2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ممنون از راهنماییت. دست خودم نیست یه لحظه آروم و سرخوشم یه لحظه دیگه دپرس و افسرده   احساس میک ...

منم هرچی این چندروز ارامش داشتم و خودمو کنترل کردم این دو سه روز باقیمونده انگار جنون گرفتم😐😑خیلی حس بدیه درکت میکنم.خدا خودش کمکمون کنه تا چهارشنبه با جواب بتای تپلمون خیالمون راحت شه و دلمون شاد شه.منم این حالتا رو دارم.درد تخمدان.درد پا.بعضی علائم که میاد سراغم محل نمیذارم میگم نکنه دارم تلقین میکنم الکی.علایمی مث سرگیجه،حساس شدن به بو،سردرد.

هرچقدم میخوام خودمو سرگرم کنم که از فکرش دربیام نمیشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، امروز روز یازده انتقالم بود و از یک ساعت پیش زیر شکمم احساس سنگینی می کنم، گاهی تخدونام ...

احساس ترس رو هممممممممه دارن و طبیعی هست

اما بهت بگم که احساس ضعف پا و حسِ گریه خودش نشانه ی مثبتی هست

(هورمون های بارداریِ )

تو گریه هات بخند که انشالله مامانی 🌹🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
قربونت برم مرسی که اینقدر مهربونی خوب شد گفتی خیلی عفونت دارم

عکس رنگی داری؟

رويا جون خانوم دكتر بيا بيزحمت يه سوالي از محضرتون دارم🙈 با عرض شرمندگي البته😅 ميگم اين روده ...

عزیزم روده اینقدر بلند و پر پیچ و خمه که حفره شکم رو‌پر میکنه. بعید نیست ناراحتیت مربوط به اون بوده باشه

عزيزم من يك دختر تقريبا يك ساله دارم كه با ميكرو باردار شدم و بعدش خدا رو شكر خدا معجزه اش رو شامل ح ...

خدا رو شکر تو رو خدا دخترتون که با میکرو دنیا اومده مشکلی نداره ظاهری، جسمی  ببخشید خیلی استرس دارم که اینجوری سوال میپرسم میخام بدونم با بچه های طبیعی فرقی ندارن یا اینکه ظعیف ترن

انشالله دوتا جنین  سالم برات تشکیل بشه🤲🤲🤲

مرسی دوستم

انشالله💓

رفتی عکس رنگی بندازی؟

Sm paجون داروهای آی وی اف  چی بود؟

خیلی اینسری کم بود

لتروزول از روز دوم روزی ۳تا

گونال ۱۵۰ واحد

و ستروتاید 

همین

(پودر اینفولیک و امگا۳ و آسپرین هم که بود)

ممنون عزیزم. ان شاءالله همه دوستانی که منتظرن فقط از خوشحالی مثبت شدن جواب آزمایششون گریه کنن و این ...

واقعا آرزوی قلبیم همینه 

انشالله که همه زنهای دنیا حس زیبای مامان شدن رو تجربه کنن و قدردان خدا و هدیه الهی ش باشن