2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزای دلم ،خدا ازصبوری من خوشش اومده،واسه همین بهم گفت بازم صبرکن،منم صبرمیکنم ومنتظر اون روزی که ب ...

عززززیزم الهی خیلی زود معجزه خدا تو دلت لونه کنه🍃☘🍀❤🌸

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که آک لانه‌گزینی بوده و خبرای خوشتو به زودی می‌شنوم.....  

مرسی مهربون

ولی فکر نکنم چون قطع نشد،خیلی کمه،ولی هست هنوز،الان سه روزه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها برای اینکه بازم آز پرولاکتین بدم باید صبر کنم پری بشم؟ همش احساس میکنم پرولاکتینم به خاطر این ...

نه عزیزم پرولاکتین ت بالاست اینایی که میگی شاید صد تاش رو کم کنه که نمیکنه ...

تیروئید داری؟

دارو میگیری خیلی زود خوب میشی اصلا نگرانی نداره

استرس هم تو پرولاکتین بالا بی تاثیر نیست اینو دکتر به من گفت استرس ت رو کم کن پرولاکتین نرمال میشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها راستی من اگه یادتون باشه عکس رنگی گرفتم چند روز پیش. دیروز من ببخشید بعد از ادرار درد عجیبی د ...

اول. اگر دردش مداوم بود و تکرار شد به دکتر مراجعه کن اگر در حال کم شدن باشه طبیعی هست.

دوم. مگه بهتون بعدش دارو نداده که عفونت نگیری؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوستای عزیز من فردا انتقال دارم  میشه برام دعا کنید

عزیزم مامان شدنت مبارک.ان شاالله خوش خبر باشی دو هفته دیگه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزای دلم ،خدا ازصبوری من خوشش اومده،واسه همین بهم گفت بازم صبرکن،منم صبرمیکنم ومنتظر اون روزی که ب ...

اخی متاسفم.امیدوارم بزودی طبیعی باردار بشی.از ته قلبم برات ارزو دارم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

سلام عزیزم حس و حالتو درک میکنم 

انشاءلله بزودی زود مادر بشی ❤

خداجونم شکرت       

سلام برهمه ی مامان ها🙌

من فردا انتقال دارم از دیروز کردم روزی یه پروژسترون بزنم و اینکه از روز چهارم پری استرادیول مبخورم و اسپرین

یه آمپول دیگه هم دارم که از امشب شروع میشه ولی اسمشو یادم نیست😊

الان میخوام برم پروژسترون بزنم خب میخوام یه نوروبیون هم باهاش بزنم بده آیا؟؟؟؟

وازمایش های ایمنی انعقادی هم دادم اوکی بوده

شدیدا محتاج دعای تک تکتون هستم😉

سلام فداتشم.ان شاالله که این سری اخرین انتقالت باشه و سند ننه شدنت امضا بخوره که درگیر خرید سیسمونی ...

فدایییی تو عزیزمممم تشکر بخاطر دعای قشنگت 😘❤️

ان شاالله خبرررر نَنِگیت رو بهمون بدی 🙏🏻خودم قر با کله میام  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستای عزیز من فردا انتقال دارم  میشه برام دعا کنید

پیشا پیش تبریک میگمممم عزیزم مادرشدنت رو🤲🌹🥰 

فردا باهم انتقال داریممممم چه خوب جوجه هامون هم سن میشن😍😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸