2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
آنا جون من جواب آزهاي ايمني رو گرفتم زده:  Normal MHTFR A1298C AA genotype homozygote for ...

عزیزم به نظر میاد تو دو تاش جهش داری هم پای وان هم mthfr البته پای وان رو مطمئن نیستم.... 

یعنی ژن غلظت خون رو داری..... 

اگه پایان هموزیگوت موتان باشه خوب شاید دز انوکسانت بیشتر باشه یا زودتر شروعش کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان روز ۱۱ انتقال میشه بی بی چک مثبت کاذب باشه ؟حدود ۱۵ روز از آمپول hcg میگذره ؟

😍😍😍😍😍اي خدااا شكككررتتتتت، مباااركههههه،،

بيايين بچه هاااا ننه جديد داريم ب سلامتي🍀🍀🍀

نه بابا كاذب كجا بود دختر خوب،،، خيلي تبريك ميگم

...
😍😍😍😍😍اي خدااا شكككررتتتتت، مباااركههههه،، بيايين بچه هاااا ننه جديد داريم ب سلامتي🍀🍀🍀 نه ب ...

واقعا میگی ؟من باورم نمیشه به خدا فقط با تعجب نگاه کردم آخه بار اولم میکرو میکنم محیا جون الان یعنی گریه کنم ؟😂😂 به من تبریک نگو جو گیر میشم چشمام بهش اتصالی میکنه ها بعد منفی بشه داغون میشم😂😂😂

تورک انا جونم اینکه میگن اکثر اونایی ک انتقالشون مثبت زود لک بینی دارن این راسته؟؟

متوجه سوالت نشدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره دیگه ببین یه فعل و انفعالات تو. رحم شکل میگیره مخصوصا ماهایی که دنیایی داروی هورمونی خوردیم و. ز ...

سونو رفتم داخلي سه بعدي بدبخت هزار بار گفت كيست نيس ولي يه اندومتريوز خيلي خفيف تو ليگامان پشتي كه درد من به اونجا ربطي نداره،،، انتي بيوتيك داكسي سايكلين دو هفته خوردم تا چن روز قبل و شياف داكسي سايكلين هم داشتم خب يعني هنوز عفونت تموم نشده؟؟

...
اناجون كيوتن شما ١٠٠ ميخوردين يا ١٠؟؟ چون چيز خاصي نيست ميخوام روزي يكي در حد يه سي تا دونه بخورم فق ...

عزیزم مگه 10 هم داره؟؟؟؟ 

اون زمان 30 و 100 داشت..... 

والا من 100 دکتر برام تجویز کرده بود..... 

آناجان سوالی داشتم درمورد میوه ها من هرروز یه دونه پرتقال یا نارنگی و سیب میخورم اشکالی که نداره ؟ ج ...

والا من اینطوری میوه هارو تفکیک نمیکردم..... 

کلا مناسب طبعم خوردم که به الطبع کلا مرکبات تو لیست میوه هام نبودن تا سه ماهه اول بارداری بعدش که حس کردم طبعم اصلاح شده کنار هم همه میوه هارو میخوردم..... 

اناجون من گيج و منگ كيفيت تخمكم،، اخه چرا لامصب بايد كم باشه اخه به چه دليل؟؟؟ذخيره باث كم باشه! اند ...

عزیزم برا من آندومتریوز بی‌تاثیر نبود اما به قول خودت آنقدر نبوده.... 

اما خوب یادمه بعد لاپرا دکترم گفت تخمکات عالین.... 

مرسی عزیزم که واسه تک تکمون وقت میزاری

فدات..... 

تنها کاریه که ازم بر میاد.... 

کاش بیشتر از اينا میتونستم کمکتون کنم.... 

سلام دوستان و سلام ويژه به انا جون

من الان يك ماهي ميشه روزي يك دونه اووابوست ميخورم.من خودم پلي كيستيك بودم.امروز دوستم گفت اينوفوليك هم برا پلي كيستيك خوبه.ميخواستم ببينم كسي تجربه مصرف همزمان اين دوتا باهم رو داره؟ميشه باهم مصرف كرد؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام دوستان روز ۱۱ انتقال میشه بی بی چک مثبت کاذب باشه ؟حدود ۱۵ روز از آمپول hcg میگذره ؟

به به مبارکه..... 

گوارای وجودت..... 

انشالله به سلامتی بغلش میکنین.... 

من به سوال دارم 🙂 امروز انتقال داشتم!!!! اگه به پهلو بخوابم ایرادی داره؟؟؟؟؟؟؟🤨

هر جوری دوست داری بخواب..... 

به پهلوی چپ اتفاقا بهترین حالته فقط لای پاهات بالش بذار به کمرت فشار نیاد.... 

منم همینطور😬😬😬

اتفاقا میخواستم بگم آزی جون حداقل به دختر و پسر لازمی اینطوری همه شون هم خواهر دارن هم برادر.....