2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
@دریا_دل3236   عزیز دلم ان شاءالله که نازدخترت رو صحیح و سلامت در آغوش گرفتی😗☘🍀 پیشاپیش قدم ...

سلام خوبید؟

مگه دریا جون زایمان کرد....؟ 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دیروز انتقال داشتم دوتا لک سیاهه سیاه زودم خشک شد ببخشید که انقد واضح توضیح می‌دهد خیلی نگرانم کرده

زنگ بزن مرکزت درمیون بذار‌گلم.اما به ما گفتن روز اول دوم اگه خونریزی یا هرچیزی دیدین طبیعیه بخاطر وسیله ای که وارد رحمتون شده

درد هم داری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبید؟ مگه دریا جون زایمان کرد....؟ 

قرار بود امروز نی نیشون به دنیا بیاد فکرکنم😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون گلم از راهنماییت 😘 پس منم حواسمو جمع کنم یاد بگیرم دیشب که یجوری دستم میلرزید که نگو 🤕

منم دفعه اول خيلي ترسيده بودم و زدم بعد دلم نيومد فرو كنم دوباره يه جاي ديگه رو ضدعفوني كردم و آمپول رو از طرف تيزش فرو كردم بدون هيچ استپي ، دورتادور ناف رو ميتوني بزني به فاصله سه و نيم تا چهار انگشت ، روز اول و دومش يكم سخته بعدش عادي ميشه و دردش خيلييييييي كمتر از بازوس

خداااااااايا شكرت🙏🏻

منم شنبه پانکچر دارم و متاسفانه هایپر شدم 

خیلی میترسم بعدش حالم بدتر نشه

انتقالم احتمالا بشه سه ماه بعد 

چیا بخورم فردا . چیا نخورم ؟؟

پیاز کنار کباب نمیشه خورد ؟ پیاز مضر و نفاخه آیااااا؟؟؟

سلام دوستای گلم،9 روز گذشت ولی من هیچ علایمی ندارم،تازه دردای پریودی هم اومدن،،😢😢

عزیزم علائم پریودی و بارداری شبیه هم هستن کاملا.اصلا بهش فکرنکن‌ان شاالله که خوش خبر باشیم همگی

روزای اخر خیلی دیر میگذره😖

درد نه! فقط حالت پری دارم

اگه ذهنت درگیره شنبه زنگ‌بزن مرکزت عزیزم.اما نگران نباش چیزی نیست

استرس نده به خودت

دیروز رویان  بهم گفتن حبوبات. سبزیجات .نمک. چیزای نفاخ. سرخ کردنی اصلا نخور تا میتونی سفیده تخم مرغ 😏 و گوشت و کباب و مرغ و ماهی بخور

از دیروز دلم پفک لوبیا پلو و کنار هر چی دلم کلم شور و یا امروزم به شکل عجیب هوس پیاز خام کردم 🙈همسرمم گفت کباب میخوری اما بدون پیاز 😕☹

[QUOTE=82848181]ن نزدم چون از صبح بیدار شدم همش لک دارم قهوه ای همیشه روز اول پریودم اینجور میشم یعنی پریود شدم و ای ...[/QUOTE

لک همیشه نشونه پریودی نیس، به فال نیک بگیر خیلیا لک دارن ولی باردارن انشالله که تو هم بارداری و میای خبر خوب میزاری برامون