2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
فکر میکردم هایپر فقط مال افراد pco هست  خیلی خیلی ناراحتم . گفتن انتقال  چند ماه بعد 😢 ...

نترس عزیزم منم هایپر شدم ولی شکر خدا هیچ مشکل و دردی نداشتم نترس استرست الان از هایپر شدنت بیشتر بهت آسیب میزنه آب و پروتئین زیاد بخور بهت قرص میدن میخوری خوب میشی

خدا جونم شکرت...
بچه ها متاسفانه تو سونو معلوم شد که ساکهام رشد نکردن .دکتر گفت علایم بارداری دارم ولی من نداشتم.برای ...

سلام دوستان ، عزيزم حالا تيتر بتا رو انجام بده ، به نظر من كه حالا باز يك هفته صبر كن شايد هنوز زود باشه چون شما بتات كم كم رفت بالا احتمال داره هنوز فرصت داشته باشي ، عجله نكن عزيزم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااااااام🥰 من با نی نی هام اومدم خونه😍😍😍😍

سلام مامان خانمی😍ای‌جونم.مواظب وروجکات باش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلااااااااااام🥰 من با نی نی هام اومدم خونه😍😍😍😍

به سلامتی.ان شاالله دیگه نی نی هات شروع به پشتک و بارو زدن میکنن وتو ماههای بالاتر تاحلقت بالا میان😂😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنونم اره حتما 😍😍 فقط از اینجا به بعدش دعای شما دوستان رو هم میخوام 😉

باکدوم دکتر انتقال دادین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها يك مشورت از همتون ميخام نياز به همفكري دارم شرايطم خيلي بحرانيه 

- من 45 سالمه ذخيره تخمدانيم طبق آخرين آزمايش آزمايشگاه مسعود 2.38 البته 6 ماه پيش بيمارستان پارس آز دادم 1.84 بود حالا فرض كنيم حدود 2 

- يك نوبت پانكچر كردم دي ماه و 7 تا چنين تشكيل شده كه فريز كردن

- دكتر محترمم دي ماه رفته خارج قرار بوده اخر بهمن بياد بعد شده وسط اسفند الانم كه ميگن 17 فروردين مياد!! كه اينجور يمن سيكل انتقال رو براي ماه اسفند و فروردين از دست ميدم و ميفتم به ارديهشت

- واسه انتقال دكتراي مختلف داروهاي متفاوت ميدند؟ يا داروها يكسانه؟ 

- تو مرحله انتقال تجربه و دانش دكتر چقدر تاثير داره؟

- راستش من از عملكرد دكترم تو تجويز دارو واسه پانكچر ... راضي بودم  ولي تخمك كشيمو يك دكتر ديگه انجام داد بخاطر نبودن دكتر خودم كه هم به خونريزي افتادم هم تونست كل تخمكارو بكشه چشمم ترسيده واقعا كه انتقالم برم دكتر ديگه باز خرابكاري كنند و جنينها هدر بره.  

- ترسم از اينه كه هي دست دست كنم اين دو تا بسته جنين سال 98 انتقال بدم و مثبت نشم بعد با اين سن مجبور بشم به پانكچر مجدد و كلي عقب بيفتم و خوب احتمال سقوط ذخيره هم هست تو سن من 

بنظرتون با شرايطي كه من دارم برم يك دكتر ديگه برام توي اسفند انتقال بده يا منتظر بشم ارديبهشت با دكتر خودم انتقال بدم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من 40 سالمه اندومتریوز دارم رحمم ادنومیزه ذخیرمم حول و حوش 1.5 ولی همیشه دکترم تو انتقالها بهم میگه ...

واقعا ناامیدی بدترین حسه... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها متاسفانه تو سونو معلوم شد که ساکهام رشد نکردن .دکتر گفت علایم بارداری دارم ولی من نداشتم.برای ...

الهیییییی،چرا؟مگه دوقلونداشتی؟؟ازمایشتودادی؟؟انشالله که همه چی خوب پیش بره،شایدبتات کم بالارفته دیربالامیره چون عددش کم بود،انشالله که حالازودبوده رفتی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه ها يك مشورت از همتون ميخام نياز به همفكري دارم شرايطم خيلي بحرانيه  - من 45 سالمه ذخيره تخ ...

عزيزم به نظر من توي دو سه ماه اتفاق خيلي خاصي نميخواد برات بيفته ، به نظر من دم عيد انتقال دادن اصلا حس خوبي نداره يه كمي عيد برو خوش بگذرون تجديد روحيه بكن بگذار همون ارديبهشت انتقال بده ان شا الله كه با اولين انتقال مامان ميشي .

قانون همینه اکثر بیمه های تکمیلی بر اساس تعرفه پرداخت می کنند و هر بیمه تعرفه خودش رو داره و اگه ا ...

به نظرم اینطور نیست..... 

الان دقیق اعداد و ارقام تو ذهنم نموندن ولی مثلا یادمه سال 93 که بیمه ناباروری ما 4 تومن بود و داروهای تحریک تخمدان و هاش سی جی رو هم شامل می‌شد مثلا من داروهامو با تامین 1600 یا این حدودا گرفتم یعنی مطمئنا بدون بیمه و آزادش نزدیک حدودای 3 یا 3/5 میشد....  

با این حساب بیمه تکمیلی ما که الباقی داروهارو داد

اون وقت باید کمتر از 4 تومن بهم میداد و می‌گفت چون درصدی از هزینه داروهاتو بیمه پایه داده پس مام الباقی میدیم در حالی که تکمیلی هم 1600 داروهارو داد هم هزینه پانکچر و انتقال داد..... 

حتی یادمه کمتر از 4 تومن شد و الباقی 4 تومن فکر کنم حدودای 700 بود برا میکردی دومم دادن..... 

چون هر دو تو یه سال بودن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com