2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیز دلم ممنون الان که خبری نیست امروز روز ۱۱ انتقال بود فضولیم گل کرد آخه میخواستم کار جدید بگیرم گ ...

واای عزیززززم مباااااارکه🤗🤗🤗ن بابا مطمعن باش مثبته

دوست من روز ۸ بی بی زد مثبت شد ازمایشم همون روز داد

ننه شدنت مبارک خیلی خوشحالم کردی😍😍😍

عزیزم زمانش خیلی فرق نمیکنه ولی شبها بزنی بهتره چون تحرکت کمتر میشه و غلظت خون بالاتر میره برا همین ...

سلام عزیزم ، نوشته شرکت فراورده های پویش دارو،

ممنون عزیزم از راهنماییتون، میگم من چون فشار خونم بالا بود از یکی دوماه پیش روزی یه دونه متیل دوپا میخورم که الان فشارم خوبه بنظرتون اینا باهم مشکلی ندارن؟

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا چطوره امروز هم صب هم شب بزارم...‌؟؟؟مث قبل.. دوروز اینجوری بزارم اصلا کم نکنم... بعد کمش میکنم ...

این کارم میتونی بکنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم اینکه میگن اونایی ک بعد انتقال لک پیدا میکنن معمولا مثبت میشن آزمایششون راسته؟؟

نه عزیزم ربطی نداره..... 

بدون لکم مامان داشتیم با لک هم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزيز از آشنايي با شما خوشبختم🌹 من ٣٤سالمه و يه دختر ١٠ ساله دارم . الان شش ساله كه گر ...

سلام به روی ماهت.... 

خوش اومدی عزیزم..... 

اینجا خونه خودته..... 

انشالله به زودی جواب میگیری... 

سلام عزیزم ، نوشته شرکت فراورده های پویش دارو، ممنون عزیزم از راهنماییتون، میگم من چون فشار خونم با ...

عزیزم به دکترت گفتی؟؟؟ 

اگه تداخل داشته باشه دکترت میگه.... 

سلام قربونت برم عزیزم همش به یادت بودم حدس میزدم انتقال داده باشی، ان شاالله ان شاالله عزیزم مثبت شی ...

ای جونم.تبریک میگم مامان خانمی.ان شاالله خوش خبر باشی برامون😍😍😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انشالله عزیزم ولی میگم شاید بخاطر آمپولhcg  بوده یا مثبت کاذبِ باشه فعلا تا جواب آزمایشم نیاد ن ...

اخه چه ربطی داره دختررررر.امپولو ۱۵ روز قبل زدی.من مطمئنم مامان شدی😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام به همگی،به خانومایی که تازه مامان شدن تبریک میگم،خانومایی هم که تازه انتقال دادن ان شاءالله با بتای مثبت بیان خبر بدن.

از خودم بگم که تا هفته ۲۱ همه چیز خوب بود تا اینکه ۲۱ هفته ۲ روزم بود رفتم مطب برا کنترل وبعداز معاینه و صدای قلب کوچولوم از خانوم دکتر خواستم طول سرویکسمو کنترل کنه چون تو هیچ سونویی طول سرویکس برام نزده بودن واین منو نگران میکرد،خانم دکتر بررسی کرد و یا خدا گفت دهانه رحمت یکم باز شده وطول سرویکست ۲۰ ،نمیدونید چه حالی شدم وسریع برام نامه بستری نوشتو یه راست رفتم بیمارستان  با چشمای گریون..وبالاخره یکشنبه ۲۸ بهمن ساعت ۹ صبح با بی حسی از کمر سرکلاژ شدم و بعد از یه روز تحت نظر بودن مرخص شدم والان تو استراحتم و از خدا میخوام کمکم کنه بتونم نی نیمونگه دارم    

به نظر من تو هر علامتی میبینی از طرز فکرت منشا میگیره... یه داستان بگم برات خواستن روی قدرت تلقین ت ...

باور كن سالها بود همچين ترشحاتي نداشتم، يعني واقعا اين ترشحات به خاطر طرز فكرم بوده؟

...
حق داری.... اولاش آدم از همه چی میترسه.... باورت میشه من حتی میترسیدم عطسه کنم😁

🌹🌹🌹🌹سلام دوست خوبم، كمكتو هرگز فراموش نميكنم

رويا جون باز داره نوبت امپول دوم ميشه من قاطي كردم، آخه اين آمپوله از كجا دراومد ديگه، همون گونال سينالا بس نبود😐 رويا جون ميگم شما ميدوني روز ٥انتقال با هواپيما ميشه سفر داشت يا نه؟؟

...