2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
ازرخدا میخام بهت صبر بده 😔😔

امین

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی خیر ببینی دختر.....دو روزه دارم فکر میکنم دکتر چطوری بدون خراش و...به انتقال فرش فکر میکنن اونم ...

بعد از چها روز دارو این همه فولیکول بازم دکتر راضی نیست!!!راست میگه دیگه تا هایپرمون نکنن و راهی بیمارستان راضی نمیشن. به نظر من که اصلا هم بد نیست

یه چیزی رو براتون تعریف کنم 🙃

امروز که بیمارستان بوذم که خانمی تو قسمت ای یو ای خوابیده بود داشتیم باهم صحبت میکردیم میگفت یکی از همکارام ای وی اف کرد ۸سال پیش که براش سه تا جنین گذاشتن و هر سه همون دفعه اول گرفت دوتا پسر و یه دختر! دوسال بعد طبیعی باردار شد یه دختر!!!!! دوباره سه سال بعدش طبیعی باردار شد وبه از تولد بچه اش رفت لوله هاشو بست که دیگه باردار نشه😂😂😂

کار خدا رو میبینید فقط

سلام من سینال اف رو یک هفتس زدم فردا صبح سونو دارم دوستان مرحله ی بعدی میکرو چیه فردا برم چی میشه؟فق ...

عزیزم سونو میشی اگه نیاز باشه دز دارو یا حتی خود  ارو عوض میشه نه که به همون روال ادامه میدی..... 

هر وقت فولیا حدودای 17-18 رسیدن هاش سی جی یا مشابهش تجویز میشه و 36 ساعت بعدشم وقت عمل پانکچر میدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بنظرم اول از بیمه تکمیلی هزینه رو میگرفت بعد مدارک میفرستادن بیمه پایه شاید اینجوری بهتر بود

اول باید بره پایه بعد تکمیلی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای هرروز باید برم سونو بشم؟

هر روز نه ولی بسته به شرایط یکی دو یا سه روز درمیون سونو میشی تا اینکه وقت پانکچر تعیین بشه.... 

سلام اناجون ..خوبی عزیزم؟گل دختر و گل پسرت چطورن؟یهویی دلم بغلتو خاست 😀😍😍

فدات بشم عزیزم..... 

ببخش با تاخیر بغلت کردم..... 

آخخخخخخخ..... 

ببخش فکر کنم خیلی سفت بغلت کردم بوسسسسسس..... 

من دارم میرم بیمارستان 🤭🤭🤭 چه بساطی دراوردماااا🙃

به سلامتی...... 

انشالله با وروجکات برگردی با دل خوش... 

دوستای خوبم سلام صبح بخیر.دارم میرم برای سونوی قلب .خیلی نگرانم.برای اینکه قلبشون تشکیل شده باشه لطف ...

عزیزم شک نکن تشکیل شده انشالله.... 

نه هنو پانکچر نکردم . امروز دوباره سونو شدم . گفت ازمایش مجدد Est امروز و بیار ممکنه سیکل متوقف و ح ...

انشالله هر چیه خیره وهله اول سلامتیت مهمه عزیزم.....