2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
خدا کنه منم باردار باشم😢

انشالله خیلی زود مامان میشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب یه سوال!!!!  همسرت مرکز ناباروری آز داده؟؟؟؟  اگه نه حتما انجام بده چون ماها خیلیامو ...

ساکن تبریزم

تبریز هم دکترهای خوبی داره

تو مرکز تخصصی آزمایش داده و دکترم تاکید میکرد کارشون عالی و دقیقه

کلا از همه نظر ازمایشش حرف نداشت

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون ممنونم ازت خیلی ممنون نه روز آزمایش میرم همین بی بی چکم قاچاقی زدم یعنی واقعا مثبت کاذب نیست ...

عزیزم الان فقط + فکر کن و بذار هر چی انرژی + هست به سمتت جذب بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ساکن تبریزم تبریز هم دکترهای خوبی داره تو مرکز تخصصی آزمایش داده و دکترم تاکید میکرد کارشون عالی و ...

عزیزم آزمایشگاه معمولی بهترینم باشه نمیشه روش حساب کرد..... 

تبریز فکر کنم مرکز ناباروری مادر داره یا همچین چیزی درسته؟؟؟؟؟ 

اونجا آز بده حتما.... 

عزیزم آزمایشگاه معمولی بهترینم باشه نمیشه روش حساب کرد.....  تبریز فکر کنم مرکز ناباروری مادر ...

نه مرکز ناباروری میلاد

دکترم گف تا عید نتیجه نگیری بعد عید مینویسه عکس رنگی

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
واقعا میگی ؟ یعنی میشه واقعا ؟ 😢😢😢

اره چرا نباید بشه. مثبت کاذب چیه ؟من با این همه سابقه ندیدم تا حالا. مبارکت باشه عزیزم. انشالله سالم و سلامت تو دلت رشد کنه و بعدش هم تشریف بیاره به این دنیای قشنگ که منتظرشه

ساکن تبریزم تبریز هم دکترهای خوبی داره تو مرکز تخصصی آزمایش داده و دکترم تاکید میکرد کارشون عالی و ...

ببین عزیزم خودم کشیدم میگم..... 

من دو سالی زیر نظر یه دکتر خوب بودم حتی تو کار آی وی اف هم هست..... 

یکی از بهترین آزمایشگاه‌های تهران همسرم آز داد و دکترم خیلی تاییدش کرد..... 

همه چی گل و بلبل از آب دراومد برا همین کلا با همسرم دکتر کاری نداشت و دوسال مشت مشت داروی هورمونی تو حلقم کرد بدون اینکه مشکلی داشته باشم.... 

اما تازه بعد دو سال که همسرم ابن سینا آز داد دید بابا عالی چیه مورفولوژی یک درصد نرماله!!!! 

نه مرکز ناباروری میلاد دکترم گف تا عید نتیجه نگیری بعد عید مینویسه عکس رنگی

پس حتما بگو همسرت اونجا یه آز بده اگه اوکی بود که فبها.... 

خدای نکرده مشکلی بود این همه داروی هورمونی میدونی الکی ذخیرت فقط هدر میده؟؟؟؟ 

ببین عزیزم خودم کشیدم میگم.....  من دو سالی زیر نظر یه دکتر خوب بودم حتی تو کار آی وی اف هم هس ...

نمیدونم دیگه واقعا بعضی وقتا خیلی نا امید میشم‌

از حد طبیعی هم بالاتر بود ازمایش های شوهرم‌

اتفاقا میخواستم بگم آزی جون حداقل به دختر و پسر لازمی اینطوری همه شون هم خواهر دارن هم برادر.....&nb ...

به خدا من که از خدامه. این ایده ال منه. فقط خدا منو دوباره قابل مادر شدن بدونه من دیگه ارزویی ندارم. 

نمیدونم دیگه واقعا بعضی وقتا خیلی نا امید میشم‌ از حد طبیعی هم بالاتر بود ازمایش های شوهرم‌

گفتم که برا مام عالی بودن.... 

گفتم که برا مام عالی بودن.... 

شوهرم دیگه فک نکنم قبول کنه آز بده 

به خدا من که از خدامه. این ایده ال منه. فقط خدا منو دوباره قابل مادر شدن بدونه من دیگه ارزویی ندارم. ...

شک نکن از لایقترینا هستی..... 

انشالله مامان 2 تا دختر و 2 تا پسر ناز باشیو همیشه تنت سلامت باشه و بتونی بهشون خدمت کنی..... 

همسرتم سلامت و شاد از دیدنتون لذت ببره.... 

اره چرا نباید بشه. مثبت کاذب چیه ؟من با این همه سابقه ندیدم تا حالا. مبارکت باشه عزیزم. انشالله سالم ...

آزی جان ممنون از انرژی خوبت من که تا بچه دنیا نیتد باورم نمیشه😂😂 به شوهرم نشون دادم میگه زیاد خوشحالی نکن منفی میشه میخوره تو پرت😂😂😂😂 بعد سرش و کرد زیر پتو خوابید 😂😂