2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی عزیزم  خدا رو شکر  پلی کیستیک نیستم  بعد پانکچر ذخیره آدم کم میشه؟

اناجون كه ده تا تخمك داشتن ميگفتن بعدش دو سه دهم فقط كم شده بود، حالا باز نميدونم بستگي ب بدن هركس داره يا نه، ولي اناجون ميگفتن در هرصورت رژيم هايپري رو يكم كوچولو رعايت كنين بد نيست يعني خوردن سفيده تخم مرغ و آب و مايعات زياد، همين، البته شما احتمال هايپريتون خيلي هم بالا نيس خب ميتونين روزي فقط يه سفيده بخورين كافي باشه

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست گفته دکترت. منم شروع هفته ۱۲ رفتم.... ولش کن آزمایشگاه رو... یه چرتی گفتن بگم ما هم هستیم😏

یعنی ۱۱ هفته و چند روز بودی رفتی؟؟؟؟

والا تو اینترنتم نوشته بود شروع ۱۱هفته...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خوبی؟نی نی جون چطوره؟؟؟؟😍☘🍀 رفتی غربالگری؟

سلام دوستم، ممنون، نی نی ان شاالله خوبه، مامانش یکم اذیت داره میشه😂 من برای ششم وقت گرفتم، قرار بود برم سونوی دکتر صدری ولی دکترم گفت همین بیمارستان صارم بیاید، ما ام همونجا وقت گرفتیم، بر حسب پریودم میشم 12هفته و دو روز، ولی بر حسب سونوی قلب میشم سه روز عقب تر😍همون روزم انشاالله آزمایش میدم، از تو و نی نی نازت چه خبر؟ 

درست گفته دکترت. منم شروع هفته ۱۲ رفتم.... ولش کن آزمایشگاه رو... یه چرتی گفتن بگم ما هم هستیم😏

رويا جون خانوم دكتر بيا بيزحمت يه سوالي از محضرتون دارم🙈 با عرض شرمندگي البته😅 ميگم اين روده ي مبارك دردناك بشه ممكنه كه آدم حوالي تخمدان چپش درد بگيره؟ يعني من بيشتر از ده روزه دارم درد ميكشم و بدتر از اون دردش، دارم نگراني رو تحمل ميكنم، احتمال داره به خاطر روده بوده باشه؟ ميگه روده اونجاست؟ پيش تخمدان سمت چپ؟😂😂 

آقا من اينوفوليكو ناشتا ميخوردم دو روزه قطع كردم بهتر شدم و داكسي سايكلين ميخوردم كه سه چهار روزه تموم شده،، حالا كه درده يكمي بهتر شده فك ميكنم ايا ممكنه اون داروها زدن پوكوندن اون درد واس روده بوده من همش فك ميكردم تخمدان چپه؟

...
سلام دوستم، ممنون، نی نی ان شاالله خوبه، مامانش یکم اذیت داره میشه😂 من برای ششم وقت گرفتم، قرار بود ...

ما هم خوبیم شکر☘🌻☘

منم شبا یکم اذیت میشمو حالت تهوع دارم 🙁 اما یه پرتقال و لیمو بخورم تنظیم میشم.

منم پریودم و سونوی که دکتر میکنه دو سه روز تفاوت داره.

منم اول گفتم برم صدری،بعد دیدم یکم معطلی داره و دکترمم خودش گفت برو نیلو اونا معرفیت میکنن الوند و دکتر غلامی من قبول دارم.. گفتم پس چه کاریه.. همون نیلو میرم و الوند نزدیک همم هستند😚🌸❤

ان شاءالله که به سلامتی بگذره این دوران‌🐣

سرکلاژت چیشد؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها یه سوال دارم،میشه هرکی شیاف استفاده‌کرده کمکم کنه؟من از روز هشتم وقتی با دستمال خودمو تمیز میکردم تیکه های شیاف که به دستمال میچسبیدن رنگشون قهوه ای خیلی کمرنگ میشد.اون روز یه ذره خیلی کوچولو ترشح همون رنگی هم داشتم.اما بعدش یکی دو روز نداشتم باز امروز دستمال کشیدم همونجوری شد.ترشح ندیدما اما شیاف چرا اون رنگی میشه؟امروز زنگ‌ میزنم مرکز میپرسم حتما،اما میخوام بدونم کسی اینجا بوده مثل من؟

البته هیچوقت لباس زیرم کثیف نمیشه ها.من هرروز عوض میکنم لباس زیرمو اما ترشح ها و باقیمونده ی شیاف همیشه سفیده.فقط و فقط بعد خشک کردن خودم روی دستمال اون تیکه های قهوه ای ملایمو میبینم

قهوه ای ملایم😑😂در حد کِرِمی رنگه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها امروز بیبی چک زدم و منفی شد،بنظرتون امیدی هست؟

قرار شد هرکی بی بی چک زد منفی بود روش حساب نکنه.اما مثبت بود چرا

دقیقا مامان من بخاطر این نمیذاره بی بی بذارم.میگه یه وقت دیر نشون میده استرس میگیری.بنظرم اصلا توجه نکن به جوابش.صبر کن تا روز ازمایش ان شاالله که مثبتی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وقتی از خواب پامیشم حس بدی دارم😥

منم حس میکنم یه جوری ام.خدا به خیر بگذرونه این دو سه روز باقیمونده رو