2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فكر نميكنم آب آمينيوتيك كاملا بيرنگ هست فكر كنم ، من كه تمام بارداري قبليم و همين الان هم از اول خيل ...

اینم بیرنگه و سفیده ولی کش داره، من اصلا هیچ ترشحی تا دیشب نداشتم، این دیگه جدیده😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حتما برو دارو بگیر.تا اونموقه تاثیر میزاره

یعنی خودم بدون نسخه دارو بگیرم؟صبرنکنم تا سوم برم دکتر؟؟؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
اوا..... چقدر اسفندی زیاد داریم😍 منم ۱۶ اسفند😁

تبریک تبریک ب شما تبریک ب مامان سبحان عزیز تبریک ب خودم تبریک ب دختر مامان سبحان تبریک ب اون خانوم ک ۱۲ اسفنده تبریک ب دختر من اگه ایشالا اسفندی باشه تبریک😂😂😍😍🌸🌸🎂🎂🍬🍬

سلام بچه ها خوبین؟من روز چهارشنبه انتقال داشتم،فک کنم یه نیم ساعتی گذاشتن دراز بکشیم،بعدش که بلند شد ...

بعد انتقال به من گفتن باید تا ۵۰ دقیقه دراز کشیده باشم. قبل از اینکه برم اتاق عمل هم گفته بودن مثانه باید نیمه پر باشه. اولش خوب بود ولی وقتی از اتاق عمل برگشتم طوری مثانه ام فشار میاورد و دستشویی داشتم که به در و دیوار چنگ میزدم ولی پرستار نمیذاشت از جام بلندشم. مردم تا تونستم خودمو به دستشویی برسونم. حالا که رفتم دستشویی مثانه ام خالی نمیشد. درد میکشیدم ولی ادرار قطره قطره میومد. از ۱۰ صبح تا ۱ ظهر که مرخص شدم پنج شش بار از تخت اومدم پایین رفتم دستشویی. در حالیکه هم اتاقی هام آروم سر جاشون خوابیده بودن. من همون روز گفتم دیگه تموم شد. اینقدر که من امروز رفتم و اومدم جنینی دیگه نمونده. اما ما چی فکر میکنیم و چی قراره بشه! 

تبریک تبریک ب شما تبریک ب مامان سبحان عزیز تبریک ب خودم تبریک ب دختر مامان سبحان تبریک ب اون خانوم ک ...

اوووووو..... تولد تولد تولد هممون مباااااارک🎂🎂🎂🎂🌹⁦🏵️⁩🥀🌺🌻🌼🌷🌼🌻🌺🥀🌷🌹⁦🏵️⁩

بعد انتقال به من گفتن باید تا ۵۰ دقیقه دراز کشیده باشم. قبل از اینکه برم اتاق عمل هم گفته بودن مثانه ...

بعد اینکه مرخص شدم،صندلی عقب ماشین به پهلو دراز کشیدم،بنظرت دفع نشدن؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
ان شاءالله بهترین حس تصیبت میشه امسال🍀🍃 یدونه جوجه من پرکشید پیش خدا❤ چشم حتما میگم واسه خاله جو ...

گلم افرین که راضی هستی به رضای خدا، و مطمئن باش که صلاحت در اینه و خدا جز خیر هیچی نمیخواد برامون 😘😘😘😘😘😘

بعد انتقال به من گفتن باید تا ۵۰ دقیقه دراز کشیده باشم. قبل از اینکه برم اتاق عمل هم گفته بودن مثانه ...

برامنم انتقال بامثانه پربود ولی بعد انتقال فوری سوند وصل کردن ک ادرار خالی شه و نیم ساعت همونجا دراز کشیدم وقتی امدم خونه باز رفتم دسشویی ک قطره قطره میومد اون روز کلا ..فک کنم بخاطر دسشویی فرنگی بود چون عادت نداشتم بندمیومد  از روز دوم دیگه دسشویی عادی نشستم و راحت بودم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹