2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره عزیزم.مثلا دوتای اول ساعت ۱۱ صبح.. اون یدونه ۸ ساعت بعد.زودتر از ۸ ساعت نخوردم.. دیرتر خوردم ول ...

به دکترت گفتی اینجوری میخوری گفت اشکال نداره؟منم باید همینکارو کنم فکرکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیززززم چقدر خوبه که انقدر قوی و عاقل و مثبت هستی ، خوشبحال نی نی نازت واسه مادر خوبش 😍 امیدوارم م ...

قربونت برم تبسم جان😍🌸❤

آروم باش و صبور،بخدا بگو قول میدم مادر خوبی برای جوجه هام باشم پس از من نگیرشون.. ان شاءالله همینجا جشن مادریت رو میگیریم 🍃☘🍀

بنظرم امضاتم بنویس خدایا مرسی که یه نی نی ناز گذاشتی تو شکمم🍃

همه چیزو تموم شده بدون که مادری😍❤🌸🐣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایشمم ۹اسفنده  ۱۲ تولدمه اگه خدا هدیه مو بده ک خیلی خیلی ممنونشم

ای جانم.چی بهتر از این.ان شاالله بهترین کادوی تولدتو از خدا میگیری امسال😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اوج بحالت😍❤ من فعلا از این معافیت استفاده میکنم..خخخخخ😁 ای جونم پرنسس داره میاد😍🌸😍🌸😍🐣

آره قربونش برم داره میاد با عجله هم میخواد بیاد😂😂😍😍

دیشب براش مای بیبی گرفتیم🤩🤩

امروز ب امید خدا ساک بیمارستانشو ببندم😍

به دکترت گفتی اینجوری میخوری گفت اشکال نداره؟منم باید همینکارو کنم فکرکنم

دکتر طرازی همون اول گفتمش چطوری بخورم.گفت دوتا باهم یدونه جدا.. اصلا در قید و بند ساعت نیست😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستای مهربون تر از خواهر🍀❤🍃 من سونوی اول که رفتم دو تا ساک دیده شد و هردو ضربان قلب داشت...❤ حدو ...

قربونت برم که انقد خوبی.خیلی صبور و آرومی.خداروشکر که یه دونه جوجمون سفت و سخت چسبیده به دلت‌.ان شاالله ۹ ماهو به سلامتی بگذرونی‌ عزیزم.دقیقا یادمه وقتی بتای خیلی تپلتو اعلام کردی بچه ها گفتن سه یا چهار قلوعه.گفتی امیدوارم هرچقد توانشو دارم خدا بهم بده.حتما اینطور برات بهتر بوده گلم.ان شاالله که بغلش میگیری و ارامشت چندبرابر میشه.برای منم دعا کن با اون لوبیای نازت😍😍😍

آره قربونش برم داره میاد با عجله هم میخواد بیاد😂😂😍😍 دیشب براش مای بیبی گرفتیم🤩🤩 امروز ب امید ...

خاله قربونش بره❤😍

اولین مای بیبی رو خریدی پس😍😍

ای جون ببند ببند.. همه چیز واسه پرنسس برداریا🐣

از همه مراحلم فیلم بگیر😍

ان شاء الله قسمت همه😚

دکتر طرازی همون اول گفتمش چطوری بخورم.گفت دوتا باهم یدونه جدا.. اصلا در قید و بند ساعت نیست😁

عه‌.دکتر منم گفت ۸ ساعت بخوری بهتره اما میتونی سه تاشم یه جا بخوری😑پس منم مثل تو ادامه میدم.چون اونجوری همش یادم میره یا مثلا حس میکنم معده م خالیه اون ساعت

انشاالله که همینطور میشه و هیچ نیازی به کورتاژ نخواهی داشت.سعی کن با همون گرمیجات و جوشونده اینا رحم ...

منم اسفند انتقال دارم چقدرررررر خوب میشه سر سفره ی هفت سین نی نی توی دلمون باشه😍😍

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خاله قربونش بره❤😍 اولین مای بیبی رو خریدی پس😍😍 ای جون ببند ببند.. همه چیز واسه پرنسس برداریا🐣 ...

قربونت برم عزیزم 😍😍ممنون از محبتت

آره مای بیبی گرفتم براش کوشولوعه سایز ۱ 😁🤗

چند تا باید ساک آماده کنم ،ساک دخترم برای بیمارستان و ی چیزایی برای خودم بیمارستان، ساک لباس و وسایل موردنیاز برای خودم و دخترم برای خونه مامانم، کمدش فکر کنم دیگه خالی بشه😂🤗

قربونت برم که انقد خوبی.خیلی صبور و آرومی.خداروشکر که یه دونه جوجمون سفت و سخت چسبیده به دلت‌.ان شاا ...

چشم چشم خاله جون😍🌸

ما دعا گوی همتون هستیم😚😚😚😚