2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست

سلام ببخشید فقط خانم هایی که آی وی اف شدن میتونن تو تاپیک شرکت کنن؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
سلام دوستان و سلام ويژه به انا جون من الان يك ماهي ميشه روزي يك دونه اووابوست ميخورم.من خودم پلي كي ...

به به..... 

سلام به روی مامان آینده نزدیک..... 

عزیزم شرمنده من تخصص ندارم تو این زمینه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من با امروز 9روزه که انتقال دادم ولی هیچ علایمی ندارم هیچییییی کسی مثل من بوده

من من من من من من.... 

و خیلیای دیگه مثل من.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ببخشید فقط خانم هایی که آی وی اف شدن میتونن تو تاپیک شرکت کنن؟

نه عزیز دلم اینجا خونه هر کسی هست که توش احساس راحتی کنه و به بقیه همخونه هاشم احترام بذاره هست..... 

نه عزیز دلم اینجا خونه هر کسی هست که توش احساس راحتی کنه و به بقیه همخونه هاشم احترام بذاره هست..... ...

ممنون خانومی 

نزدیکه ۱ساله منتظر نی نی هستم

دعام کنین همین

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
آنا جون واقعا میگید یعنی کاذب نیست ؟ داره باورم میشه ها کمکم 🤐🤐🤐🤐 اصلا نمیدونم می بگم هنگم

ببین دوستان میدونن من کلا هر کی بره سراغ بی بی، ماهیتابه خوش دستم فعال میشه ولی + ببینم میبخشم.... 

عزیزم بدو سریع یه آز بده خیالت راحت بشه..... 

ممنون خانومی  نزدیکه ۱ساله منتظر نی نی هستم دعام کنین همین

عزیز دلم خوب تو که از خودمونی همینکه دوست داری مامان بشی یعنی صاحب خونه ای..... 

انشالله جشن مامان شدنتو بگیریم حالا یا با معجزه طبیعی یا با معجزه میکرو با هر روش دیگه ای..... 

ببین دوستان میدونن من کلا هر کی بره سراغ بی بی، ماهیتابه خوش دستم فعال میشه ولی + ببینم میبخشم....&n ...

آخ آزمایشم برای پنجم و هفتمِ وای رعشه گرفتم آنا جون چهار سال منتظرم😮😮😮

به به.....  سلام به روی مامان آینده نزدیک.....  عزیزم شرمنده من تخصص ندارم تو این زمینه. ...

ممنونم عزيزم.خدا از زبونت بشنوه😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
آخ آزمایشم برای پنجم و هفتمِ وای رعشه کرفتم آنا جون چهار سال منتظرم😮😮😮

عزیزم اگه دلت طاقت میاره تا روز آز صبر کن نه که پاشو برو یه آز بده.... 

انشالله که تاپیکو با شادیت بترکونیم دم عیدی..... 

عزیز دلم خوب تو که از خودمونی همینکه دوست داری مامان بشی یعنی صاحب خونه ای.....  انشالله جشن م ...

عزیزم مرسی

مشکلی ندارم شاید تنبلی تخمدان خیلی خفیف 

شوهرمم مشکلی نداره

۲ ماهه کلومیفن با امپول ازاد سازی استفاده کردم هرماه فولی خوب داشتم ولی نشده

اینماهم کلومیفن‌استفاده کردم‌بدون امپول ازاد سازی تخمک گذاری هم متوجه شدم و اقدام کردم

۱۰ ام موعدم هس 

منتظر نتیجه هستم 

بزرگترین ارزومه تا عید مامان بشم

عزیزم مرسی مشکلی ندارم شاید تنبلی تخمدان خیلی خفیف  شوهرمم مشکلی نداره ۲ ماهه کلومیفن با امپ ...

خوب یه سوال!!!! 

همسرت مرکز ناباروری آز داده؟؟؟؟ 

اگه نه حتما انجام بده چون ماها خیلیامون سالها دنبال نخود سیاه بودیم..... 

عزیزم اگه دلت طاقت میاره تا روز آز صبر کن نه که پاشو برو یه آز بده....  انشالله که تاپیکو با ش ...

آنا جون ممنونم ازت خیلی ممنون نه روز آزمایش میرم همین بی بی چکم قاچاقی زدم یعنی واقعا مثبت کاذب نیست ؟ یعنی باور کنم چهار سال انتظارم تموم شده ؟ نمیدونم چی بگم فقط اگر بشه نمیتونم شکر خدا رو به جا بیارم 😢😢😢😢