2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
راستی بچه ها بعداز انتقال مرخص نمیکنن بریم؟؟؟  یه روز نگه میدارن؟؟؟ 😨

نه عزیزم معمولا مرخص میکنن جز مراکز معدودی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزای دلم ،خدا ازصبوری من خوشش اومده،واسه همین بهم گفت بازم صبرکن،منم صبرمیکنم ومنتظر اون روزی که ب ...

آخی،چقدامیدوارم بودم اینبارمامانی،چاره ای نیست، تواین راه بایدکفش آهنین پوشید،امیدوارم خدادلتوزوده زودشادکنه وطبیعی مامان بشی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم معمولا مرخص میکنن جز مراکز معدودی.....  

انا جون..نظرت راجع بهآزمایش اخر شوهرم چیه.شرایطش حتی بد از قبل شده.به نظرت میشه روی iui حساب کرد یا باید دوباره برم برای پانکچر

من 3 روز اول ک.کاملا عادی بودم..اونقد ک اصلا یادم.میرفت انتقال دادم..از روز4تا الان هرازگاهی دردای پ ...

عزیزم بعد انتقال شیاف پروژسترون میدن یا آمپول 

اخه استرس امپول گرفتم اونم که بچه ها میگن دردم داره 

داستان چیه بعضیها امپولن بعضیها شیاف

چرا این روزا همه منفی میشن منم که هیچ امیدی ندارم 5 شنبه آز دارم تصمیم گرفتم از فردا انوکسپارین رو ن ...

دختر نازنین که اسمتم مثل خودت نازنینه!!اونایی که جواب منفی گرفتن که امیدشون از تو بیشتره!توکلت به خدا باشه امپولمو نمیزنم یعنی چی؟انشالله که مثبتی و داروهاتو باید ادامه بدی. یوقت این کار اشتباهو نکنیا

عزیزای دلم ،خدا ازصبوری من خوشش اومده،واسه همین بهم گفت بازم صبرکن،منم صبرمیکنم ومنتظر اون روزی که ب ...

ای وای عزیزدلم😔من یه ذره خوابم برد عصری الان تا بیدار شدم به مامانم گفتم گوشیمو میخوام.گفت چی شده.گفتم منتظر جواب یکی از بچه هام.خیلی امید داشتم به مثبت شدن تو و نفسی😔بگردم الهی

ان شاالله خدا به دل صبورتون نگاه کنه و بعد این همه تلاش و سختی طبیعی مامان شین💚💚💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان خوبین؟؟؟ دیشب بهتون گفتم ی چیزی ازم دفع شد و گفتید جنین بود و یکمم ترشح قهوه ای داشتم ن ...

سلامم عزیزم خوبی😍 گلم من نمیدونم دلیلش چیه خیرباشه!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خوب عزیزم همون 9 صبح و 5عصر خوبه حالاکمی این ور و اون ور.... 

یعنی مثلا ساعت ۹ دوتاشو بخورم و ۵ عصر اون یکی دیگه رو انا جون؟بعضی روزا جدا جدا میخورم بعضی وقتا مثل مرجان جون دوتاشو یه وعده و ۸ ساعت بعدش یکی دیگه رو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم مگه شبانه روز 16 ساعته؟؟؟؟ 

به روم نیارین اقا🙈🙈😂😂خنگ شدم رفت

سیلومممممممم عزیزوم چطوری خوبی 😘😍 رفته بودم مهمونی     تا الان دراز به دراز افتاده بودم ...

سلام فداتشم.ان شاالله که این سری اخرین انتقالت باشه و سند ننه شدنت امضا بخوره که درگیر خرید سیسمونی شی حسابی😍

چقدرم این دختره که گذاشتی پروفایلت نانازه😘😘😘

اره خیلی عشقه.خدا قسمتمون کنه😍😍😍

سلام دوستان.یه سوال دارم تو ای وی اف هم مثل بارداری طبیعی برای معلوم شدن هفته بارداری از اولین روز اخرین پریود حساب میشه یا از روز انتقال جنین؟؟؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
کجاشو دیدی؟؟؟؟  بذار بیاد بغلت تازه بهت میگم حسرت خواب یعنی چی.....  وای دیروز خیلی سرم ...

عزیزم🌸❤ خدا حفظت کنه 😍

واقعا راسته میگن بهشت زیر پای مادران است.

خدا به هممون قوت بده الهی🍃☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم شک نکن که بهترینا برات اتفاق افتاده چون خدا بهترینارو برامون در نظر میگیره....  خدا دردو ...

ممنونم آنا جان.😍🌸❤🐣

خدا از همه آگاه تره🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘