واسه من. روز 9 که تست زدم دیدم منفیه بردمش گذاشتمش تو کشو. بعد روز 15 قب ...

واي بخدا خيالم رو راحت كردي ،نرسي عزيزِ دلم😘😘😘😘😍❤️

خداااااااايا شكرت🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها گندم جان منم مثل شما آزمایش بتام50شده بود خیلی ناراحت بودم... امروز که هجدهم روز بعد ان ...

راستی دکترتون چی گفت ؟ گفت دیگه باردارید و تمام ؟ یا ممکن باز خدایی ناکرده بتا بیاد پایین ؟

ناامید نبااااش هنوز ۴روز تا آز اول و شش روز تا از دوم وقت هستتت این زمان زیادیه برای بالارفتن بتا♥️ ...

ان شالله 🙏🏻من هنوووووز اميد دارم و توكلم به خداس🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻
ماتوخونمون کیک داریم   اونم کیک تولد           تویخچالمونه &nb ...

نامرد تنها خوری؟؟؟!!!

عکسشم قبوله.... من هی میرم تو تینستا عکس خوشمزه جات میبینم بعد چشمامو میبندم تصور میکنم همین الان خوردمش🤪

خلاصه اینم سرگرمی ماست.

سلام مجدد. بچه ها من 7 اسفند روز مادر تولدم هم هست. دعا کنین برام نی نی هام قلب داشته باشن. انقدر م ...

با خودت گفتی عه چرا همه استرس دارن من ندارم... پس بذار منم داشته باشم😏

اینایی هم که الان تو تاپیک استرس دارن دستمون بهشون نمیرسه وگرنه نشونشون میدادیم استرس واقعی یعنی چی😈

خوش اومدی عزیزم ان شاءالله بزودی نتیجه میگیری توکل برخدا

ممنونم عزیزم انشالللللله هممون😗😗😗😗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آرامش جان دعا کن تا سه شنبه دلم شاد بشه ❤

عزیزم صد در صد مامانی بتات عالیه عزیزم این گلها تقدیم به مامان مهربون جدیدمون🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
همیشه بی بی درست از اب در نمیاد ایشالله که برای شما هم همینجور شه و جواب ازتون مثبت. بشه جنینات چند ...

دوروزه عزیزم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍