2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
سلام برهمه ی مامان ها🙌 من فردا انتقال دارم از دیروز کردم روزی یه پروژسترون بزنم و اینکه از روز چها ...

عزیزم مشکلت چی بوده؟؟

جنینها رو از فردا از فریز در میارن ؟؟

منم باید بعد عید انتقال بدم چه گارهای کردی قبل انتقال برا تقویت خودت و روحیت؟؟

منم بعد منفی شدن تازه حال دوستانی که انتقالشون منفی میشد رو فهمیدم  دست خودم نبود یه بغضی تو گ ...

انشالله به زودی اینها همه تبدیل به اشک ذوق و شادی میشه و  بعدش  هم اینقدر مشغول بچه داری میشی که همه اینها از یادت میره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.یه سوال دارم تو ای وی اف هم مثل بارداری طبیعی برای معلوم شدن هفته بارداری از اولین روز ا ...

مامانای ای وی افی کسی نمیدونه جواب سوالمو؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
آها الهام خانم دیشب رفتی غِراتو تو مهمونی دادی از فردا استراحت کنی هاااا کلک  انشالله که همین ...

بخداااا ایقدر با حرفات انرژی میگیرم که همین الان پاشم یه قربدم  

عاققااااااااااا از کوجا فهمیدی قرامو دادم😂😂دیروز جات خالی اول اینکه اصلا بلند نمیشدم بعدش که داغ اومدم من ول کن رقص نبودم بدنم زیر عرق شده بود 😂😂😂

الهی آمین به دعای نابت عزیزم🥰😘😍🌹❤️ 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنون عزیزدلممم 🌹دل شکسته نباش همه چی درست میشه فقط اون بالایی صبربده🙏🏻  اره عزیزم همین ماه ...

انشاءلله مطمئنم که همه چی درست میشه خدا تو بهترین موقع بهمون نی نی میده عین روز برام روشنه 🍃🍃🍃🍃

اتفاقا فاصله انتقال با هم کم باشه بنظرم بهتره 

مبارکه بهترین اتفاق زندگیت فردا برات رقم میخوره مامان الهام 😙

خداجونم شکرت       
انشالله به زودی اینها همه تبدیل به اشک ذوق و شادی میشه و  بعدش  هم اینقدر مشغول بچه د ...

انشاءلله به امید خدا برای هممون 

بابت سقطت متاسفم انشاءلله بزودی دوباره خدا طبیعی بهت نی نی سالم و صالح میده 

خداجونم شکرت       
به سلامتی عزیزم مبارکت بشه

با همین دل پردردم برات و دوستان گلم  دعامیکنم روزای شیرینی نصیبتون بشه و دلتون شاد 🙏🏻🤲🍀

انشاءلله مطمئنم که همه چی درست میشه خدا تو بهترین موقع بهمون نی نی میده عین روز برام روشنه 🍃🍃🍃🍃 ...

حتما همینطوره عزیزممم به موقع اش ما هم مادر میشیم 🙏🏻 

فدای تو مهربونم ممنونممم واقعا خیلی بهم انرژی دادی نیشم همش بازه فکرکنم امشب از شادی خوابم نمیبره😆

سلام بچه ها.من یکساله این تاپیک رو دنبال میکنم.۳ساله اقدام به بارداری هستم.همسرم مشکل داره تقریبا آزواسپرم هست.اگه خدا بخواد آزمایش شوهرم یکم اومده باشه بالا تو اسفند شروع سیکل میکرو دارم.خوشحالم از آشتاییتون

دکتر به من گفت از اخرین پری عزیزم

یعنی الان من هشت هفته هستم؟؟تا حالا فکر میکردم پنج هفته ام.اخه هفته پیش که لکه بینی داشتم رفتم سونو شدم دکتر برای قلبش هیچی نگفت فقط گفت دوتا ساک هست.و گفت چهارشنبه بیا دوباره.😟😟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
منم بعد منفی شدن تازه حال دوستانی که انتقالشون منفی میشد رو فهمیدم  دست خودم نبود یه بغضی تو گ ...

پیامتو که خوندم اشک.تو چشمام جمع شد،،خدا میدونه شوهرامون چقد از ما مشتاق ترن،خدا هیچ کسو ناامید نکنه،انشاالله دوستانی که انتقالشون منفی شد دفعه بعد حتما مامان بشن،اونایی هم که منتظر ازمایشن مثبت بشه و یه عیدی عالی بشه از طرف خدامون

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام بچه ها.من یکساله این تاپیک رو دنبال میکنم.۳ساله اقدام به بارداری هستم.همسرم مشکل داره تقریبا آز ...

سلام موفق باشید.

عزیزممممممممممم چه فکرایی قشنگی کردی 😘😍 خیلی جالب میشه سال جوجه ها 😍😍😍😍دلم اب میشه بهشون فکرم ...

به امید روزهای خوب😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزای دلم ،خدا ازصبوری من خوشش اومده،واسه همین بهم گفت بازم صبرکن،منم صبرمیکنم ومنتظر اون روزی که ب ...

متاسفم همین😔

من از وقتی اومدم تو این گروه متوجه شدم ای وی افم بگیر نگیر داره....تا امسال فکر میکردم سریع مثبت میشه😥

امیدوارم خدا به هممون صبر بده...واقعا سخته.....حتی اگر بهترین بنده صبور باشی..

الهام عزیز صبح در پناه خدا راهی بشی ایشاله اینبار دلمون شاد بشه برات......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،