2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
فدایییی تو عزیزمممم تشکر بخاطر دعای قشنگت 😘❤️ ان شاالله خبرررر نَنِگیت رو بهمون بدی 🙏🏻خودم قر با ...

ای جونم.ایشالا همه انتقالیا مثبت شن که اینجا جشن بگیریم حسابی 😍💚

انتقال قبل عید انگاری یه جور دیگه س،اگه مثبت شه سال جدیدت ساخته س...

امیدوارم سال جدید هممون به اسم نی نیامون فکرکنیم و خرید سیسمونی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
از خدا میخوام به هممون صبر و آرامش بده 😭😭😭😭😭

الهی آمین عزیزم🙏🏻ان شاالله  خدا خودش مادرشدن رو شامل حالمون کنه  🌸😞 امیدوارم نصیب دشمنون هم این روزا نشه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم همینم درطول روز ممکنه یهو بزنم زیرگریه سریع ساکت میشم ،اصلا درطول روز چندبار حالم عوض میشه ...

منم بعد منفی شدن تازه حال دوستانی که انتقالشون منفی میشد رو فهمیدم 

دست خودم نبود یه بغضی تو گلوم بود که فقط جای خلوت میخواستم تا انقدر گریه کنم تا خالی شم 

تازه ۶ ساله ازدواج کردم هر موقع گریه میکردم همسرم داد میزد که چرا گریه میکنی حرفتو بزن و ازاین حرفا 

اون روزی که منفی شدم دست خودم نبود نمیدونم یه ساعت دوساعت یریز تو بغلش گریه کردم دیدم همسرمم داره اشک میریزه 

هیچوقت هیچوقت اون صحنه از جلو چشمم پاک نمیشه حتی الانم دارم گریه میکنم 

خداجونم خیلی بزرگ و بخشنده ای دل همه منتظرا رو شاد کن 

بچه ها ببخشید متنم یه کم طولانی شد حرفای دوستامونو خوندم نتونستم چیزی ننویسم 

خداجونم شکرت       
ای جونم.ایشالا همه انتقالیا مثبت شن که اینجا جشن بگیریم حسابی 😍💚 انتقال قبل عید انگاری یه جور دیگ ...

عزیزممممممممممم چه فکرایی قشنگی کردی 😘😍

خیلی جالب میشه سال جوجه ها 😍😍😍😍دلم اب میشه بهشون فکرمیکنم !بیاییم بگیم از سونو رفتنامون سیسمونیهاشون !از تکونای که میخورن 😍❤️❤️❤️ان شالله بحق مادرم زهرا نصیب هر زنی که چشم انتظاره بشه🤲

سلام برهمه ی مامان ها🙌 من فردا انتقال دارم از دیروز کردم روزی یه پروژسترون بزنم و اینکه از روز چها ...

به بههههههههه سه نفریممممم برای فردااااا ان شاالله دعا میکنممم خبرمادرشدنت رو بهمون بدی🌹🤲

پیشا پیش تبریک میگمممم عزیزم مادرشدنت رو🤲🌹🥰  فردا باهم انتقال داریممممم چه خوب جوجه هامون ه ...

مباااارکه الهام جونی انشاءلله نی نی یا نی نی ها محکم بچسبن به دلت 

راستی فاصله دوتا انتقالتون چقد کمه 

خداجونم شکرت       
منم بعد منفی شدن تازه حال دوستانی که انتقالشون منفی میشد رو فهمیدم  دست خودم نبود یه بغضی تو گ ...

من چندباری ای یو ای انجام دادم انقدر برام دردناک نبود اندازه ی انتقال تازه فهمیدم چه دردی داره بیشتر اون چیزی که فکرشونو میکنی ازار دهندست ! دو هفته خودتو مثل مادر میدونی چه فکرایی باش نمیکنی !هر ثانیه مثل سال بگذره تا زمان ازمایش !لعنت به هرچی انتظاره

باز کی امروز ازمایش  بتا داشت بیایید بیرون ببینم    

آها الهام خانم دیشب رفتی غِراتو تو مهمونی دادی از فردا استراحت کنی هاااا کلک 

انشالله که همین سری همه ی آنچه که تو این سالها انتظارش رو کشیدی قلمبه بیاد تو بقلت انقدر کار بریزه سرت وقت مهمونی رفتن هم نداشته باشی😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مباااارکه الهام جونی انشاءلله نی نی یا نی نی ها محکم بچسبن به دلت  راستی فاصله دوتا انتقالتون ...

ممنون عزیزدلممم 🌹دل شکسته نباش همه چی درست میشه فقط اون بالایی صبربده🙏🏻 

اره عزیزم همین ماه پیش بود انتقال قبلیم بهم گفتن ازمایشات و جسمی مشکلی نمیبینیم و میخواییم انتقال بدیم !دیگه حرفی بهشون نزدم دلم میخواست بهم استراحت بدن ولی کارخودشون رو پیش میبرن!