2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیز دلم ممنون الان که خبری نیست امروز روز ۱۱ انتقال بود فضولیم گل کرد آخه میخواستم کار جدید بگیرم گ ...

اثر hcg بعد از ۱۵ روز!!!؟چه خبره خواهر مگه بمب اتمه!!؟حالا دیگه از اونور بوم نیوفت که بچمون افسردگی بگیره یخورده تحویلش بگیرین اقا جون

سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم درد پهلو و زیر دل بعد از مثبت شدن آزمایش طبیعیه؟من صبح که بیدار میشم ...

آره عزیزم . منم از اول همین طورم. تازه الان کمر دردم بیشترم شده.... نگران نباش.... آش کشک خاله است دیگه😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرتقال بخور دو لپی😁 ویتامین سی داره خوبه فقط اگه مزاجت با سردی نمیسازه احتیاط کن زیاده روی نکنی

ممنون عزیزمم کمبود ویتامین سی هم دارم   امروز فقط به پرتقال نگاه کردم نخوردمش😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آره عزیزم . منم از اول همین طورم. تازه الان کمر دردم بیشترم شده.... نگران نباش.... آش کشک خاله است د ...

ممنونم از جوابت رویا جان،اگه بدونم دردها طبیعیه تحمل میکنم،درد غیرقابل تحملی نیست ولی بودنش باعث نگرانیم شده،میگم نکنه خدایی نکرده مشکلی وجود داشته باشه،بس که چیزای بد میگن آدم میترسه،منم هی سرچ میکنم هی نگران میشم بعد میگم بیخیال شم باز نمیشه،استرس و نگرانی دست از سرم برنمیداره

اثر hcg بعد از ۱۵ روز!!!؟چه خبره خواهر مگه بمب اتمه!!؟حالا دیگه از اونور بوم نیوفت که بچمون افسردگی ...

آره واقعا از اونور بوم افتادم اصلا هیچ ری اکشنی نشون ندادیم نه من نه شولرم شوهرم یکم بی بی چک و نگاه کرد گفت اون خط کمرنگه که مال خودشه🤐🤐🤐 بعدم گفت خیلی ذوق نکن گندم جان منفی میشه میخوره تو ذوقت .😐😐😐 منم گفتم راس میگی ولش کن .ولی بچه های اینجا حرفاشون خیلی دلگرمم کرد توکلم به خداست راضیم به رضاش .❤❤❤❤

سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم درد پهلو و زیر دل بعد از مثبت شدن آزمایش طبیعیه؟من صبح که بیدار میشم ...

گلم جنین داره خودشو تو رحمت جا میکنه، اصلا جای نگرانی نیست خیالت راحت باشه، اکثر دوستان این درها رو. داشتن مخصوصا وقتی به زمان پریودیتون نزدیک میشید بیشتر 

مرسی الهام جون انشالله خدا به انتظار همه جواب بده تو کی انتقال دادی عزیزم ؟ کی آزمایش داری؟

الهی آمین عزیزم منکه دلم روشنه برات 🙏🏻❤️

من دیروز انتقال دادم ۱۳اسفند ازمایش میدم گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه عزیزم خدا به اونا رحم کنه که اینطوری دل بنده ی خدا رو میشکنن. خدا هدایتشون کنه   شما صبوری ک ...

انشاالله خدا به خاطر همین دعا کردن شما ناامیدم نکنه خدایا فقط خودت میدونی چی کشیدم من😢

اولا پیشنهاد میکنم توالت فرنگی استفاده کن. مخصوصا الان که یبوست داری استفاده از توالت ایرانی فشار زی ...

میدونید چیه؟؟؟؟ خیلی خیلی ببخشیداااا🤭

از بس الان بهم فشار اومد فک کنم بچه هام رفتن😭😭😭

گلم جنین داره خودشو تو رحمت جا میکنه، اصلا جای نگرانی نیست خیالت راحت باشه، اکثر دوستان این درها رو. ...

ممنونم باران بهاری جان،برام دعا کنید،استرس ولم نمیکنه،اگه بتونم بیخیال شم خیلی خوبه ولی متاسفانه نمیشه

میدونید چیه؟؟؟؟ خیلی خیلی ببخشیداااا🤭 از بس الان بهم فشار اومد فک کنم بچه هام رفتن😭😭😭

سعی کن توالت فرنگی استفاده کنی،منم یبوست داشتم ، الان هم دارم،بعد از انتقال خیلی شدید بود و یه شب اینقدر ببخشید درد داشتم و بهم فشار اومد که شاید نیم ساعت تو سرویس بهداشتی بودم،ایشالله خدا با یه بتای عالی شادت کنه