2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله مهرآفرين هم مثبت بشه همه گي بيشتر و بيشتر خوشحال و اميدوار بشيم،، ايشون از همه مون جلوتره تو ...

ان شالله مثبته مهرآفرین..

اره والا دیفرلین مد شده..😁😁😂

من میگم این همه صبر کردیم این دو ماهم روش.. قرار بود بچمون آذر ۹۸ بدنیا بیاد میشه ۲ ماه دیرتر

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام بچه ها من با این بی بی چک خودم و رسوای عالم کردم😂😂😂صبح مدیکور گذاشتم منفی شد گفتم ولش کن نشد ...

مبارک مامان خانوم 😍😍😍بارداری خوبی داشته باشی

خدا جونم شکرت...
وای عزیزم ممنون از اینکه تجربتو دراختیارم میذاری خیلی نگرانم همسرم ازالان میگه مطمئنم ۲قلو باردار می ...

عزیزم میشه بپرسم شما با کدوم دکتر عمل کردین؟

خدا جونم شکرت...
عزیزم میشه بپرسم شما با کدوم دکتر عمل کردین؟

حقگو

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خب منم همین و میگم دیروز پر رنگتر از امروز بود .شما کی انتقال دادید ؟ مثبت شد ؟ میگم شاید مال hcg با ...

عزیزم خوب رقت ادرار بی تاثیر نیست یه لیوان کم و زیاد آب بخوری تو رنگش بی‌تاثیر نیست..... 

این همه به خودت استرس نده..... 

یا دیگه بی بی نزن یا برو آز بده چون هی میخوایی پررنگ بودن و نبودنش مقایسه کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزی جون میترسم برم آز بدم الان نشون نده 

دختر وقتی بی بی + شده چرا آز نشون نده..... 

یه بارم نبوده که بگی کاذب بوده تکرارش کردی بازم + نشون داده پس حتما آز بدی نشون میده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها دوستم از بینیش خون میاد ا اس ا مصرف میکنه باید چیکار کنه؟کسی میدونه؟

اگه بارداره طبیعیه.....