2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
جدی؟ منو بگو خیال خام  ولش کن پس ازمایش میدم بعد ان شاء الله  دعام کن عزیزدلمممممممم ک م ...

انشالله انشالله به حق فاطمه زهرا همه ی کسانی که بچه میخوان به آرزوشون برسن و دامن همه امون سبز بشه روز مادر سال دیگه کادو بگیریم از کنجدامون😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خیلی بده زخم شدم😥 اصلا سابقه یبوست نداشتم فردا انجیر میگیرم روغن زیتونم میخورم

اگه كه زخم شدي از داروخونه پكيج هموروئيد بگير عاليه ، من خودم استفاده كردم واقعا جواب ميده نزار بدتر بشه خيلي بده من كشيدم😰

خداااااااايا شكرت🙏🏻
بچه ها من سمت راست شکمم بالای نافم بیشتر اوقات تیر میکشه.ملت پایین شکمشون فعل و انفعالات رخ میده برا ...

میدونی به خاطر مصرف پروژسترون ها دستگاه گوارش قر و قاط میزنه.... قبل اینکه علائم حاملگی بروز کنه دستگاه گوارش دهنمون رو سرویس میکنه.... احتمالا این درد از روده است

اخه لک لانه گذینی چقده مگه من دیروز صبح لک داشتم شیاف گزاشتم بازم خیلییییی کمرنگ بود تا شب بعد صبحش ...

من سه روز لک لانه گزینی داشتم با درد پریود شدید.... دیگه نگم برات از خونریزی های هفته ۶ که چه لخته هایی دفع میشد

چرا همش منتظرین یه بهانه پیدا کنید بگید دارم پریود میشم!!!!

بخدا مثبت اندیشی کاری میکنه که بدون اسپرم هم حامله بشیم😄

بچه ها الان رفتم دستشویی دستمال کشیدم لکه کامل ندیدم اما دستمال یه کوچولو قرمز کمرنگ شد.هروقت هم لک ...

انشالله خیره عزیزم

منم موقع لکه بینی ها اولش درد پریودی داشتم بعدش میدونستم الان یه چیزی میاد بیرون😁

همشم زیر دلم یه جوریه.مثل کسی که ضعف میکنه انگار یهو خالی میشه زیر دلم!نمیدونم چجوری بگم

میفهمم.... انکار سست میشی... انگار اصلا اون ناحیه وجود نداره

من که میگم همه اینا میتونه مقدمه خبر خوب باشه