2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست

سلام مامان خانما خوبین؟صبحتون بخیر

بچه ها ببخشیدا کامل توضیح میدم دیشب که رفتم دستشویی اخر سر دستمال کشیدم اون تیکه های شیافی که میومد بیرون رنگش قهوه ای کمرنگ بود

امروز صبح با عینک رفتم دستشویی که قشنگ موشکافی کنم😂😂😂😂دوباره وقتی دستمال کشیدم دیدم تیکه های کوچولوی شیاف که میچسبه به دستمال‌،قهوه ای خیلی کمرنگه اندازه ی یه بند انگشت هم ترشح خیلی کمرنگ قهوه ای داشتم.یعنی ممکنه لک لانه گزینی باشه بچه ها؟

امروز روز ۸ انتقالمه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

♥♥♥سلام دوستان خوبم خوشحال میشم اگه راهکاری به نظرتون میرسه در این مورد بگید تا بتونم تصمیم بهتری بگیرم

■●■●■●■●■ دوشنبه که دکتر سونو کردن گفتن رحمت اینسری بهتر به نظر میرسه.در صورت تعداد کافی جنین واسه آخرین بار فرش امتحان کن دو تا جنین..

9 فولیکول بعد از 4 روز دارو با سایز

2*(7) - 3*(9) -11- 2*(13)- 14

احتمالا بخاطره ضخامت و تری لاین بودن گفتن...اما خب من هم ●●●غلظت خون دارم و هم اینکه بخاطر●●● ماهیت التهابی اندومتریوز دکتر زرنانی گفتن پردنیزولون از یک ماه قبل داشته باشم یا یک هفته قبل سرم

■■■■■حالا بدون در نظر گرفتن این دو عامل و صرفا بخاطر شرایط نسبی رحم میشه این دو تا عامل رو نادیده گرفت؟؟؟؟ 

■■■■■یا اینکه شرایط رحم ارجحیت داره به غلظت خون و التهاب اندومتریوز..

شک دارم نکنه بعدا که بخوام فریز انتقال بدم و شرایط رو فراهم کنم دیگه محیط رحم اکی نباشه!!!

1.من ژن غلظت خون دارم mthfr و pai1 هتروزیگوت که دکتر توکلی گفتن قبل شروع سیکل آسپرین داشته باشم

2.به توصیه دکتر زرنانی به دلیل ماهیت التهابی اندومتریوز دکتر زرنانی گفتن پردنیزولون از یک ماه قبل داشته باشم یا یک هفته قبل سرم

3.تا حدوری رحم ادنومیوز شده یعنی هم اندومتریوز تو لگن و هم ادنومیوز شدن رحم 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دور صلواتی رو که برای دوستان میفرستادم رو هنوز دارم ادامه میدم برای اونها که پیش خدا قابل نبودم ...

دورت بگردم خوش قلب جانم

ان شاالله هرکی انتقال داده دلش شاد شه به زودی💚و هرکی قراره بعد عید انتقال بده سریعا مامان شه😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم انشاءلله ک هدیتو از خانم فاطمه زهرا میگیری و روز مادر خودتم مادری

خدا از دهنت بشنوه گلم💚😍😘امیدوارم به لطف خدا و دعای دوستای بی نظیرم

سلام مامان خانما خوبین؟صبحتون بخیر بچه ها ببخشیدا کامل توضیح میدم دیشب که رفتم دستشویی اخر سر دستما ...

به به چه خبر دل انگیزی...انشاا... که خیره عزیزم..استراحت کافی داشته باش با دکتر مشورت کن و خیالت راحت باشه که خبرهای بهتری در راهه... شاید بعدا شیاف یا امپول بیشتری تجویز کنن...بودن دوستانی که لکه دیدن و خوش خبر بودن پیش به سوی موفقیت

در ضمن مگه قرار نشد از عینک اینا خبری نباشه..وگرنه این شما و ماهیتابه آنا گلی..الفراااار

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
به به چه خبر دل انگیزی...انشاا... که خیره عزیزم..استراحت کافی داشته باش با دکتر مشورت کن و خیالت راح ...

آتریسای مهربونم فداتشم😍😍😍چشم اما حس میکنم در حدی نبود که به دکتر بگم اخه خیلی کم بووود.بنظرت زنگ بزنم یعنی؟

ان شاالله به خاطر دل مهربونت به همین زودی مامان شدنتو جشن بگیریم💚😘

آتریسای مهربونم فداتشم😍😍😍چشم اما حس میکنم در حدی نبود که به دکتر بگم اخه خیلی کم بووود.بنظرت زنگ ...

عزیزم مرسی مامان گلی♥♥♥♥ مرسی بابت دعای زیبااا

نه گلم منظورم اینه که بعد تست بتا دکتر بهترمیتونن تصمیم گیری کنن در صورت ادامه دار بودن لکه بینی....اما الان هم من بودم تماس میگرفتم و اطلاع میدادم...اگه ادامه پیدا کنه...اما فقط ارامش داشته باش و توکل کن.....خداروشکر  که جوجه ها خودی نشون دادن...فقط مثبت فکر کن و خودتو مشغول کن همین و ازلحظه لحظه این دوران لذت ببر 

بنظرم اول از بیمه تکمیلی هزینه رو میگرفت بعد مدارک میفرستادن بیمه پایه شاید اینجوری بهتر بود

شركت نفت قبول نميكنه ميگه من بيمه پايه هستم اول بايد مدارك رو بدين بما

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من فعلا دارم ساشه اندوفولیک با متفورمین و قرص اسید فولیک مصرف میکنم و ازمایش های مورد نیاز ، راستی ا ...

عزیزم تو ابن سینا روال کار همینه از همه قبل شروع سیکل این آزمایشارو میگیرن

خدا جونم شکرت...
عزیزم مرسی مامان گلی♥♥♥♥ مرسی بابت دعای زیبااا نه گلم منظورم اینه که بعد تست بتا دکتر بهترمیتونن تص ...

قربون جوجه ها برم اخه😍😍😍ان شاالله همینطور باشه که شما میگی.مرسی عشقممممم😘😘😘امیدوارم خدا بهترینها رو سر راهتون بذاره بخاطر این انرژی مثبتی که بهم دادین💚

میگم شما که در مورد کمبود تخمک اطلاعاتت بالاست..میشه به سواله منم جواب بدی؟ من 28سالمه پریودی هامم ...

سلام عزيزم 

قطعا مزخرف گفته ذخيره 1.96 لب مرز نيست 

فقط باتوجه به سن شما يك مقدار كمه چون ذخيره حدود 2 رو پزشكا ميگن براي سن 34-35 سال نرماله

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم یائسگی موقت میده جای نگرانی نداره.... 

آنا جون مگه آدنومیوز رو تخمکام اثر داره یعنی نمی تونستم حداقل این ماه تخمکشیمو انجام بدم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏