2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام خانمای عزیز یه سوال از کسایی که آنوکساپارین زدن دارم، امشب برا اولین بار میخواستم بزنم بعدم بر ...

عزیزم زمانش خیلی فرق نمیکنه ولی شبها بزنی بهتره چون تحرکت کمتر میشه و غلظت خون بالاتر میره برا همین جبران میکنه..... 

بابت حالاتتم اگه دیدی لازم اینطوری میشی به دکترت بگو..... 

مال کدوم شرکته؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گفتم شاید حساسیت دارم که اینطور شدم، ترس که آره واقعا خیلی ترسیده بودم😊 خیلی ازت ممنونم عزیزم😘

به نظرم باران جون درست میگه احتمالا برا ترسته حالا یکی دو روز امتحان کن ببین چی میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم درد پهلو و زیر دل بعد از مثبت شدن آزمایش طبیعیه؟من صبح که بیدار میشم ...

عزیزم اتفاقا دردی که با استراحت رفع بشه اصلا جای نگرانی نداره.... 

میدونید چیه؟؟؟؟ خیلی خیلی ببخشیداااا🤭 از بس الان بهم فشار اومد فک کنم بچه هام رفتن😭😭😭

نگران نباش هیچ جا نمیرن..... 

یبوست و برا خودت میگن نداشته باشی بهتره چون واقعا دردناکه.... 

سلام دوستان منم خدا بخواد دارم کم کم وسایل دخترم رو تهیه میکنم. ان شاءالله این لحظات نصیب تک تک منت ...

به به مبارکش باشه..... 

به شادی و سلامت استفاده بکنه..... 

انشالله خرید جهازش....

@تورک_آنا   سلام عزیزم صبحت بخیر.

آنا جون گفتم شیافام دوتا بود(۱۱نیم صب و شب) میخام یکی بکنم... بعد تا پریشب ک کامل گذاشتم هیچی..

دیروز ۱۱ نیم صبو نذاشتم که بشه یدونه شب به شب بزارم.

حالا من خابالو خنگول🙁😑🙁😕😔 دیشب خوابم برد و شیاف شبمم نزاشتم😣😣😣

الان خیلی استرس گرفتم.. در اصل دیروز اصلا شیاف نزاشتم.

شبای قبل پونصد دفعه بیدار میشدما حالا دیشب😑😐

چیکار کنم.. بزارم الان بنظرت؟ یا نه بزارم همون شب روال عادیش ؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها من آزمایشم صبح بود متاسفانه منفی شد ... خیلی داغون شدم چون خیلی امید داشتم ... نمیدونم چرا حک ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم. ان شاءالله خدا به دلت نگاه بندازه و معجزه کنه😘😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
الهی آمین عزیزم منکه دلم روشنه برات 🙏🏻❤️ من دیروز انتقال دادم ۱۳اسفند ازمایش میدم گلم

ای جونم الهامی😍😘😗

اسفندماه برای من ماه عزیزیه... مناسبات های زیاد از عزیزترین هام😍

ان شاءالله مادرشدن توام رفت تو لیست بهترین مناسبت های اسفندماه من🍃❤🐣☘🌻🍀

@تورک_آنا   سلام عزیزم صبحت بخیر. آنا جون گفتم شیافام دوتا بود(۱۱نیم صب و شب) میخام یکی بکنم. ...

عزیزم به نظرم صبح بذار..... 

یکی دو روز صبح بذار اگه برات مقدوره.... 

بعد خ استی شبانش کن.....

چون فاصلش زیاد میشه نمیتونم بگم بذاری برا شب..... 

عزیزم به نظرم صبح بذار.....  یکی دو روز صبح بذار اگه برات مقدوره....  بعد خ استی شبانش ک ...

اصلا چطوره امروز هم صب هم شب بزارم...‌؟؟؟مث قبل.. دوروز اینجوری بزارم اصلا کم نکنم... بعد کمش میکنم به شبی یدونه.

ممنونم از جوابت رویا جان،اگه بدونم دردها طبیعیه تحمل میکنم،درد غیرقابل تحملی نیست ولی بودنش باعث نگر ...

حق داری.... اولاش آدم از همه چی میترسه.... باورت میشه من حتی میترسیدم عطسه کنم😁

سلام دوستان عزيز

از آشنايي با شما خوشبختم🌹

من ٣٤سالمه و يه دختر ١٠ ساله دارم . الان شش ساله كه گرفتار دكتر رفتن هستن براي دومي ، سه بار آي يو آي كردم و دوبار آي وي اف ، امروز روز هشتم انتقال دومم هستش .( به جز تنگي دهانه رحم) مشكل خاصي نه خودم نه شوهرم نداريم ولي نمي دونم چرا نميشه . ان شالله كه هممون با جواب مثبتمون عيديمون رو از خدا بگيريم  🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻