2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی عزیزم  این رژیم رو باید بعد عمل رعایت کرد یا از اول که داروها رو شروع میکنی؟

اگه از یکی دوماه زودتر شروع کنی بهتر هم هست.برای کیفیت تخمک هم خوبه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم خوبیم شکر☘🌻☘ منم شبا یکم اذیت میشمو حالت تهوع دارم 🙁 اما یه پرتقال و لیمو بخورم تنظیم میشم. ...

ان شاالله میری سونو  با خبرای خوب میای، والا دکتر که برام سونوی غربالگری رو تو دفترچم نوشته، نگاه کردم دیدم نوشته با توجه به تک شاخ بودن، از نظر طول سرویکس بررسی شود، حالا مثل اینکه این سونوگرافی تکلیف منو مشخص میکنه واسه سرکلاژ، بنظرت ممکنه اصلا نیاز نشه به سرکلاژ؟ 

سلام دوستان  جواب ذخیره تخمدان من شده ۲‌.۱  سنم ۳۶ است  به نظرتان وضعیتم چطوره ؟؟& ...

عزیزم عالیه....

منم 35 سالمه ذخیرم 1.3🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آره واقعا، من ک هی دارم علایم جدید ازم تراوش میشه😁

چه علائمی داری عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ان شاالله میری سونو  با خبرای خوب میای، والا دکتر که برام سونوی غربالگری رو تو دفترچم نوشته، نگ ...

هم چنین تو عزیزم☘

اتفاقا برای منم نوشته طول سرویکس اندازه گیری شود.

والا دکتر من گفت با توجه ب سرویکس میگم میخای یا نه.

خودمم نمیدونم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من که هیچی منتظرم پرئود بشم .... انشاله پروسه من برا بعد عید  مثبت شدن دوستای اینجا انرژی بهم ...

سلام عزیزم

ای بابا.چرا پریود🙁

یه موقع ناراحت نباشیا گلم...

انشاالله سیکل بعدیت طبیعی باردار میشی ..🤰❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بنظرت واسه سرویکس، سونوی واژینال انجام میدن؟ یا همون شکمی

حتما واژینال انجام بدید من برای بارداری اول با سونوی شکمی گفتن باید سرکلاژ بشی و من انجام دادم برای بارداری بعد رفتم سونو واژینال گفت من بعید میدونم برای اولی هم نیاز به سرکلاژ داشتی و وقتی گفتم با سونو شکمی به من گفت سرویکست کوتاهه شاخ دراورد گفت حتما باید واژینال انجام بشه

آفرين خوب گفتي، واقعا دوماه حالا وسط اينهمه صبر زيادم عب نداره فقط توكل ب خدا انشالله رحمش رو شامل ح ...

من گاهی اوقات تنگی نفس دارم مخصوصا موقع صحبت کردن البته چند وقتی میشه خیلی وقته دارم اتفاقا دیشبم یجوری بودم خیلی ترسیده بودم ولی خداروشکر بخیر گذشت البته قبلنم اینطوری میشدم گاهی وقتا شاید میگم تلقین باشه یاهم از خستگی نمی دونم یا هم از استرس ولی من چند ردزه کار می کنم دست راستم درد می گیره شبا بنظرتون ربطی داره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سه تا دیفرلین، 6تا گونال اف225، بعدش 12تا امپول عضلانی که اسمشون یادم نیست(روز سه تاشو میزدم) آخریشم ...

پس استرادیول نداشتی خدا کنه منم نداشته باشم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم احتمالا چون دیفیرلین غلظت خونو بالا میره خواسته عوارضش کنترل کنه.....  احتمالا بعد هر تز ...

عزیرم تماس گرفتم بهم گفتن که بعد هر دیفرلین اولین هپارینو بزنم. و هر ۱۲ ساعت تکرارش کنم. بعد هر دیفرلین ۴ تا هپارین دادن.. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام دوستان☘🍀🌻 صبح شنبه تون بخیر😍 ان شاءالله هفته ای پررررر از انرژی و خبرهای خووووب باشه برای ه ...

سلام دوستان عزيزم ، خانمي از ١١ هفته و يك روز تا ١٣ هفته و ٦ روز ميتوني بري غربالگري من خودم ١٢ هفته و ٣ روز رفتم ، نگران نباش زود نيست هر طور دكترت گفته همون كار رو انجام بده دكتر من معمولا تاريخ وسط رو براي انجام غربالگريها برام نوشته .

نه منم حس می کنم یکم سخت تر میشه شیاف گذاشت انگار بدنم خشک شده.

اره دقیقا