2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آفرين خوب گفتي، واقعا دوماه حالا وسط اينهمه صبر زيادم عب نداره فقط توكل ب خدا انشالله رحمش رو شامل ح ...

من اولی رو امروز صبح زدم. فعلا هیچ احساسی ندارم به ناحیه تزریق دست میزنم انگار سفت شده انگاری دارو هنوز زیر پوستمه. تو بروشورش نوشته آهسته آهسته وارد بدن میشه و سریع جذب نمیشه. عوارضی هم نوشته بود مثل گرگرفتگی خشکی واژن و دردهای قاعدگی . البته قرار نیست همه عوارضشو بگیرند. . تپش قلب رو من ندیدم. استرس نداری؟ شاید واسه اونه... من پرولاکتینو که قبل انتقال دارم چک میکنم یعنی این ماه آزمایش دادم 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت واسه سرویکس، سونوی واژینال انجام میدن؟ یا همون شکمی

عزيزم دقيقش با سونوي واژينال هست و سونوي شكمي براي طول سرويكس اصلا دقيق نيست ولي خوب مثلا من توي بارداري قبليم يك بار دل درد بدي داشتم كه شب خودم رفتم سونوگرافي كه طول سرويكسم با سونوي شكمي ٢٥ بود البته خود دكتر سونوگرافي بهم گفت كه با سونوي واژينال بايد انجام بشه كه فرداش دكترم توي مطب انجام داد كه ٣٢ بود كه بعد از اون هر دو هفته تا دو ماه برام چك ميكرد ولي در حالت عادي اگر توي سونوي شكمي مشكوك نشن فكر نكنم واژينال انجام بدن .

چه علائمی داری عزیزم؟

خیلی زیادن بخوام بگم تاپیک پرمیشه😂😂

هر روز رو یادداشت کردم 

مثلا دیروز درد سمت راست داشتم با امروز که یکم بهتر شده

تهوع

دردکمر

سردرد

تکرر ادرار 

تشنگی زیاد وخوردن آب فراوان

و... 😅

بچه ها من فردا انتقال دارم چرا از امروز حالت تهوع و حالتایه پریودی دارم؟😫

واسه شیاف پروژسترونه که میزنم به نظرتون؟

فکر کنم از انتقالیایی باشم که کچلتون کنم اصلا فکر نمی‌کردم انقدر نزدیکش که میشم دختره بدی بشم😑

عزيزم دقيقش با سونوي واژينال هست و سونوي شكمي براي طول سرويكس اصلا دقيق نيست ولي خوب مثلا من توي بار ...

مرسی عزیزم، پس برای منم حتما واژینال انجام میده، چون شرایطم یکم ویژه هست، رحمم تک شاخه

بچه ها من فردا انتقال دارم چرا از امروز حالت تهوع و حالتایه پریودی دارم؟😫 واسه شیاف پروژسترونه که ...

سلام، منم دقیقا همینطور بودم ولی جرئت نمیکردم به کسی بگم میگفتم حتما بهم میخندن میگن از الان توهم حاملگی داره😅

الحمدالله❤
سلام عزیزم ای بابا.چرا پریود🙁 یه موقع ناراحت نباشیا گلم... انشاالله سیکل بعدیت طبیعی باردار میشی ...

سلام

دلم برات تنگ شده بود چطوری دخملت خوبه؟....

سارا  روانی شدم😅از دوشنبه هفته قبل تا الان فقط ترشح قهوه ای دارم.....اولین باره اینقدر طولانی لک دیدم.....برای دلم دوبار بیبی چک گذاشتم با اینکه میدونم منفیه اما درجه مشکلات روحیم😂😂😂زیاد شده..(دیشب خواب دیدم دو بار بیبی چک در شرایط خیلی بد حتی تو سفر (دستشویی بین راهی طوری که تستر رو باد میبرد تو هوا میگرفتمش😂😂😂) گذاشتم مثبت بوده😄باور  کن تو خواب ذوق مرگ بودم)

میترسم بدنم داروهای ای وی اف رو خوب قبول نکنه🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بازم سلاممممممم بچه ها خداروشکررررر بی بی مثبت شدددد امروز روز دوازدهمم بوددددد خدا قسمتتون کنه

سلام خداروشکرررر عزیزم مبارکت باشه بسلامتی بیان بغلت😘

من عاشق پروفایلتم الهی قسمت هممون بشه😍

الحمدالله❤
بازم سلاممممممم بچه ها خداروشکررررر بی بی مثبت شدددد امروز روز دوازدهمم بوددددد خدا قسمتتون کنه

آخ جون💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام، منم دقیقا همینطور بودم ولی جرئت نمیکردم به کسی بگم میگفتم حتما بهم میخندن میگن از الان توهم حا ...

آره آدم خجالت میکشه😯

دارم غذا درست میکنم واسه چند روز از بوی غذاها حالم بد میشه توهم زدم در این حد😂😂