2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
توی pai1....دوتاجهش هموزیگوتی داره...و بیانگر انعقادی بودن ایشون هست.وعلت میتونه همین غلظت خونش باشه ...

ایمنیش هنوز حاضر نیست

چاره چیه؟ چکار باید بکنه واسه حل این مشکل؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گندم جان مبارکه علائمت چی بود واز روز چندم شروع شدن

عزیزم ممنون من علائمم کلا از روز سوم از بین رفت نه درد سینه و نه درد شکم و تخمدان از روز ۱۲ تا الان تخمدانم درد میکنه تیر میکشه سر درد شدید دارم هیچچچ لکه بینی حتی کم هم تا امروز ندیدم از روز ۱۱ بی بی چکام مثبت بود البته بتام بالا نیست ۴۷/۵ باید سه شنبه تکرار کنم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که 2 تا آمپول پرژسترون هم زدم ولی متاسفانه جواب نداد و زودتر پریود نشدم که این. ماهم را از دست ند ...

سلا عزیزم

من رفتم مرکز اول گفتن بهت ال دی میدیم اینماه که پریودت عقب بیفته و ماه بعد که نرکز ۱۷ ام باز میشه بیفته روزای اول پریودت که بری پروسه انتقال فروردین ماه

بعد پروندمو دیدن گفتن نمیشه تو سن بالای ۴۴ سال ال دی خطرناکه بخصوص که ازمایشت نشون میده غلظت خونم داری

انشالله شما این مشکلاتو نداری برو به دکترت بگو با ال دی برات تنظیم میکنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلا عزیزم من رفتم مرکز اول گفتن بهت ال دی میدیم اینماه که پریودت عقب بیفته و ماه بعد که نرکز ۱۷ ام ...

براتون توضیح ندادن که چطوری باید ال دی خورد؟ دسترسی به مرکز و دکترم ندارم متاسفانه

آره عزیزم. به نظرم طبیعیه. منم دارم. یه روزایی نمیتونم از جام بلند شم . فک کنم وقتایی که رحم داره بز ...

خدا پسرتو برات نگه داره  خیالم راحت شد بس حالا حالا ها از این درد ها داریم😍😍😍 کتابم خوب من  دوست دارم برای چن ماه باقی مونده باید یه فکرایی بکنم اونقد کتاب بخریم و بخونیم که نی نی ها فیلسوف بدنیا بیان 😁😁

بذار برات بگم چه داستانی شد واسه من. روز 9 که تست زدم دیدم منفیه بردمش گذاشتمش تو کشو. بعد روز 15 قب ...

چه جالب منم دیقیقا همینجوری بودم سه چهار تا استفاده کردم همه رو انداخته بودم سطل اشغالی  اخری رو رو میز گذاشتم دیگه بخیال شدم که منفی شده رفتم دنبال کارم اومد اونم بندازم دیدم مثبته رفتم بقیه رو هم اوردم دیدم ای دل غافل همشون مثبتن  من عجول بودم 

از این غاقلیگیری ایشالله واسه همه  رخ بده

چه جالب منم دیقیقا همینجوری بودم سه چهار تا استفاده کردم همه رو انداخته بودم سطل اشغالی  اخری ر ...

اخی عزیزم. شما دیگه فکر کنم حتما روزی 3 وعده تست میزدی خواهر. ولی خاطره ی جالبیه

من الان هاش ام جی زدم واسه ۳شنبه تخمک کشی دارم توروخدا دعام کنین خیلی محتاج دعام

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام آنا جون  این ازمایش یکی از دوستانه بنده خدا سه تا انتقال منفی داشته حالا اینبار به اصرار ...

عزیزم پای وانش هموزیگوت موتانه یعنی هر دو الل دو تا از ژناش جهش دارن یعنی شدیدترین حالت ممکنه..... 

انوکسوپارین یا هپارین و آسپرین که به احتمال 99/99 درصد داره اما احتمالا یا با دز بالاست یا شایدم زودتر از بقیه شروع میکنه..... 

شاید این منفیاش لطف خدا بوده چون دور از جونش شاید اگه باردار میشد براش خطرناک بوده.... 

اما به لطف خدا با دارو کنترل میشه و حتما باردار میشه..... 

ایمنیارو ندیدم فعلا مگه اینکه صفحات بعد گذاشته باشی ولی خوب علی الحساب ژن غلظت خونو داره..... 

بهش بگو حتما آب زیاد بخوره..... 

ضمنا بعد انتقال اگه شرایط استراحت مطلق براش پیش نیومد یه بند نخوابه و تحرک نسبی داشته باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوست جونا امشب رفتم سونو دکتر گفت خداروشکر رحمت پاک پاکه و از بقایای جنین چیزی نمونده کاملا دفع شده ...

خدارو شکر عزیزم انشالله در رونه یخیت میشه شریک زندگیتون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من جواب آزمایشم و گرفتم مثبته ولی تیتر بتام ۴۷/۵ هستش گفتن خیلی خوب نیست باید سه شنبه تکرار کنم ...

به به مامان خانوم گل..... 

از پست دوستان فهمیدم خبر خوشگله رو..... 

عزیزم بتای لاله سرخ عزیزمونم 51 بود و الان مشغول گل پسر مامانیشه.... 

پس به چیزای خوب خوب فکرکن.....