2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
شاید شماها اول راه باشید ولی من دیگه دارم به خط پایان نزدیک میشم چند روزه دیگه 40 سالم میشه 4 بار ان ...

عزیز دلم روزی که من وارد سیکل شدم ذخیره م اندازه زن ۵۴ساله بود و سیکل اول اصلا تخمک نداشتم که بخوام انتقال بدم سیکل دوم یه دونه جنین اون هم متاسفانه نگرفت 

اما نا امید نمیشم با اینکه میدونم لوله هام هیدروسالپنکس هست و بارداری طبیعی امکان نداره اما باز کم نمیارم یه روز پریودم عقب میافته میگم خدا رو چه دیدی برای اون کاری نداره ممکن باردار شده باشی😉

خدا شاهده یه قطره اشک از چشمم بیرون نیومده واسه این راه سخت ،  با اینکه خسته ام همه جام درد میکنه موهام میریزه پریودهام دردناک شده پولم تموم شده اما میجنگم و کم نمیارم ،

چون هدف دارم (میخوام با تخمک های خودم مامان بشم) تا لحظه ایی که بگن خانم دیگه واقعا تخمک نداری اون وقت به خودم میگم تو تمام تلاشت رو کردی حتما خدا میدونه چی برات بهتره و راضیم به رضاش چون تا الان بهترین راهها و اتفاق ها رو جلو راهم گذاشته چرا باید به لطف بی پایانش شک کنم  چرا باید فکر کنم من رو نمیبینه اتفاقا چون صلاح نمیدونه تا الان نداده چون دوستم داره چون آینده م رو میبینه و دعام رو میشنوه که بهش میگم خدا جون اگر بچه سالم و صالح میدی بده اگر نه نمیخوام ممنون😊

تو فکر کن من از آب مثل چی.... میترسم اما گفتن شنا خوبه برات  با تررررررس جنگیدم رفتم شنا یاد گرفتم خودم هم باورم نمیشد

ببین انگیزه چه میکنه....

دیگه نمیدونم بهت چی بگم فقط میگم ایمانت رو قوی کن تا الان هر چی رو که لازم بوده گذاشته سر راحت از الان به بعد هم همینه حالا میتونی با دید مثبت بهش نگاه کنی و از زندگیت و چالش هاش لذت ببری میتونی منفی باشی و ناامید و داغون که تهش معلومه یه افسردگی حاد

انتخاب با خودتِ

مهمترین کاری که باید بکنی اینه که با خودت و هدفت رو راست بشی اگر مطمئنی میخوایش براش بجنگ حتی اگر تهش بهش نرسی اما دلت آروم میگیره که من هر کاری بلد بودم کردم 

موفق و سلامت و خوشحال ببینمت عزیز دل.

خیلی طولانی شد ببخشید😑🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام خوبید من امروز روز دوم پریود بود رفتم سونو واسه میکرو دکتر بهم گفت آدنومیوز داری چیزی نفهمیدم ...

آندومتریوز عزیزم

خدا رو شکر تشخیص درست داده و انتقال ندادی چون نمیگرفت

قابل درمانِ نگران نباش مامان خانم آینده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اين چشماي منه از ديروز تاحالا😐 من اصن نميدونم چم شده بقران انقد دختر شاديم هرجا ميرم ميگن بيا اين ...

عزیزم بنظرم شماافسردگی بارداری گرفتی،والابخداماالان حاضریم کلی پول خرج کنیم توجایگاه شماباشیم،بزرگترین آرزومونه جای شمابودیم،خداروشاکرباش،خیلی خوش شانس بودی که باردارشدی عزیزم،من الان۶بارانتقال ناموفق داشتم،یه دوست دیگمون۱۵بارانتقال ناموفق وخیلیای دیگمون،توروخدااااااایکم ب خودت بیا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آندومتریوز عزیزم خدا رو شکر تشخیص درست داده و انتقال ندادی چون نمیگرفت قابل درمانِ نگران نباش ماما ...

😍آره خداروشکر کردم که زودتر فهمیدم فقط می خواستم بدونم آدنومیوز همون آندومیتریوز؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
😍آره خداروشکر کردم که زودتر فهمیدم فقط می خواستم بدونم آدنومیوز همون آندومیتریوز؟

نه یکی نیستن

اما تقریبا شبیه به هم عمل میکنن

هر کدومش که باشه قابل درمانِ و جای نگرانی نیست

آندومتریوز بیرونی هست آدنومیوز درون رحم 

هر دو بی خود و بیشعورن😉

اما چون علم با شعوره با دارو مشکل رو حل میکنه

لوله هات اگر چسبندگی داشته باشن تو باردار شدن طبیعی اختلال ایجاد میکنه و تو ای وی اف اهمیتی نداره

اما اگر عفونی شده باشن (هیدروسالپنکس) باید حتما بسته یا برداشته بشن.

حتما دکترت تشخیص میده چون ظاهرا داناست خدا رو شکر

اين چشماي منه از ديروز تاحالا😐 من اصن نميدونم چم شده بقران انقد دختر شاديم هرجا ميرم ميگن بيا اين ...

قیافه رو تو رو قرآن...😉😂😂😂

جمع کن خودت رو  ...مادر شوهر آینده به این بی حالی 👊😂

قیافه رو تو رو قرآن...😉😂😂😂 جمع کن خودت رو  ...مادر شوهر آینده به این بی حالی 👊😂

آفرین خوب گفتی بهش😑😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
امیدوارم خدا جواب این انتظارمون رو بده ، منم تا پنج روز اول تقریبا استراحت مطلق بودم ولی بعدش دیگه پ ...

عزیزم انشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین؟من روز چهارشنبه انتقال داشتم،فک کنم یه نیم ساعتی گذاشتن دراز بکشیم،بعدش که بلند شد ...

عزیزم به میگن ها فکر نکن..... 

بابا ملت بعدش کلی سختی میکشن و کار و فشار و نهایتا + میشن..... 

پس تو هم + فکر کن انشالله بهترینا منتظرته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من 3 روز اول ک.کاملا عادی بودم..اونقد ک اصلا یادم.میرفت انتقال دادم..از روز4تا الان هرازگاهی دردای پ ...

عزیزم امیدوارم به زودی خبرای خوبتو بخونم.... 

ممنونم عزيزم ، شما خوبي ؟ ني ني هات خوبن ؟ خدا رو شكر عزيزم خوبم ، بله خانمي آزمايش دادم جوابش گفتن ...

عزیزم انشالله زودتر زنگ میزنن برا ما که 3-4 روزه زنگ زدن بیایین جواب حاضره.... 

بعد اینکه مرخص شدم،صندلی عقب ماشین به پهلو دراز کشیدم،بنظرت دفع نشدن؟

نه بابا مگه شهر هرته.... 

فکر کردی بی صاحب همینطوری سرشونو بندازن پایین هر جایی دلشون میخواد برن؟؟؟؟ 

نه بابا همچین آزادی ای ندارن که بدون اجازه مامان باباشون قدم از قدم بردارن.... 

عزیزم  خراش رو میشه کسانیی که ضخامتشون هم خوبه انجام داد ؟؟؟ یا ربطی نداره ؟

ربطی نداره عزیزم.....