2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
تزریق اویترال چجویه ؟؟؟ امپول امادس برا دور ناف @تورک_آنا    

نمى دونم گونال اف پن داشتى يا نه عين اون دور ناف زده مى شه

براى من اويترال هم پن بود مى چرخوندم رو عدد مورد نظر مى موند و دور ناف تزريق مى كردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دریا_دل3236   عزیز دلم ان شاءالله که نازدخترت رو صحیح و سلامت در آغوش گرفتی😗☘🍀

پیشاپیش قدم نورسیده مبارک🐣❤🌸

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اره حست درسته چون حس منم همینو میگه   فقط پرسیدم که مطمئن شم خودتی به قول پرستاره عروسسسسکککک ...

ای خدااا.من از پروفایلت حدس میزدما😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به اون کمرنگ تر شدنش کار نداشته باش بی بی اونقدر دقیق نیست تو این زمان این کم و زیادی رو تشخیص بده. ...

نازی جون الانم‌هنوز داری میخوری قرص آسنترا رو؟ اخه پارسال دکتر به منم داده بود. گفت استرست زیاده، وای یه ماهی خوردم‌بعد ولش کردم، ترسیدم‌اگه باردار بشم‌بد باشه برا جنین

آره خوب میشه من رو بازوم زده بودم دو هفته س هنوز کبوده، تازه یه قلقلی هم زیرش هست که فکر میکنم ماده ...

ممنون عزیزدلم وای خدا کنه خوب بشه تزریقاتی به من گفت کجا باید بزنم گفتم دکتر چیزی نگفت خودشم نمی دونست رفتم رو جعبشو نگاه کردم دیدم نوشته عضلانی اونم زد رو باسن🙈🙈

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
 منم دیفرلین تزریق کردم سه تا، 14 روز بعد از آخرین تزریق رفتم و دکتر بلافاصله گونال اف نوشت و س ...

یعنی واقعا بدون پریود چه جالب منم دیفرلین زدم یعنی واسه منم ممکنه بدون پریود باشه

من ای یو ای کردم با شیاف پریود شدم

عزیزم استرادیول مانع پریود میشه تا جایی که من میدونم اما اگه فقط شیاف پروژسترون‌داشته باشی اگه باردار باشی بارداری رو حفظ میکنه و اگه بارداری نباشی به پریود کمک میکنه

@1375faty

من الان دو تا لک سیاه دیدم درحد یه نقطه🤭 احتمال داره پریود بشم؟؟؟😥

روز چندمته گلم؟سیاه بود رنگش؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
۱۶ اسفند دومیه که ۲۸ روز بعدش میشه ۱۵ فروردین  فقط بهم گفته پری شدی بیا، اخه سختش اینجاس ...

مهیا جووون تاریخامون نزدیک به همه تقریبا ولی به من نگفت پریود شدی بیا به من گفت 28 روز بعد دومین تزریقت بیا که می افته تو فروردین

عزيزم منم هواشو ميگيرم دور ناف تزريق مي كنم و اصلا تا حالا تزريقس انجام نداده بودم ولي الان ٥روزه كه ...

ممنون گلم از راهنماییت 😘 پس منم حواسمو جمع کنم یاد بگیرم دیشب که یجوری دستم میلرزید که نگو 🤕

الحمدالله❤