2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
عزیزم سیکلم لانگه . ۱۷ دی پریود شدم رفتم رویان از ۲۲ لویتدقرص جلوگیری و از ۴ بهمن سینا فکت ۵۰ واحد & ...

به نظرم نوع سیکلت بد نبوده شاید در داروت بالا بوده..... 

ذخیرت چنده؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها متاسفانه تو سونو معلوم شد که ساکهام رشد نکردن .دکتر گفت علایم بارداری دارم ولی من نداشتم.برای ...

عزیزم روز چند انتقالت؟؟؟؟

حالا بتاتو تکرار کن انشالله همه چی خوب پیش میره عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مامان خانما خوبین؟صبحتون بخیر بچه ها ببخشیدا کامل توضیح میدم دیشب که رفتم دستشویی اخر سر دستما ...

انشالله که لانه گزینی عزیزم..... 

مبارکت باشه انشالله.... 

♥♥♥سلام دوستان خوبم خوشحال میشم اگه راهکاری به نظرتون میرسه در این مورد بگید تا بتونم تصمیم بهتری بگ ...

عزیزم والا من مشکل ضخامت نداشتم سر هیچ کدوم از انتقالم....

حدسم میگه خود فاکتور غلظت خون و ایمنی کم موثر نیست ولی از اون ورم میگم خوب من برا پسرم حتی یه فولیک اسید ساده هم نخوردم و تازه به وقت سونوی قلب فهمیدم باردارم...... 

یعنی قبلش نه پرد داشتم نه سرم نه آسپرین نه انوکسوپارین...... 

یعنی بخواد بشه میشه!!!!! 

حالا ایناییکه گفتم سبک سنگین کن ببین دلت چی میگه.... 

خانوما ویتامین پرگناکر توش هورمون داره بنظرتون؟

نه عزیزم بعید میدونم..... 

آنا جون مگه آدنومیوز رو تخمکام اثر داره یعنی نمی تونستم حداقل این ماه تخمکشیمو انجام بدم 

عزیزم نمیدونم تاثیر داره یا نه..... 

خیلی در مورد آدنومیوز نمیدونم فقط میدونم برعکس آندومتریوز اگه اشتباه نکنم..... 

نمیدونم علت تجویز دکا چی بوده احتمالا خواستن آدنومیوزتو مهار کنن نمیدونم به خدا..... 

شاید به خاطر پلی کیستیک بودنت..... 

عزیزم سونو میشی اگه نیاز باشه دز دارو یا حتی خود  ارو عوض میشه نه که به همون روال ادامه میدی... ...

Mamnonam

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلااااااااااام🥰 من با نی نی هام اومدم خونه😍😍😍😍

مبارکه عزیزم...... 

قدمشون پر از خیر و برکت..... 

سلام من روز ۹سیکلمه ۴تافولی داشتم ۱۴.۱۲.۹.۷فردا بازم سونو دارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه ها يك مشورت از همتون ميخام نياز به همفكري دارم شرايطم خيلي بحرانيه  - من 45 سالمه ذخيره تخ ...

عزیزم والا اگه دکتر خوب پیدا کنی میتونی انتقال بدی.... 

ولی حس میکنم چون چشت ترسیده شاید برات سخت باشه به دکتری که باهاش تجربه نداری اعتماد کنی..... 

اعتمادم نباشه انرژی خوبی نمیگیری و همش استرس داری و ممکنه رو نتیجهتاثیر بذاره..... 

ببین میتونی کسیو پیاد کنی که لااقل با چشم نمیه بسته بتونی بهش اعتماد کنی...... 

سلام مامان های گل و مامان های اینده از مامان دریا دل خبری ندارین دخمل خانمش بدنیا اومد فکر کنم امروز ...

فکر کنم فرداست..... 

من هنوز پستی ازش ندیدم..... 

سلام نه متاسفانه بتام کم شد.دکتر داروهامو قط کرد.معلوم بود که این حاملگی بوداره.چطور ممکنه دوقلو بدو ...

عزیزم نمیدونم چی بگم.... 

چقدر شده بتات..... 

میشه بتاهاتو با عدد و روز انتقالش بگی..... 

سلام گلم😙 چرا ورزش میکنی  اخه وقتی که مطمئن نیستی بارداری یا نه؟حالا که چند روز مونده تا پریو ...

مطمئنم دیگه خواهرجون....پری با لکه بینی کامل شروع شد امروز....

بیبی هم زدم از سر مفت بودنش تو خونه😂منفی بود.......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم والا اگه دکتر خوب پیدا کنی میتونی انتقال بدی....  ولی حس میکنم چون چشت ترسیده شاید برات ...

آنا جون دكتر خوب كه كيمياست 

ميگن نصر كار انتقالش خوبه ولي مشكل اينه كه تو مراكز ivf هر تيكه كارو يكنفر انجام ميده ماه قبل توافق كردم با مسئول مركر كه دكتر نصر برام انتقال بده روز دو سيكل رفتم سونو صالحپور سونو كرد و دارو نوشت!! بعد بهم گفتن حال روز انتقال ميگذاريم با دكتر نصر. منم حوصله نداشتم باهاشون بحث كنم اصلا نرفتم داروهامو بگيرم.

راهي هست بتونم پريودمو يك هفته اين ماه عقب بندازم كه موعدم كلا از دهم برم 17 ام ؟ بعد از 17 فروردين برم تو پروسه؟ حتي سه چهار روز تاخيرم داشته باشم ميتونم فروردين برم تو پروسه ولي اگه 10 فروردين پريود بشم سيكل فروردينم از دست ميدم چون مركز تا 17 ام تعطيله

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم