2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
راستی دوستانی که انتقالشون مثبت شده،اون مدتو گوشیو نتشونو خاموش کردن؟

نه عزیزم من دایم الوصل بودم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترم از اول گفت من بیمه قبول نمیکنم منم پرداخت کردم مدارک رو اول بردم بیمه پایه که اونا ۵ تومن دادن ...

نمیدونم دقیق کجا باید بری ولی اول مکتوب به خود تکمیلی اعتراض تو اعلام کن و مکتوب ازشون جواب بگیر که نمیدن تا دستت چیزی باشه بعد اگه بازم جواب نگرفتی باید پیگیری کنی ببینی کجا باید شکایت کنی..... 

معمولا پای مکتوب شدن بیاد وسط نمیتونن راحت دورت بزنن..... 

بهشون بگو مکتوب بهم بگین که نمیشه یعنی یه سندی دستت باشه وگرنه با رد شفاهی که نمیشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناا جان...دوستان شرایط جوریه که امکان رفتن به مطب نداریم ...تلفنی هم که پاسخگو نیستن !!!! بعد از ...

عزیزم والا بعد آنومالی سونو نداشتیم تا ماه هفت..... 

فقط هر ماه چکاپ بود..... 

همون ماه هفتم فکر کنم چکاپ و آز بود خصوصا قند و.... 

سلام بچه ها من امرپز ۱۲انتقالمه خوندم که میگفتین علایم توجه نکنین ولی من دل درد حالت پری دارم ...

انشالله خیره و نوید مامان شدنت..... 

دوستای خوبم سلام صبح بخیر.دارم میرم برای سونوی قلب .خیلی نگرانم.برای اینکه قلبشون تشکیل شده باشه لطفا دعا کنید 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم ببخش نمیدونم در چه مرحله از هستی یعنی پانکچر کردی؟؟؟؟  اگه پانکچر کردی بازم جای شکر داره ...

نه هنو پانکچر نکردم .

امروز دوباره سونو شدم . گفت ازمایش مجدد Est امروز و بیار ممکنه سیکل متوقف و حتی پانکچرم نکنیم 😭😭

التماس دعا بچه ها

آره منن همينو خونده بودم قاطي كرده بودم ولي بچه ها گفتن اون حالت رو موقتا ايجاد ميكنه و وقتي اث ...

آها خداروشکر چون من تنبلی تخمدانم داشتم بیشتر ترسیدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دز دارو بی تاثیر نیست ولی فکر کنم نوع سیکلم بی تاثیر نباشه.....  سینافکت داشتی یا مشابهات دیگش ...

عزیزم سیکلم لانگه . ۱۷ دی پریود شدم رفتم رویان از ۲۲ لویتدقرص جلوگیری و از ۴ بهمن سینا فکت ۵۰ واحد  و۱۷ بهمن رفتم سونو و ۱۸ بهمن پریود شدم. از ۱۸ بهمن گونال اف روزی ۱۵۰ واحد و سینا فکت ۲۰ واحد  از پنج شنبه قبل تا الانم ۴ تا سونو و دیروز و امروز ازمایش Est گفته احتمال هایپری و دیروز گونا اف قطع شد و امروز گفت احتمال قطع سیکل درمان هست .شاید پانکچرم حتی نشم 😭😭

التماس دعاااااااا

میگم شما که در مورد کمبود تخمک اطلاعاتت بالاست..میشه به سواله منم جواب بدی؟ من 28سالمه پریودی هامم ...

عزیزم کی گفته ذخیرت کمه؟؟؟؟

عزیزم ذخیره من لب مرز بو 1/4 البته به نظرم بازم لب مرز محسوب نمیشد اما به گفته دکترا کمه ولی من با همین ذخیره یه بار پانکچر شدم و دخترمو خدا با سومی بهم داد..... 

تازه بعدشم دوباره طبیعی باردار شدم..... 

هنوزم پریود میشم.... 

مهیا جون من یچیزی تو نت خوندم نگران شدم یه وقت تو نگران نشی ها میگم چرا نوشته آمپول دیفرلین حکم یائس ...

عزیزم یائسگی موقت میده جای نگرانی نداره.... 

دوستای خوبم سلام صبح بخیر.دارم میرم برای سونوی قلب .خیلی نگرانم.برای اینکه قلبشون تشکیل شده باشه لطف ...

بچه ها متاسفانه تو سونو معلوم شد که ساکهام رشد نکردن .دکتر گفت علایم بارداری دارم ولی من نداشتم.برای همین ازمایش تیتر نوشت تا اگه تیتر پایین اومده باشه داروهامو قطع کنن.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
آتریسا جون می شه بگی دقیقا از چه تاریخی و تا چندم فروردین نیستند؟ ممنون می شم

عزیزم از سه شنبه30 بهمن تا اواخر فروردین اما تاریخ برگشت رو هم نگفتن دقیق

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آتریسا جون چند تا فولیکول داشتی؟ اگه جنین فرش انتقال بدی بخاطر داروهای تحرمک گذاری  شرایط ...

الهی خیر ببینی دختر.....دو روزه دارم فکر میکنم دکتر چطوری بدون خراش و...به انتقال فرش فکر میکنن اونم با شرایط خاص من...خیالم راحت شد عزیزم...خیلی خیلی ممنونم که گفتی...

■●■●سونو بعد از چهار روز مصرف دارو:سایزشون 7-9-11-13 -14- 

9 تا فولیکول که دکتر چندان راصی نبودن.که دو تاش 7 و سه تا 9 بود

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..