2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
منم اسفند انتقال دارم چقدرررررر خوب میشه سر سفره ی هفت سین نی نی توی دلمون باشه😍😍

به سلامتی..... 

پس حسابی مامان سر سفره هفت سین داریم انشالله..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اى جان.جفتشون دخترن؟؟؟ چيزى نمونده انشالله به سلامتى و دلخوشى بغلشون كنى🙏🏼🌸💕

نه عزیزم یه دختر یه پسر هستن ولی چون خودم رنگ صورتی دوست دارم تیکرم رو صورتی گذاشتم 😉 ممنون عزیزم 🌹 انشالله که شما هم به سلامتی و راحتی دوره بارداریت رو تموم کنی و جوجه ات صحیح و سالم بغل بگیری 🙏

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
یه سوال دیگه دارم عزیزم.مثلا از اون یه دونه که تک میخوری تا فرداش که دوباره دوتارو با هم میخوری ۸ سا ...

عزیزم مگه شبانه روز 16 ساعته؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

@دخترفروردین    

@نفسی835    

از خدا بهترین ها رو برای خودتون و قلب بزرگ و مهربونتون میخوام. با اینکه میدیدم پیام هاتون پر از امیده ولی بازم اشک هام سرازیر میشد خوش به حالتون که خدا دلی به این بزرگی بهتون داده که تو این شرایط سخت بازم اینقدر صبور و خوبید. برای منم دعا کنید. خدا قطعا دعاهای بنده های صبور و شاکرش رو میشنوه. خیلی دوستتون دارم♥️♥️♥️

عزیزای دلم ،خدا ازصبوری من خوشش اومده،واسه همین بهم گفت بازم صبرکن،منم صبرمیکنم ومنتظر اون روزی که ب ...

عزيز دلم خيلي برات ناراحت شدم خيلي زياد ، اصلا از صبح يك حال بدي داشتم و فقط منتظر جواب شما بودم طوريكه به همسرم گفتم بلند شو بريم بيرون من حالم خوب نيست و الان هم بغض دارم خيلي شديد ولي عزيزم خدا رو شكر كه اين قدر صبوري ، الهي كه به حق خوبان درگاه خدا يك روزي بهترينها نصيبت بشه . 

عزیزای دلم ،خدا ازصبوری من خوشش اومده،واسه همین بهم گفت بازم صبرکن،منم صبرمیکنم ومنتظر اون روزی که ب ...

چرا این روزا همه منفی میشن منم که هیچ امیدی ندارم 5 شنبه آز دارم تصمیم گرفتم از فردا انوکسپارین رو نزنم مطمئنم که جوابم منفیه جنینام تموم شد شاید بعد عید برم واسه پانکچر

اخه میدونی عزیزم من اصلا سحرخیز نیستم.خیلی تلاش کنم ساعت ۷/۳۰ پاشم.بعد شیاف میذارم تا یه ساعت استراح ...

خوب عزیزم همون 9 صبح و 5عصر خوبه حالاکمی این ور و اون ور.... 

عزيز دلم خيلي برات ناراحت شدم خيلي زياد ، اصلا از صبح يك حال بدي داشتم و فقط منتظر جواب شما بودم طور ...

وااای مامان سبحان منم همینطور از عصر اینقدر که هی بغض کردم تمام صورتم و فکم درد میکنه خدا خودش بهمون ارامش بده هرکی منفی میشه انگار خودم دوباره جواب منفی گرفتم 

بچه ها من دیروز یکی از اشناهامون پروژسترونم رو تزریق کرد خیلی سرنگ رو نگه داشت اروم اروم خالی کرد ما ...

درستش همینه عزیزم.....