2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم برای این انتقالم قبلش خراش و هیسترو داشتم

عزیزم  خراش رو میشه کسانیی که ضخامتشون هم خوبه انجام داد ؟؟؟ یا ربطی نداره ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد اینکه مرخص شدم،صندلی عقب ماشین به پهلو دراز کشیدم،بنظرت دفع نشدن؟

نه عزیزم😊 به این راحتی دفع نمیشن.... یه جا خوندم وقتی جنین رو‌ وارد رحم میکنن انگار یه دونه کنجد رو‌ انداختن تو ظرف عسل.... به راحتی با ضربه جدا نمیشه. فکرشو نکن

بعد انتقال به من گفتن باید تا ۵۰ دقیقه دراز کشیده باشم. قبل از اینکه برم اتاق عمل هم گفته بودن مثانه ...

عزیزم چرا گفتن قبلش باید مثانه پر باشه؟ما همه قبل انتقال رفتیم دستشویی که😑البته دکتر بدون سونو انتقال میدادا

رویا جون من بعد انتقال پاهامو همینجور صاف گذاشتم و به کمر خوابیده بودم.اما بقیه اکثرا پاهاشونو جمع کرده بودن.نمیدونم چرا من اونجوری خوابیدم.بنظرت فرقی داره؟!😐😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شیاف من اپلیکاتور نداشت. با دست میذاشتم اونم به عمق دو بند انگشت. بعدشم دراز میکشیدم

منم همینکارو میکنم پس😘مرسی گلم

منم تا یک ساعتو حتما استراحت میکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم اصلا داروهای هورمونی بهتره با یه نظم مشخصی وارد بدن بشه.... تا اینجاش که فدای سرت از این به بع ...

چشم عزیزدلم.از این به بعد ساعت میذارم و مثل شیاف سر ساعت قرصو میخورم.ممنونم

سلام بچه ها خوبین؟من روز چهارشنبه انتقال داشتم،فک کنم یه نیم ساعتی گذاشتن دراز بکشیم،بعدش که بلند شد ...

عزیزم منم چهارشنبه انتقال داشتم.غصه نخور نی نی به این راحتیا چیزیش نمیشه که.ان شاالله ازمایشت مثبت میشه و خیالت راحت میشه.

عزیزم چرا گفتن قبلش باید مثانه پر باشه؟ما همه قبل انتقال رفتیم دستشویی که😑البته دکتر بدون سونو انتق ...

چون انتقال ما با سونو انجام میشد گفتن باید مثانه نیمه پر باشه

فکر نمیکنم فرقی داشته باشه اما من چون وقتی پاهامو‌‌ دراز میکردم احساس کشیدگی داشتم زیر دلم برای همین اینکارو نمیکردم

از طرفی یه ذهنیتی داشتم که خاله ام همیشه میگفت زن حامله نباید زیر دلش کش بیاد. همیشه بهم میگفت اگر حامله شدی هیچ‌وقت دو تا پاتو با هم دراز نکن😁 منم بنا به نصیحت های خاله ام اینکارو کردم

سلام، نمیدونم منو کسی یادشه یا نه! منم انتقال داده بودم، دخترگلم 16 روزشه امروز، قسمت همتون ان شاءال ...

وووووی ووووی ووووی..... جووووون.... عزززززززیزم

مبارک باشه..... آخ چه انرژی خوبی روز جمعه. 😍

قدمش خیر باشه. زیر سایه پدر مادرش بزرگ بشه😘😘😘

چون انتقال ما با سونو انجام میشد گفتن باید مثانه نیمه پر باشه فکر نمیکنم فرقی داشته باشه اما من چون ...

اها متوجه شدم.یعنی شما بعد انتقال هم که میخواستی بخوابی همش پاهاتو جمع میکردی؟یا چیزی زیر باسنت میذاشتی؟

سلام،من آزمایش بتا روز ۱۵ انتقال انجام دادم،که تیتر بتا ۳۵ شد،و گفتن باید آزمایش چند روز بعد تکرار شه چون خیلی پایینه،بی بی چک هم امتحان کردم خط دوم خیلی کمرنگ نشون میده که بعد از نیم ساعت کاملا مشخصه ولی نمیدونم بعد از ده دقیقه ارزشی داره یا نه،با مطب دکتر تماس گرفتم گفتن داروها رو ادامه بدم تا شنبه،همون روز ۱۵ انتقال یه آزمایشگاه دیگه هم آزمایش انجام دادم که بتا ۱۶ داد،فردا باید آزمایش رو تکرار کنم،کسی با این شرایط بوده؟اصلا امیدی هست؟زیر دل و پهلوهام مخصوصا پهلوی چپ درد دارم که ممکنه اثرات داروها باشه